Werken aan toe­komst­bestendig­heid
en duurzame groei

Kwaliteit & groei gaan samen!

2022 stond naast het werk voor onze klanten, in het teken van grote investeringen. In het strategisch plan, onze beweging naar 2025, staan groeidoelstellingen benoemd. Naast autonome groei zien we ook kansen in het realiseren van groei door het aansluiten van andere organisaties.

In 2022 kwam investeringsmaatschappij Waterland op ons pad. Zij ondersteunen via buy & build groeiende en gezonde MKB-ondernemingen en zagen ook kansen in de gefragmenteerde Nederlandse accountancymarkt.

Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel. Daarin zijn weer forse stappen gezet. Inhoudelijk, maar ook procesmatig en organisatorisch. Verdieping van dienstverlening door bijvoorbeeld strategische advisering, het faciliteren van horizontaal toezicht en het nog nadrukkelijker oog hebben voor onze informatiebeveiliging.

Marco Lokhorst
Marco Lokhorst Directeur
Directielid van de Jong & Laan
Marco Lokhorst is sinds 2008 werkzaam voor de Jong & Laan en sinds 1 juli 2019 algemeen directeur. "Vooruitdenken, proactief stappen ondernemen om een visie te realiseren; daarin spelen we een grote rol voor onze klanten. Samen kijken we naar mogelijkheden en kansen voor een duurzame toekomst. Op die manier kijken we natuurlijk ook naar onze eigen organisatie. Een rol die ik privé ook graag vervul in allerlei bestuurlijke rollen die op mijn pad komen. Ik heb een druk bestaan, waarbij mijn gezin een belangrijke motiverende en ondersteunende factor is."
Neem contact op

Duurzame toekomst

Een duurzame toekomst is van belang voor ons allemaal. Daarom benoemen we deze ook letterlijk als ambitierichting in onze beweging naar 2025. In 2022 gaven we hier meer handen en voeten aan. Zo keken we samen met onze klanten naar de toepassingen van duurzame oplossingen in hun organisaties.

Een duurzame aanpak is inmiddels zo’n belangrijk onderdeel van onze samenwerking en daarom ook opgenomen in onze werkprocessen. Zowel richting onze klanten, als intern in onze eigen organisatie. 

directeur bij oranje ampersand

Cijfers op een rij

Aantal medewerkers

2022: Totaal: 729

2021: Totaal: 702

Mannen/vrouwen

Gemiddelde leeftijd

0
jaar

Contracten

Fulltimers/parttimers

Op naar 2023

Vooruitkijkend naar 2023 vervolgen we onze koers en blijven we volop werken aan onze toekomstbestendigheid en groei. Onze focus ligt op de ontwikkeling van onze mensen, de kwaliteit van onze werkprocessen en het implementeren van vernieuwingen.

Horst, Roland & Marco

Sluit jij je aan

bij ons team?

Kom eens langs voor een kopje koffie! Ben je er toch nog niet over uit? Bekijk dan onze vacatures.