Johan is Johan bij de Jong & Laan (en directeur)

Waarom de Jong & Laan?

Bepaal zelf je carrière

Of je nu accountant bent, bedrijfsadviseur, fiscalist, personeelsadviseur of directeur, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf. Met je eigen karakter, je ‘eigen aardigheden’, je eigen hobby’s en je eigen ambities. Bij ons krijg je een rol, maar hoef je er nooit één te spelen.

Wij geloven juist dat jezelf kunnen zijn een belangrijke voorwaarde is om goede keuzes te maken. Om duurzame relaties op te bouwen. Om het beste uit jezelf te halen en zo nóg beter te worden in je vak. Die mensgerichte aanpak is bepalend voor onze cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij ons binnen stapt. Wie ben jij? Die vraag mag je dan ook als eerste van ons verwachten.

Visie en beleid controlepraktijk

Wij zijn de Jong & Laan

We zijn de meest ondernemende accountants van Nederland. Ooit begonnen met twee man. Meneer De Jong en meneer Laan. Inmiddels uitgegroeid tot een gedreven organisatie met 700 medewerkers en 25 regionale vestigingen. Van Groningen tot Elst en van Apeldoorn tot Enschede. Daarmee behoren we tot de top van de (middelgrote) kantoren en zijn we in ieder geval het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. Ben jij ook zo ondernemend? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Je werkt voor mooie, ambitieuze mkb-klanten. Je hebt leuke collega’s. Ondersteuning van een professioneel bureau kwaliteit & vaktechniek. Een informele werksfeer. En last but not least: een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd. Waar je kennis en ideeën kunt delen met ervaren professionals. Waar oog is voor jou als mens met alles wat je dierbaar is. En waar je de kans krijgt om te groeien; vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Anders gezegd: jij bent jij bij de Jong & Laan. Weet jij een betere basis voor een succesvolle carrière? De Jong & Laan. Karakter telt.

Dit zijn wij kort samengevat

Kwaliteitsverslag

De basis is in 2016 gelegd. Maar we zijn er nog niet. De komende jaren blijven we verder bouwen aan kwaliteit. Op naar de beste controlepraktijk van Nederland voor het mkb. Dat is toch een prachtig doel voor zo'n nuchter accountantskantoor uit het noordoosten!