Frank is Frank bij de Jong & Laan (en partner)

Waarom de Jong & Laan?

Bepaal zelf je carrière

Of je nu accountant bent, fiscalist, personeelsadviseur of directeur, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf. Met je eigen karakter, je ‘eigen aardigheden’, je eigen hobby’s en je eigen ambities. Bij ons krijg je een rol, maar hoef je er nooit één te spelen.

Wij geloven juist dat jezelf kunnen zijn een belangrijke voorwaarde is om goede keuzes te maken. Om duurzame relaties op te bouwen. Om het beste uit jezelf te halen en zo nóg beter te worden in je vak.

Die mensgerichte aanpak is bepalend voor onze cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij ons binnenstapt. Wie ben jij? Die vraag mag je dan ook als eerste van ons verwachten.

Dit zijn wij kort samengevat

De Jong & Laan op weg naar 2025

Samen met onze medewerkers zoeken we met een open blik naar verbetering en vernieuwing. Hierbij dient onze strategie met vijf verschillende ambities als uitgangspunt.

Benieuwd wat onze vijf ambities zijn op weg naar 2025? Bekijk de onderstaande video: 

de Jong & Laan op weg naar 2025

Onze kernwaarden

Kernwaarden de Jong en Laan

Onze kernwaarden vormen ons DNA, ofwel het fundament van onze organisatie. Het zijn waarden die passen bij wie we zijn, wat we doen, waaraan we ons handelen toetsen en waarop mensen ons mogen aanspreken. 

Hoewel we een organisatie zijn met tal van verschillende karakters geven de kernwaarden ons handvatten tot een eenduidige werkwijze. Zo waarborgen we de kwaliteit binnen onze werkzaamheden. 

Ruimte voor ontwikkeling

Ben jij ook zo ondernemend? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!

  • Je werkt voor mooie, ambitieuze mkb-klanten.
  • Je hebt leuke collega’s.
  • Ondersteuning van een professionele afdeling kwaliteit & vaktechniek.
  • Een informele werksfeer.
  • En last but not least: een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd. Waar je kennis en ideeën kunt delen met ervaren professionals. Waar oog is voor jou als mens met alles wat je dierbaar is. En waar je de kans krijgt om te groeien; vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Anders gezegd: jij bent jij bij de Jong & Laan. Weet jij een betere basis voor een succesvolle carrière? De Jong & Laan. Karakter telt.

Onze vestigingen

Overzicht alle vestigingen van de Jong & Laan

We zijn de meest ondernemende accountants van Nederland. Uitgegroeid tot een gedreven organisatie met inmiddels 700 medewerkers en 23 regionale vestigingen.

Weten waar je onze vestigingen allemaal kunt vinden? Hier vind je een overzicht van al onze vestigingen.

Regio's

Onze vestigingen zijn regionaal geclusterd. Het ondernemerschap wordt lokaal gedragen door een partner, ondersteund door een vestigingsleider die zich op de personele en operationele zaken richt. Doordat al onze kantoren met elkaar zijn verbonden kunnen we onderling kennis delen en elkaar versterken.

Kennis delen we niet alleen met collega's binnen een bepaald vakgebied, maar óók daarbuiten. Daar zit onze kracht; een multidisciplinaire samenwerking waarbij we de kwaliteit van de dienstverlening versterken. 

'Karakter telt' bij de Jong & Laan

Onze cultuur is laagdrempelig en open - wij vinden het belangrijk om met elkaar te kunnen praten over verbetering en om complimenten te geven. Ook omdat wij geloven dat een fijne samenwerking tussen de klant en het team begint bij tevreden medewerkers. Het medewerkerstevredenheidsonderzoek, dat wij jaarlijks uitvoeren, laat zien dat dit werkt:

Medewerkers­tevredenheid

Tom en Jonné zijn beide werkzaam in de controlepraktijk van de Jong & Laan. En daar voelden ze zich heel snel thuis! Waarom precies? In de onderstaande video vertellen ze het je:

Je voelt je snel thuis in een #jonglaanbaan

10.000+
klanten