Detachering | Werving & Selectie

De juiste match

Bij de Jong & Laan zijn we voortdurend op zoek naar veelbelovend talent. Niet alleen voor onszelf, ook voor onze klanten. De discipline detachering, werving & selectie richt zich op het vervullen van vacatures van onze klanten, op het gebied van finance, HR en salaris op minimaal hbo-niveau. Ook verzorgen we detachering van onze eigen de Jong & Laan collega's bij klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring in finance & HR en ons uitgebreide regionale netwerk, weten wij de juiste mensen snel te vinden en te plaatsen.

Met wie? Recruitment Consultant zeg je?
Lees meer

De zoektocht naar de geschikte kandidaat

Twee teams van enthousiaste recruiters brengen vanuit de vestigingen Groningen en Almelo vraag en aanbod bij elkaar in Noord en Oost Nederland. Zij ontzorgen onze klanten bij de vaak tijdrovende zoektocht naar de geschikte kandidaat met de juiste expertise. Zij maken de match tussen de wensen van onze klant als werkgever en een nieuwe (tijdelijke) werknemer.

Oefent de arbeidsmarkt ook op jou een enorme aantrekkingskracht uit en zie jijzelf excelleren in de rol van recruiter? Dan willen wij je graag leren kennen. Onze afdeling is in ontwikkeling biedt jou volop mogelijkheden om je snel te ontplooien. Neem gewoon eens contact met ons op.

Enthousiast geworden?

Momenteel hebben we in dit vakgebied geen vacatures. Toch komen we graag met je in contact!