Stafdiensten

Onze stafdiensten zorgen dat onze vestigingen slagvaardig en succesvol opereren. Zo halen we het beste uit onszelf. Ruim 50 professionals houden zich hier elke dag bezig met HR, IT, kwaliteit & vaktechniek, facilitaire zaken, compliance, marketing & communicatie, opleiding & training en finance & control. Wil jij hieraan bijdragen?

Stafdiensten

Bij de Jong & Laan kunnen we niet zonder stafdiensten: onze business support. De verzamelnaam voor al die vakgebieden die ervoor zorgen dat onze vestigingen slagvaardig en succesvol opereren.

Onze business support vind je op ons hoofdkantoor in Vroomshoop. Ruim 50 professionals houden zich hier elke dag gepassioneerd bezig met HR, IT, kwaliteit & vaktechniek, facilitaire zaken, compliance, marketing & communicatie, opleiding & training en finance & control.

&NUJIJ!

Als jouw kracht en interesses ook op één van deze terreinen liggen, zijn er ook hier volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zowel in de breedte als in de diepte. En ook al is er geen directe vacature, we staan altijd open voor mensen die bij ons passen.

Daarnaast hebben we voor studenten doorlopend (afstudeer) stageplekken. Schroom dus niet om contact op te nemen. Wij willen met onze business support het beste uit onszelf halen. Jij ook?

Ik vond de baan die ik niet zocht

Werk je in de accountancy? Dan heb je waarschijnlijk regelmatig te maken met de afdeling Kwaliteit & Vaktechniek, maar wat we precies doen? Dat moet ik zelfs m’n collega’s uitleggen. Velen denken dat er alleen maar saaie, stoffige mensen werken. Volledig onterecht natuurlijk. Want ik vond er de baan die ik niet zocht, maar alles is wat ik wil.

Lees meer
Werken bij een accountantskantoor, past dat bij mij?

Anouk twijfelde om, met haar niet-accountancy achtergrond, te gaan werken bij de Jong & Laan. Uiteindelijk besloot ze een sprong in het diepe te nemen...

Lees blog
Nieuwe mensen aannemen? Juist nu!

ING ging in gesprek met de Jong & Laan over het aannemen van werknemers in onzekere tijden. Juist nu zijn ze nodig.

Lees blog