IT advies

Verder kijken dan cijfers

Als IT consultant bij de Jong & Laan werk je op het snijvlak van IT en bedrijfsprocessen. Samen met ondernemers kijk je naar hun administratieve of HR processen en bepaal je wat beter kan.

Je zet applicaties, zoals Visma.net, slim in. Je optimaliseert bedrijfsprocessen van jouw klant en zorgt ervoor dat het bedrijf over betere stuurinformatie beschikt en hierdoor sneller kan schakelen.

Onze afdeling IT advies bestaat uit een hecht, enthousiast team. Elk teamlid heeft een andere achtergrond en expertise: de een weet veel van financiële en administratieve pakketten en de ander over HR Payroll. Wij delen deze kennis regelmatig via presentaties en workshops. Maar natuurlijk ook intern, onderling.

Zo helpen we snelgroeiende bedrijven bij automatisering

Onze IT consultants

Er is altijd een slag te maken

Onze IT consultants werken zowel in projectteams als zelfstandig voor klanten. Wat is de beste urenregistratie of planningssysteem voor de klant? Hoe krijgt de klant betere managementinformatie?

Samen sparren over dit soort vraagstukken doet onze afdeling IT advies graag. En bij invoering van een nieuwe applicatie, zoals Visma.net, nemen we de rol van projectleider op ons!

Processen analyseren bij verschillende ondernemingen, het herontwerpen van een proces, het slim inzetten van software. Dat houdt onze IT consultants elke dag bezig. Als IT consultant ben ben je de schakel tussen de ondernemer en leveranciers. Lijkt het jou wat deel uit te maken van de uitbouw van de Jong & Laan IT advies?

Geen passende vacature?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet. Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.