Corona en solliciteren bij de Jong & Laan

Inmiddels, sinds de versoepelingen van de maatregelen, voeren we weer gewoon face to face gesprekken.

Als je wilt solliciteren, wil je dat niet te lang uitstellen. Dat snappen we heel goed. Daarom doen we er alles aan om het sollicitatieproces doorgang te laten vinden, natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Alle vacatures die je op onze website vindt, zijn dan ook actueel.

Onze collega's, en dus ook de recruiters, werken op dit moment zoveel mogelijk thuis. Een persoonlijk gesprek voeren, zit er op het moment helaas niet in. Gelukkig zijn er veel oplossingen die ons er niet van weerhouden met jou kennis te maken!

Met deze pagina informeren we je graag hoe dit sollicitatieproces er tijdens deze bijzondere tijd uitziet. Mocht je na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze recruiters.

Sollicitatiegesprek tijdens coronacrisis

Heb je een sollicitatiegesprek, dan voeren we dit gesprek via een videocall. We sturen je een uitnodiging met een link, waarmee je direct bij het gesprek inlogt. Een makkelijke en zo persoonlijk mogelijke manier om kennis te maken.

Tijdens het sollicitatiegesprek bespreken we de mogelijkheden bij de Jong & Laan en jouw wensen ten aanzien van een nieuwe baan.

Online assessment

Het is bij ons standaard procedure, als onderdeel van het sollicitatieproces, dat je een assessment maakt. Dit vindt altijd al online plaats, dus ook nu. Onze recruiter informeert je voor de tijd om je goed voor te bereiden op het assessment.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Als laatste stap in het sollicitatieproces plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek. Ook dit gesprek vindt online plaats, op dezelfde manier als het sollicitatiegesprek, maar dan natuurlijk met een van onze HR-adviseurs.

Hij of zij bespreekt het aanbod uitgebreid met je en ook dit gebeurt via Skype, Microsoft Teams of eventueel gewoon per telefoon.

Tijd om je collega's te ontmoeten

Een sollicitatieproces ingaan en/of afronden zonder persoonlijke ontmoeting, dat is best even spannend. Toch moeten we het, gezien de omstandigheden, op deze manier met elkaar oppakken.

We kunnen ons voorstellen dat je het prettig vindt om persoonlijk kennis te maken met je nieuwe collega's! Uiteraard vinden wij het ook belangrijk om jou persoonlijk te leren kennen.

Het organiseren van een 'digitale kennismaking' is sowieso een optie. Vervolgens hopen we, zo snel als geoorloofd, jou live te verwelkomen in het team op de vestiging.

Zo kijken we samen vooruit naar de toekomst! We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Inmiddels, sinds de versoepelingen van de maatregelen, voeren we weer gewoon face to face gesprekken.

Ook vooruitkijken?

Bekijk snel ons vacatureaanbod en zie of er een geschikte vacature tussenzit.

Geen reacties
Plaats je reactie

Reageer op:

Annuleren