Over
de Jong & Laan.

De Jong & Laan is een accountants- en advieskantoor waarbij het niet alleen draait om cijfers, maar vooral om mensen. Om jou dus. We zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om ondernemers vooruit te helpen en samen kansen te grijpen. De organisatie van de klant, klaar voor de toekomst! Dat is waar we voor gaan. Samen.

Samen gaan!

We kijken samen met klanten vooruit naar de kansen die er liggen om doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om hen vooruit te helpen.

Daarbij helpen we klanten met strategische vraagstukken op verschillende vakgebieden. Maar we gaan wel net een stap verder. Want, naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we het vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze.

Én nog belangrijker, we doen dat altijd samen! Achter je eigen vestiging staat een grote organisatie met 24 vestigingen en ruim 975 professionals in diverse vakgebieden.

De Jong & Laan

24 vestigingen

Met 24 regionale vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij onze klanten.

975 professionals

Wij zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om ondernemers vooruit te helpen.

9 vakgebieden

Wat je vraagstuk ook is, onze accountants en adviseurs staan op verschillende gebieden voor je klaar. 

Jij hebt de regie

Je wilt een baan die met je meegroeit. Wij zorgen ervoor dat jij precies weet wat de opleidingsmogelijkheden zijn, aan jou om ze te grijpen. Dit hoef je natuurlijk nooit alleen te doen. Onder andere je leidinggevende zal daarin ook een coachende rol op zich nemen.

De drive om te ontwikkelen en de kwaliteit te verbeteren, zit in alles wat we doen. Dus ook in het optimaliseren van onze werkprocessen of het innoveren van systemen voor bijvoorbeeld klanten. Wij zijn een club mensen die elkaar continu uitdaagt om slimmer te werken voor klanten en voor de Jong & Laan. 

Maak kennis met
de Jong & Laan

Dit zijn wij, &NUJIJ!

Dat zijn wij als werkgever. Of je nu bij ons komt werken als accountant, belastingadviseur, HR-consultant of strategisch adviseur. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jezelf, onze klanten en onze organisatie vooruit te helpen. Samen werken we aan de toekomst. Nu ben jij aan zet!

Meer weten
over werken

bij de Jong
& Laan?

Kom eens langs voor een kopje koffie of bekijk onze vacatures.