Ida is Ida bij de Jong & Laan (en medewerker facilitaire zaken)

Stafdiensten

Volop mogelijkheden

Bij de Jong & Laan kunnen we niet zonder: stafdiensten, onze business support. De verzamelnaam voor al die vakgebieden die ervoor zorgen dat onze vestigingen slagvaardig en succesvol opereren. Onze business support vind je op ons hoofdkantoor in Vroomshoop. Ruim 50 professionals houden zich hier elke dag gepassioneerd bezig met HR, IT, kwaliteit & vaktechniek, facilitaire zaken, compliance, marketing & communicatie, opleiding & training en finance & control.

Als jouw kracht en interesses ook op één van deze terreinen liggen, zijn er ook hier volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zowel in de breedte als in de diepte. En ook al is er geen directe vacature, we staan altijd open voor mensen die bij ons passen. Daarnaast hebben we voor studenten doorlopend (afstudeer) stageplekken. Schroom dus niet om contact op te nemen. Wij willen met onze business support het beste uit onszelf halen. Jij ook?

Marleen WeusinkDoor Marleen Weusink

Marketing & communicatie stage bij een accountantskantoor?!

Tijdens het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie ga je stagelopen om praktijkervaring op te doen en ik koos voor een accountantskantoor. Lees hier mijn ervaring ...

Lees verder

Dit zijn wij kort samengevat

Uitgelichte vacatures

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende stage van een half jaar waarin je alle mogelij...

Vroomshoop
40 uur
01-01-2019

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.