Word jij partner
voor één dag?

Het leven van een partner bij de Jong & Laan is dynamisch en afwisselend! André is partner bij de Jong & Laan voor de vestiging in Groningen en neemt jou (samen met twee andere studenten) graag een dag mee. Van je eerste koffie/thee in de ochtend, tot lunch, tot borrel. Je maakt het allemaal mee.
Laat je gegevens achter!

Mijn naam is André, aangenaam!

 Een dag partner zijn bij de Jong & Laan, dat is wel een hele gave manier om een inkijkje te krijgen over het werken in de accountancy.

André Potgraven
André Potgraven Partner

Ga een dag met mij mee!

Ik neem jullie (2 studenten) een hele dag mee, om jullie te laten zien wat een partner bij de Jong & Laan allemaal doet. Als één van de eigenaren van de Jong & Laan vind ik het een uitdaging om jullie ons mooie vak te leren kennen door het te ervaren!

Dat gaan we deze dag doen. Ik kom jullie in de ochtend ophalen en vervolgens gaan we samen naar een klant, gaan we ergens lunchen en in de middag ontmoeten jullie nog een paar leuke collega’s op kantoor!

Mijn carrière bij de Jong & Laan is begonnen als controleleider, vervolgens ben ik manager geworden van een vestiging en na een aantal jaren ben ik gevraagd of ik de ambities had om partner te worden! Voor mij een geweldige mooie kans om mijn ondernemerschap te combineren met het vak als extern accountant! En nog iedere dag werk ik met veel plezier samen met onze 56 collega’s om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen én te ontzorgen.

We gaan er samen een mooie dag van maken! #SAMENGAAN

man met jasje

Vul je gegevens hieronder in!

Het is niet verplicht, maar wel heel leuk om mee te doen! Als je de eerste twee vragen invult, maak je automatisch kans om partner bij de Jong & Laan voor één dag te worden.

Natuurlijk kun je ook alleen je gegevens achterlaten als je niet mee wil doen met de winactie.

Dit zijn wij! Wie ben jij?

Leuk om je vandaag te zien en spreken bij de Ploegman Awards! Wij zijn Aron, Mark en Marieke. De vestigingsmanagers van de vestigingen in Emmeloord, Assen en Groningen. Wat vinden we het ieder jaar weer geweldig om bij de Ploegman Awards aanwezig te zijn. Hopelijk heb jij het ook naar je zin gehad en ga je met een goed gevoel weer naar huis. 

Via het formulier hierboven kunnen we nog eens in contact met je komen voor een stage of misschien wel een baan bij de Jong & Laan. Wil je meedoen met de prijsvraag en mogelijk partner voor één dag worden? Vul dan ook de eerste twee vragen in. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel heel leuk! 

Wil je meer weten over Jong & Laan?

Waarom de Jong & Laan?

Goede werk-privé balans

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de werk-privé balans niet uit het oog!

Sportieve collega's

Als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's vitaal te blijven.

Toffe personeelsfeesten

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

Sluit jij je aan

bij ons team?

Kom eens langs voor een kopje koffie! Ben je er toch nog niet over uit? Bekijk dan onze vacatures.

André Potgraven
André Potgraven Partner