Tamara is Tamara bij de Jong & Laan (en junior IT consultant)

IT advies

Verder kijken dan cijfers

Als IT consultant bij de Jong & Laan werk je op het snijvlak van IT en bedrijfsprocessen. Samen met ondernemers kijk je naar hun administratieve of HR processen en bepaal je wat beter kan.

Je zet applicaties, zoals Visma.net, slim in. Je optimaliseert bedrijfsprocessen van jouw klant en zorgt ervoor dat het bedrijf over betere stuurinformatie beschikt en hierdoor sneller kan schakelen.

Onze afdeling IT advies bestaat uit een hecht, enthousiast team. Elk teamlid heeft een andere achtergrond en expertise: de een weet veel van financiële en administratieve pakketten en de ander over HR Payroll. Wij delen deze kennis regelmatig via presentaties en workshops. Maar natuurlijk ook intern, onderling.

Blog
IT-advies in de praktijk

Urban Iki: minder stress door een geautomatiseerd orderproces

Urban Iki is een bedrijf in kinderzitjes voor op de fiets. Ze groeiden de afgelopen periode enorm hard, daarom kwam IT consultant met het idee Visma.net Financials en Visma.net Logistics te implementeren.

Bekijk klantcase

Onze IT consultants

Er is altijd een slag te maken

Onze IT consultants werken zowel in projectteams als zelfstandig voor klanten. Wat is de beste urenregistratie of planningssysteem voor de klant? Hoe krijgt de klant betere managementinformatie?

Samen sparren over dit soort vraagstukken doet onze afdeling IT advies graag. En bij invoering van een nieuwe applicatie, zoals Visma.net, nemen we de rol van projectleider op ons!

Processen analyseren bij verschillende ondernemingen, het herontwerpen van een proces, het slim inzetten van software. Dat houdt onze IT consultants elke dag bezig. Als IT consultant ben ben je de schakel tussen de ondernemer en leveranciers.

Wij horen graag van je

Lijkt het jou wat deel uit te maken van de uitbouw van de Jong & Laan IT advies? Dan horen wij graag van je! Bekijk snel onze vacatures. En als je geen passende vacature kunt vinden, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Op de hoogte blijven?

Maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.