De Jong & Laan neemt subsidieadviesbureau Cata over

De Jong & Laan neemt subsidieadviesbureau Cata over

De Jong & Laan heeft subsidieadviesbureau Cata overgenomen. Hiermee speelt de accountantsorganisatie actief in op de toenemende behoefte van ondernemers aan professionele ondersteuning bij innovatie- en subsidietrajecten. Gezien de goede marktpositie en naamsbekendheid van Cata subsidieadviesbureau (in met name Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland) blijft het bureau opereren onder eigen naam.

Logische keuze

Johan Evers, algemeen directeur de Jong & Laan: "De keuze voor Cata was logisch. We versterken hiermee onze dienstverlening op het terrein van subsidieadvies. Cata is een gerenommeerde partij op het gebied van innovatie- en subsidieadvies. Zij verzorgen al jarenlang het subsidietraject voor veel van onze klanten en dat doen zij met succes." 

Cata

In de nieuwe constellatie is Cata een 100%-dochter van de accountantsorganisatie, die onder haar eigen naam opereert. De overname is strategisch interessant gezien de grote overlap in marktgebied. De Jong & Laan en Cata bieden hun klanten door deze overname gemakkelijk toegang tot hoogwaardige subsidie- en overige financiële dienstverlening onder één dak.

Win-win

Willem Been, voormalig eigenaar van Cata: "Wij kwamen steeds meer tot de conclusie dat Cata feitelijk te groot is voor een servet en te klein voor een tafellaken. We willen graag doorontwikkelen en professionaliseren ‒ en dat is mogelijk onder de vlag van de Jong & Laan. We combineren zo het beste van twee werelden: creatief meedenken met de klant om de beste oplossing te vinden, ondersteund door een grote professionele organisatie."

Beide partijen werkten in de afgelopen jaren veelvuldig samen, waarbij duidelijk werd dat beide culturen goed met elkaar matchen. Johan Evers: "Onze beide organisaties kenmerken zich door transparantie, een no-nonsense mentaliteit en een collectief streven naar hoge kwaliteit."

Over Cata en de Jong & Laan
Cata subsidieadviesbureau uit Assen helpt ondernemers bij het vinden en aanvragen van de juiste subsidie. De Jong & Laan is een middelgrote, zelfstandige accountantsorganisatie met 25 kantoren in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland, waar ca. 700 accountants en adviseurs werken (www.jonglaan.nl).