Tessa is Tessa bij de Jong & Laan (en assistent-accountant)

Waarom de Jong & Laan?

Bepaal zelf je carrière

Of je nu accountant bent, fiscalist, personeelsadviseur of directeur, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf. Met je eigen karakter, je ‘eigen aardigheden’, je eigen hobby’s en je eigen ambities. Bij ons krijg je een rol, maar hoef je er nooit één te spelen.

Wij geloven juist dat jezelf kunnen zijn een belangrijke voorwaarde is om goede keuzes te maken. Om duurzame relaties op te bouwen. Om het beste uit jezelf te halen en zo nóg beter te worden in je vak.

Die mensgerichte aanpak is bepalend voor onze cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij ons binnen stapt. Wie ben jij? Die vraag mag je dan ook als eerste van ons verwachten.

Blog
Alles over onze praktijken

Kwaliteitsverslag 2019

Ons kwaliteitsverslag over 2019: een transparante inkijk in onze controlepraktijk, samenwerking met de samenstelpraktijk, onze (technologische) ontwikkeling en transformatie rondom data-analyse en uiteraard ook de nodige cijfers en klantverhalen.

Bekijk ons kwaliteitsverslag

Dit zijn wij kort samengevat

Onze vestigingen

Overzicht alle vestigingen van de Jong & Laan

We zijn de meest ondernemende accountants van Nederland. Uitgegroeid tot een gedreven organisatie met inmiddels 700 medewerkers en 23 regionale vestigingen.

Weten waar je onze vestigingen allemaal kunt vinden? Hier vind je een overzicht van al onze vestigingen

Ruimte voor ontwikkeling

Ben jij ook zo ondernemend? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!

  • Je werkt voor mooie, ambitieuze mkb-klanten.
  • Je hebt leuke collega’s.
  • Ondersteuning van een professionele afdeling kwaliteit & vaktechniek.
  • Een informele werksfeer.
  • En last but not least: een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd. Waar je kennis en ideeën kunt delen met ervaren professionals. Waar oog is voor jou als mens met alles wat je dierbaar is. En waar je de kans krijgt om te groeien; vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Anders gezegd: jij bent jij bij de Jong & Laan. Weet jij een betere basis voor een succesvolle carrière? De Jong & Laan. Karakter telt.

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden?

Je voelt je snel thuis in een #jonglaanbaan

'Karakter telt' bij de Jong & Laan

Onze cultuur is laagdrempelig en open, wij vinden het belangrijk om met elkaar te kunnen praten over verbetering en om complimenten te geven. Ook, omdat wij geloven dat een fijne samenwerking tussen de klant en het team begint bij tevreden medewerkers. Het medewerkerstevredenheidsonderzoek, dat wij jaarlijks uitvoeren, laat zien dat dit werkt.

Medewerkers­tevredenheid

10.000+
klanten