Johan is Johan bij de Jong & Laan (en directeur)

Waarom de Jong & Laan?

Bepaal zelf je carrière

Of je nu accountant bent, bedrijfsadviseur, fiscalist, personeelsadviseur of directeur, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf. Met je eigen karakter, je ‘eigen aardigheden’, je eigen hobby’s en je eigen ambities. Bij ons krijg je een rol, maar hoef je er nooit één te spelen.

Wij geloven juist dat jezelf kunnen zijn een belangrijke voorwaarde is om goede keuzes te maken. Om duurzame relaties op te bouwen. Om het beste uit jezelf te halen en zo nóg beter te worden in je vak. Die mensgerichte aanpak is bepalend voor onze cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij ons binnen stapt. Wie ben jij? Die vraag mag je dan ook als eerste van ons verwachten.

Dit zijn wij kort samengevat

Je voelt je snel thuis in een #jonglaanbaan

Wij zijn de Jong & Laan

kaart vestigingen de Jong & Laan

We zijn de meest ondernemende accountants van Nederland. Ooit begonnen met twee man. Meneer De Jong en meneer Laan. Inmiddels uitgegroeid tot een gedreven organisatie met 700 medewerkers en 24 regionale vestigingen. Van Groningen tot Elst en van Apeldoorn tot Enschede. Ons hoofdkantoor is te vinden in Vroomshoop. Daarmee behoren we tot de top van de (middelgrote) kantoren en zijn we in ieder geval het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. Ben jij ook zo ondernemend? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Je werkt voor mooie, ambitieuze mkb-klanten. Je hebt leuke collega’s. Ondersteuning van een professionele afdeling kwaliteit & vaktechniek. Een informele werksfeer. En last but not least: een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd. Waar je kennis en ideeën kunt delen met ervaren professionals. Waar oog is voor jou als mens met alles wat je dierbaar is. En waar je de kans krijgt om te groeien; vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Anders gezegd: jij bent jij bij de Jong & Laan. Weet jij een betere basis voor een succesvolle carrière? De Jong & Laan. Karakter telt.

Een interessante blog..
Mattijs BuitingaDoor Mattijs Buitinga

Waarom wonnen wij de Medewerkerbelevingaward?

Manager HR Mattijs mocht de Medewerkertevredenheidaward in ontvangst nemen. Een award, dankzij onze medewerkers! Hoe ervaarden we de dag en hoe gaan we nu verder?

Lees verder