Samenwerking Saxion
Centrum voor Ondernemerschap

Het is een geweldige kans om samen ondernemers van de toekomst te helpen. Het past bij de visie van onze organisatie waarbij we ‘samen gaan’ vooropstellen.

Onderdeel van het perfecte ecosysteem

De Jong & Laan gaat een samenwerking aan met Saxion Centrum Voor Ondernemerschap. Met deze samenwerking is een nieuwe stap gezet in het creëren van een perfect ecosysteem voor studenten om te starten met ondernemen.

We gaan vanuit de Jong & Laan Raalte met de discipline Accountancy, Fiscaal en Personeel één keer per maand op locatie (Saxion vestigingen Deventer, Enschede en Apeldoorn) zitten.

We zijn dan beschikbaar voor vragen en sluiten aan bij diverse georganiseerde bijeenkomsten om studenten kennis te laten maken met ondernemerschap en om ondernemers die studeren/werken bij Saxion te faciliteren. Het varieert van kleine tot zeer serieuze ondernemingen.

Wilfried Holtkuile
Wilfried Holtkuile Accountant/Senior familieadviseur
Specialist in de accountancy & familieadvies
Ik ben Wilfried, mkb-accountant en adviseur. Ik ondersteun organisaties en families in het krijgen van grip op geldstromen, zodat (fiscale) verrassingen zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. Mensen omschrijven me als hands-on en praktisch persoon die met concrete en duidelijke oplossingen komt. Daarbij heb ik veel aandacht voor de ondernemer en zijn familie: nagenoeg altijd ben ik op zoek naar de balans in die relatie.
Neem contact op

Zo ziet de samenwerking eruit

Vanuit de Jong & Laan is iedere maand een specialist aanwezig voor het behandelen van vragen van studenten op het gebied van accountancy, belastingen of personeelszaken. Zij kunnen hier geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik van maken.

Initiatiefnemers Wilfried Holtkuile en Werner Mensink zien er naar uit om de samenwerking te starten. “Het is een geweldige kans om samen ondernemers van de toekomst te helpen.

Het past bij de visie van onze organisatie waarbij we ‘samen gaan’ vooropstellen. We hopen studenten te kunnen helpen als kritische adviseur en fijne gesprekspartner.” zo vertelt Wilfried.

Heb je vragen over de samenwerking of een andere vraag? Neem dan contact met Wilfried op. 

Samen met de klant

Samen met collega's

We zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om ondernemers vooruit te helpen en samen kansen te grijpen. De organisatie van de klant, klaar voor de toekomst! Dat is waar we voor gaan. Samen.