Jesper is Jesper bij de Jong & Laan (en assistent-accountant)

Jesper studeerde Finance & Control en is nu assistent-accountant

Er zijn hier mooie doorgroeimogelijkheden en ik hou van cijfers!

Als student Finance & Control heb je de mogelijkheid om door middel van een schakeltraject de accountancy-kant op te gaan. Ik hield van het werken met cijfers en daarom koos ik voor dit traject. Voor mij is dit de goede keuze geweest! Benieuwd of dit voor jou ook zo is? Bekijk dan mijn video waarin ik een aantal vragen beantwoord over het schakeltraject, maar ook over het werken bij de Jong & Laan als assistent-accountant. 

Wat kun jij van de Jong & Laan verwachten?

  1. Direct een vast contract
  2. Werken met interessante klanten
  3. Sportieve collega's 
  4. Volop opleiding- en ontwikkelmogelijkheden
  5. Toffe personeelsfeesten
  6. Een leaseauto

>> Bekijk alle arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast over het werken bij de Jong & Laan?

Geen reacties
Plaats je reactie

Reageer op:

Annuleren