Over
de Jong & Laan.

De Jong & Laan is een accountants- en advieskantoor waarbij het niet alleen draait om cijfers, maar vooral om mensen. Om jou dus. We zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om ondernemers vooruit te helpen en samen kansen te grijpen. De organisatie van de klant, klaar voor de toekomst! Dat is waar we voor gaan. Samen.
Onze strategie naar 2025

Onze visie

We kijken samen met klanten vooruit naar de kansen die er liggen om doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om hen vooruit te helpen.

Daarbij helpen we klanten met strategische vraagstukken op verschillende vakgebieden. Maar we gaan wel net een stap verder. Want, naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we het vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze.

Samen gaan!

Én nog belangrijker, we doen dat altijd samen! Achter je eigen vestiging staat een grote organisatie met 25 vestigingen en ruim 975 professionals in diverse vakgebieden.

Dit is werken bij de Jong & Laan!

Dit is werken bij de Jong & Laan!

Ga direct naar:

Vitaliteit
Opleidingsmogelijkheden
Arbeidsvoorwaarden

Jij hebt de regie

Je wilt een baan die met je meegroeit. Wij zorgen ervoor dat jij precies weet wat de opleidingsmogelijkheden zijn, aan jou om ze te grijpen. Dit hoef je natuurlijk nooit alleen te doen. Onder andere je leidinggevende zal daarin ook een coachende rol op zich nemen.

De drive om te ontwikkelen en de kwaliteit te verbeteren, zit in alles wat we doen. Dus ook in het optimaliseren van onze werkprocessen of het innoveren van systemen voor bijvoorbeeld klanten. Wij zijn een club mensen die elkaar continu uitdaagt om slimmer te werken voor klanten en voor de Jong & Laan. 

5 ambities op weg naar 2025

5 ambities op weg naar 2025

Dit zijn wij, &NUJIJ!

Dat zijn wij als werkgever. Of je nu bij ons komt werken als accountant, belastingadviseur, HR-consultant of strategisch adviseur. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jezelf, onze klanten en onze organisatie vooruit te helpen. Samen werken we aan de toekomst. Nu ben jij aan zet!

Sluit jij je aan

bij ons team?

Kom eens langs voor een kopje koffie! Ben je er toch nog niet over uit? Kijk dan gerust nog even verder.