Ida is Ida bij de Jong & Laan (en medewerker facilitaire zaken)

Stafdiensten

Volop mogelijkheden

Bij de Jong & Laan kunnen we niet zonder stafdiensten: onze business support. De verzamelnaam voor al die vakgebieden die ervoor zorgen dat onze vestigingen slagvaardig en succesvol opereren.

Onze business support vind je op ons hoofdkantoor in Vroomshoop. Ruim 50 professionals houden zich hier elke dag gepassioneerd bezig met HR, IT, kwaliteit & vaktechniek, facilitaire zaken, compliance, marketing & communicatie, opleiding & training en finance & control.

De vestiging van onze business support

Als jouw kracht en interesses ook op één van deze terreinen liggen, zijn er ook hier volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zowel in de breedte als in de diepte. En ook al is er geen directe vacature, we staan altijd open voor mensen die bij ons passen.

Daarnaast hebben we voor studenten doorlopend (afstudeer) stageplekken. Schroom dus niet om contact op te nemen. Wij willen met onze business support het beste uit onszelf halen. Jij ook?

Dit zijn wij kort samengevat

Uitgelichte vacatures

Ben jij goed in het vertalen van gebruikersvragen naar functionaliteit in een applicatie? Vind je het leuk om mee te denken in een sterk veranderend applicatielandschap, en heb je ervaring met Dynamics...

IT
Vroomshoop
32 - 40 uur
Mattijs BuitingaDoor Mattijs Buitinga

Waarom wonnen wij de Medewerkerbelevingaward?

Manager HR Mattijs mocht de Medewerkertevredenheidaward in ontvangst nemen. Een award, dankzij onze medewerkers! Hoe ervaarden we de dag en hoe gaan we nu verder?

Lees blog

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.