De Grensverlegger ­ Jezelf laten zien en niet bang zijn voor het onbekende

Wanneer je áltijd binnen de lijntjes kleurt is het leven vrij voorspelbaar. Misschien zie jij dit anders, maar het is in ieder geval niks voor mij. In mijn rol als belastingadviseur zoek ik graag samen met mijn klanten de grenzen van wet- en regelgeving op, daar zijn vaak de mooiste oplossingen te vinden. Je moet alleen wel een beetje lef hebben.

Je moet alleen wel een beetje lef hebben.

Karakter telt

Belastingadviseur Nancy aan het werk

Natuurlijk, goed belastingadvies begint met het feilloos kennen van wet- en regelgeving. Maar in mijn ogen maak je daarmee als adviseur niet het grote verschil. De échte meerwaarde zit in het meedenken met je klant. Samen bedenken hoe je een wet zo gunstig mogelijk uitvoert.

Dan moet je bepaald geen grijze muis zijn, maar lef tonen. Ik ben er echt van overtuigd dat moed telt in dit vak. Als jij uitstraalt dat je ergens voor 200% in gelooft, wordt er sneller naar je geluisterd en wordt de band met je klant steeds sterker.

Kleurrijke omgeving

Een omgeving waarin je vrij bent in doen en laten, helpt daarbij enorm. Om die reden voel ik me erg goed thuis bij de Jong & Laan. Ik kan en mag hier volledig mezelf zijn en opereer dankzij het regionale vestigingennetwerk van onze organisatie dichter bij klanten dan ooit.

Niet in je comfortzone blijven, maar verder kijken.

Dat persoonlijke contact met ondernemers geeft juist veel kleur aan het advieswerk. Je voelt de passie van het ondernemerschap en de ambities die daarachter schuil gaan. En dat helpt weer bij het optimaliseren van structuren en het vormgeven van het beste belastingadvies. Elke dag brengt nieuwe inzichten met zich mee.

Podium voor talent

Ook dat is typerend voor de Jong & Laan: niet in je comfortzone blijven, maar verder kijken. Nieuwe dingen doen. Durven. Talenten ontwikkelen. De Jong & Laan is een prachtig podium voor mensen die zichzelf willen laten zien en niet bang zijn voor het onbekende. Past dat bij jou? Bekijk dan snel waar jij deze rol kan vervullen.

De Grensverlegger | Heb jij daar het karakter voor?

Geen reacties
Plaats je reactie

Reageer op:

Annuleren