Waarom de Jong & Laan?

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet en je te blijven ontwikkelen. Samen werken we aan de toekomst. Die van jou, de klant en onze organisatie. &NUJIJ!

Een baan die bij je past

Je kiest niet zomaar voor een baan. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wilt worden. Want of je nu net van school komt of al een tijdje meedraait, je bent nog lang niet uitgeleerd. Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Als professional én als mens. 

Strategie op weg naar 2025

Strategie op weg naar 2025

We doen het samen

Dát is precies wat we je geven. Een baan die met je meegroeit. Wij zorgen ervoor dat jij precies weet wat de mogelijkheden zijn, aan jou om ze te grijpen. Dit hoef je natuurlijk nooit alleen te doen. Je leidinggevende zal daarin ook een coachende rol op zich nemen. Voor ieder opleidingstraject geld natuurlijk wel dat jij in de lead bent, maar ook: jij staat er nooit alleen voor! Je doet het samen, met je collega’s, je leidinggevende en de directie.

De drive om te ontwikkelen en de kwaliteit te verbeteren, zit in alles wat we doen. Dus ook in het optimaliseren van onze werkprocessen of het innoveren van systemen voor bijvoorbeeld klanten. Wij zijn een club mensen die elkaar continu uitdaagt om slimmer te werken voor klanten en voor de Jong & Laan. 

Hier wordt echt gekeken naar wat ik kan en wil

Een leuke sfeer, collega’s die elkaar helpen, volop uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Dat is waar de ideale baan aan moet voldoen, vind ik. En dat is ook precies wat ik vond bij de Jong & Laan, toen ik er vier jaar geleden kwam werken. Hier wordt echt gekeken naar wat ik kan en wil.

Lees meer
Gevoel van vrijheid, ik maak gebruik van de fietsregeling van de Jong & Laan

Van een oude racefiets van mijn zus naar mijn eigen racefiets met de fietsregeling van de Jong & Laan. Een racefiets zelf kopen is best duur en dankzij het fiscale voordeel valt dat nu erg mee!

Lees meer
Ik vond de baan die ik niet zocht

Werk je in de accountancy? Dan heb je waarschijnlijk regelmatig te maken met de afdeling Kwaliteit & Vaktechniek, maar wat we precies doen? Dat moet ik zelfs m’n collega’s uitleggen. Velen denken dat er alleen maar saaie, stoffige mensen werken. Volledig onterecht natuurlijk. Want ik vond er de baan die ik niet zocht, maar alles is wat ik wil.

Lees meer

Dit zijn wij, &NUJIJ!

Dat zijn wij als werkgever. Een accountant bij wie het niet draait om cijfers, maar om mensen. Om jou en onze klanten dus. Of je nu bij ons komt als belastingadviseur, business consultant of accountant: samen maken we ons succes. Dus geven we ook alles voor jouw succes. Nu ben jij aan zet.

Medewerkers­tevredenheid

&NUJIJ!

Ben je ook enthousiast geworden om je bij ons team te voegen, maar wil je nog iets meer weten over onze organisatie? Lees dan rustig verder via de knop hieronder. Ben je wel benieuwd naar de vacatures die we eventueel voor je open hebben? Ook daar kun je naartoe via de onderstaande knop.