De Ondernemer ­ Waarde toevoegen op basis van vertrouwen

Het zit gewoon in me: de wil om continu beter te worden. Dat mag je ambitieus noemen; zelf zie ik het vooral als een manier om meer uit mezelf en uit het leven te halen. Ook in mijn rol als relatiebeheerder komt die karaktereigenschap heel goed van pas.

Ik werk elke dag samen met verschillende ondernemers en als ik daar één ding van geleerd heb, dan is het wel dat het vinden en benutten van kansen heel veel energie en voldoening geeft.

Waarde toevoegen

Dirk Jan op het werk

Sparren met ondernemers vind ik sowieso het mooiste wat er is. Omdat je naast kansen ook elkaar moet zien te vinden. Dat vraagt bij de ene klant meer tijd dan bij de andere, maar als het vertrouwen er eenmaal is, dan kun je als relatiebeheerder of accountant echt waarde toevoegen.

Ondernemers ontzorgen

Ontzorgen staat daarbij voor mij op de eerste plaats. De ondernemer wil ondernemen, zonder zich zorgen te hoeven maken over administratieve rompslomp of andere bijzaken.

Met mijn kennis en adviezen kan ik daaraan bijdragen en ondernemers steeds weer een stukje verder helpen bij het realiseren van hun doelen.

Ontzorgen staat voor mij op de eerste plaats. 

Ik vergelijk het weleens met een functie als arts: mensen komen bij je met een hulpvraag en jij mag ze geruststellen, doorverwijzen of beter maken. Ja, dat zorgzame ligt me wel.

Meegroeien

Nu staat de samenstelpraktijk allesbehalve stil, dus ontwikkeling is gewoon noodzakelijk. Daarom ben ik persoonlijk erg blij met de Jong & Laan als werkgever. Alle mogelijkheden zijn hier voorhanden.

Zelf initiatieven ontwikkelen, keuzes maken en richting bepalen. 

In welke richting je jezelf ontwikkelt, hangt echter voor een groot deel van jezelf af. Je moet, nee, je mág het hier vooral zelf doen. Daar heb je het weer: dat ondernemende! Zelf initiatieven ontwikkelen, keuzes maken en richting bepalen. Dat wordt bij de Jong & Laan enorm gestimuleerd.

Uitdagingen aangaan

Ik vind het daarbij erg prettig om in m’n dagelijkse werk getriggerd te worden. Dat zou wat mij betreft zelfs nog wel vaker mogen. Ik geloof er namelijk in dat de kwaliteit van iedereen omhoog stuwt, als je elkaar regelmatig uitdaagt.

Voor mezelf zie ik die uitdaging vooral op het commerciële vlak. Ik vind het geweldig om een bijdrage te leveren aan het binnenhalen van omzet.

Kortom, vanuit een gedegen basis mee ondernemen. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan…

De Ondernemer | Heb jij die eigenschappen ook?

Geen reacties
Plaats je reactie

Reageer op:

Annuleren