Ida is Ida bij de Jong & Laan (en medewerker facilitaire zaken)

Stafdiensten

Volop mogelijkheden

Bij de Jong & Laan kunnen we niet zonder: stafdiensten, onze business support. De verzamelnaam voor al die vakgebieden die ervoor zorgen dat onze vestigingen slagvaardig en succesvol opereren. Onze business support vind je op ons hoofdkantoor in Vroomshoop. Ruim 50 professionals houden zich hier elke dag gepassioneerd bezig met HR, IT, kwaliteit & vaktechniek, facilitaire zaken, compliance, marketing & communicatie, opleiding & training en finance & control.

Als jouw kracht en interesses ook op één van deze terreinen liggen, zijn er ook hier volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zowel in de breedte als in de diepte. En ook al is er geen directe vacature, we staan altijd open voor mensen die bij ons passen. Daarnaast hebben we voor studenten doorlopend (afstudeer) stageplekken. Schroom dus niet om contact op te nemen. Wij willen met onze business support het beste uit onszelf halen. Jij ook?

Stage bij de Jong & Laan? Opgelet!

Als ik terugkijk op mijn periode bij de Jong & Laan kan ik enkel blij zijn met alle kansen die ik heb gekregen. Ze zijn niet op vijf handen te tellen.

Lees verder

Dit zijn wij kort samengevat

Uitgelichte vacatures

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende stage van een half jaar waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? De Jong &

Vroomshoop
40 uur
01-07-2018

Overal waar je ook kijkt zie jij data. Denk jij daarbij gelijk aan hoe die data omgezet kan worden in impact? Ben jij daarnaast ambitieus, gedreven en

IT
Vroomshoop
01-07-2018

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.