Ida is Ida bij de Jong & Laan (en medewerker facilitaire zaken)

Stafdiensten

Volop mogelijkheden

Bij de Jong & Laan kunnen we niet zonder: stafdiensten. De verzamelnaam voor al die vakgebieden die ervoor zorgen dat onze vestigingen slagvaardig en succesvol opereren. Onze stafdiensten vind je op ons hoofdkantoor in Vroomshoop. Ruim 50 professionals houden zich hier elke dag gepassioneerd bezig met hrm, ict, kwaliteit & vaktechniek, facilitaire zaken, compliance, marketing & communicatie, educatie en de centrale administratie.

Als jouw kracht en interesses ook op één van deze terreinen liggen, zijn er ook hier volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zowel in de breedte als in de diepte. En ook al is er geen directe vacature, we staan altijd open voor mensen die bij ons passen. Daarnaast hebben we voor studenten doorlopend (afstudeer) stageplekken. Schroom dus niet om contact op te nemen. Wij willen met onze stafdiensten het beste uit onszelf halen. Jij ook?

Stage bij de Jong & Laan? Opgelet!

Als ik terugkijk op mijn periode bij de Jong & Laan kan ik enkel blij zijn met alle kansen die ik heb gekregen. Ze zijn niet op vijf handen te tellen.

Lees verder

Dit zijn wij kort samengevat

Uitgelichte vacatures

Heb je een passie voor financiële applicaties en wil je jouw loopbaan een nieuwe wending geven? Dan kunnen wij jou deze uitdaging bieden! Als applicati

ICT
Vroomshoop
32 - 40 uur
01-05-2018

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.