Bedrijfs­advies

Bijzondere bedrijfssituaties

Fris en onbevangen naar bedrijven kijken. Dat is wat er als bedrijfsadviseur van je gevraagd wordt bij de Jong & Laan. Jij staat MKB ondernemers bij in bijzondere situaties. Denk aan liquiditeitsproblemen, het ontwikkelen van een nieuwe strategie of het oplossen van complexe financieringsvraagstukken. Je maakt analyses op het gebied van corporate recovery, reorganisaties, herstructureringen en bedrijfsfinancieringen. Om vervolgens samen met de klant te komen tot een betere bedrijfsvoering.
 

Bedrijfsfinancieringen

Onze afdeling bedrijfsadvies is gevestigd in Oldenzaal en bestaat uit een hecht, enthousiast team van collega's met een bancaire of accountancy achtergrond. Ze zijn ervaren, gedreven, positief kritisch, maar bovenal zichzelf. Wat maakt dat ze elkaar goed kennen en elkaar blindelings kunnen vinden.

Binnen de discipline bedrijfsadvies vind je ook de tak bedrijfsfinancieringen. Onder het label Credion adviseren wij ondernemingen in het MKB over de beste financieringsvormen. Zullen wij vast beginnen met investeren in elkaar?

Uitgelichte vacatures

Durf jij jouw accountancy loopbaan een nieuwe wending te geven? Wij kunnen je deze mogelijkheid biede...

Oldenzaal
32 - 40 uur
01-01-2019

Binnen de bank alles gezien en klaar voor "het nieuwe financieren"? Wij zijn op zoek naar een pion...

Oldenzaal
32 - 40 uur
01-01-2019

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.