IT advies

Administratieve processen analyseren, applicaties slim inzetten en richting geven, zodat data slim kan worden omgezet in praktische informatie. Lees meer over het vakgebied IT-advies.
Bekijk de video van Jasper

IT advies

Als IT consultant bij de Jong & Laan werk je op het snijvlak van IT en bedrijfsprocessen. Samen met ondernemers kijk je naar hun administratieve of HR processen en bepaal je wat beter kan.

Je zet applicaties, zoals Exact Online, slim in. Je optimaliseert bedrijfsprocessen van jouw klant en zorgt ervoor dat het bedrijf over betere stuurinformatie beschikt en hierdoor sneller kan schakelen.

Onze afdeling IT advies bestaat uit een hecht, enthousiast team. Elk teamlid heeft een andere achtergrond en expertise: de een weet veel van financiële en administratieve pakketten en de ander over HR Payroll. Wij delen deze kennis regelmatig via presentaties en workshops. Maar natuurlijk ook intern, onderling.

"Het leuke aan mijn werk is om klanten juist die inzichten te geven die ze willen."

Onze IT consultants

Onze IT consultants werken zowel in projectteams als zelfstandig voor klanten. Wat is de beste urenregistratie of planningssysteem voor de klant? Hoe krijgt de klant betere managementinformatie?

Samen sparren over dit soort vraagstukken doet onze afdeling IT advies graag. En bij invoering van een nieuwe applicatie, zoals Exact Online, nemen we de rol van projectleider op ons!

Processen analyseren bij verschillende ondernemingen, het herontwerpen van een proces, het slim inzetten van software. Dat houdt onze IT consultants elke dag bezig. Als IT consultant ben ben je de schakel tussen de ondernemer en leveranciers.

Samen gaan we ervoor

Hans Friedrich Meerholz
Hans Friedrich Meerholz Manager IT advies Meer over Hans Friedrich
Jasper Visserman
Jasper Visserman Senior IT consultant Meer over Jasper
Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant Meer over Felicity
Daniël van Laar
Daniël van Laar Consultant E-HR Meer over Daniël
Ilona Harbers
Ilona Harbers IT consultant Meer over Ilona
Christian de Bruin
Christian de Bruin Business analist Meer over Christian
Wij zijn ISO-27001 gecertificeerd!

In de laatste week van augustus heeft fase 2 van de initiële audit ISO 27001 plaatsgevonden. Daarmee is een intensief traject afgerond van in totaal 9 auditdagen, uitgevoerd in twee fases en door drie auditoren.

Lees verder
Onze visuele jaarrekening is data gedreven en faciliteert interactief adviseren .

Bij de jaarrekening zagen we kansen om processen duidelijker en gemakkelijker weer te geven. Dit is een innovatief dashboard geworden: de visuele jaarrekening. Waarbij door Power BI gegevens automatisch worden ingelezen en worden gepresenteerd in een overzichtelijk en gevisualiseerd Power BI dashboard.

Lees verder