Kwaliteit & vaktechniek

Bij kwaliteit & vaktechniek zijn we dagleijks bezig met het borgen van vaktechnisch beleid. Daarnaast zorgen we voor bewustwording onder collega's en zijn we een vraagbaak voor alle vragen die zij hebben. We proberen wetgevingen om te zetten in de meest efficiënte processen en werkwijzen.
Bekijk de vacatures

kwaliteit-vaktechniek

Onze afdeling kwaliteit & vaktechniek bestaat uit ruim tien vaktechnici. Zij ondersteunen de organisatie in een totale, multidisciplinaire dienstverlening op het hoogste niveau. Naast jarenlange ervaring hebben zij samen een breed beeld op de praktijk, vanuit verschillende invalshoeken: accountancy, controle, belastingadvies en personeel.

Een stevige basis voor het doorbouwen aan kwaliteit. Die inzet leverde ons het afgelopen jaar succes op. Positieve reviews versterkten onze energie om de ingeslagen weg te blijven volgen. Het waarborgen van de kwaliteit in de dienstverlening, is één van onze ultieme doelen. Bij alles wat we doen hanteren we een IT- en data gedreven werkwijze.

 

Annemieke Stokvis
Annemieke Stokvis Manager kwaliteit & vaktechniek
Ellis werkt als procescoördinator

We proberen alles juist zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken voor onze collega’s. Zo ontwikkelden we laatst een nieuwe opdrachtacceptatieprocedure. Elke nieuwe klant doorloopt een aantal stappen voor hij of zij klant kan worden en daar hebben wij een nieuw protocol voor ontwikkeld. Best een mooi succes.

 

Lees verder