Elkaar goed kennen en weten wat er speelt

Wat zoek je als ondernemer in een goede accountant? En wat vind je als accountant belangrijk om de klant te bieden? Peter Oosterbaan, directeur bij TT Circuit Assen, en Roland Ogink, directeur bij de Jong & Laan, vertellen over hun goede samenwerking.

Elkaar goed kennen en weten wat er speelt

Een mooie samenwerking met de TT Assen

Wat zoek je als ondernemer in een goede accountant? En wat vind je als accountant belangrijk om de klant te bieden? Peter Oosterbaan, directeur bij TT Circuit Assen, en Roland Ogink, directeur bij de Jong & Laan, vertellen over hun goede samenwerking.

"Er moet een persoonlijke klik zijn"

Peter Oosterbaan (directeur TT Assen): "Een goede accountant is voor ons iemand die bereikbaar is, benaderbaar is, niet achter 3 callcenters en 7 secretaresses zit."

"Die zijn klanten ook op een gegeven moment goed kent, onze accountants weten wat hier speelt, denken ook mee. En wat ik ook heel erg leuk vind is dat ze zich betrokken voelen bij de organisatie."

Roland Ogink (directeur de Jong & Laan): "En het moment dat het persoonlijk klikt, dan is er ook ruimte om te verdiepen en zoek je makkelijker het contact."

"Dat is voor ons ook altijd een basis om mee te starten: er moet een persoonlijke klik zijn met de ondernemer waarmee je contact hebt."

"Toch even een stap verdergaan dan wat de ondernemer of klant van je verwacht. Doordat je continu in verbinding staat met de klant om te horen waar hij verder behoefte aan heeft en je daar ook advies in kunt geven."

Video | TT Assen

Video | TT Assen