Personeel

Help ondernemers op het gebied van HR-advies, E-HR & dashboarding, juridisch advies, salarisverwerking, maar ook interim HR-advies. We maken serieus werk van Personeel. Carrièrekansen genoeg voor HR-professionals. Wanneer begin jij?
Benieuwd naar de vacatures?

Personeel

Personele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Daar sta jij voor als HR-professional bij de Jong & Laan. Afhankelijk van je expertise ondersteun je organisaties met operationele of strategische diensten op het gebied van personeel. Je krijgt een eigen klantenportefeuille, bent fulltime betrokken en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant.

Neem deel aan kennisgroepen

Samen met andere HR-professionals staat iedere kennissessie een ander thema centraal. Zo wisselen we continu kennis uit en verbreden we onze horizon. Het is een mooie en waardevolle toevoeging om kennis up-to-date te houden en ter voorkoming van een tunnelvisie. 

 

Het begint bij jou

Jouw baan moet passen bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wil worden. Het begint bij jou. Bij je eigen nieuwsgierigheid, betrokkenheid en drive om het beste uit jezelf te halen. Voor onze klanten en óók voor jezelf! 

Dat zijn wij als werkgever. Een accountant- en advieskantoor bij wie het niet alleen draait om cijfers, maar ook om mensen. Om jou dus.

Of je nu bij ons komt werken als belastingadviseur, accountant, HR-adviseur of IT-consultant, samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jezelf, onze klanten en onze organisatie vooruit te helpen. Samen werken we aan de toekomst.

Maak kennis met
team Personeel

Brede blik

Onze dienstverlening richt zich op vier hoofdgebieden: strategie, ontwikkeling, systemen en advies. Daarbinnen vind je volop mogelijkheden. Een voorbeeld? Bij de Jong & Laan vinden wij het logisch om HR-zaken en salarisverwerking te benaderen als één geheel. 

In digitale vorm bieden wij klanten hiervoor HR & Salaris online aan. Heb je affiniteit met IT, dan ga je hiermee aan de slag. Als personeelsadviseur kijk je weer breder en ondersteun je bedrijven met het aanleggen van personeelsdossiers, verlofaanvragen, verzuimbeheer, inschaling en functieomschrijvingen.

Vertrouwen, opleidingsmogelijkheden en een fijne werksfeer trokken mij (weer) over de streep

Ik weet het nog goed, een zaterdagochtend in oktober 2005, even de krant uit de brievenbus voor bij het ontbijt. En daar stond hij, een pagina grote advertentie (op broadsheet formaat) vol met vacatures in de Tubantia. Ik dacht doe eens gek en stuur een sollicitatie.

Lees meer
Een arbeids- en organisatiepsycholoog bij de Jong & Laan? Zeker wel!

Je zou misschien niet zo snel een arbeids- en organisatiepsycholoog bij een accountantskantoor verwachten. Ik tot voor kort in ieder geval niet. En toch werk ik met veel plezier in die functie bij de Jong & Laan. Hoe dat is gekomen en hoe ik dat ervaar, vertel ik je graag in deze blog!

Lees meer
Passie voor de analytische kant van HRM

Ik heb een mooie diverse klantenportefeuille en steeds meer klantcontact. Ik ga bij mijn klanten op bezoek en werk samen met hen richting een correcte salarisadministratie. Ik denk veel mee over hoe dit slimmer en efficiënter kan.

Lees verder
Ergens anders solliciteren als je het nog prima naar je zin hebt?

De functie van Bart veranderde naar consultant personeel. "Hiermee kreeg ik direct een meer adviserende rol. Het is erg leuk om in gesprek te gaan met klanten. Een simpele vraag zoals: hoe gaat het met je? Levert vaak veel nieuwe opdrachten op en ik ben er voor de klant op de momenten die ertoe doen. Ik voel hierdoor dat ik echt van meerwaarde ben."

Lees verder

Carrièrekansen

Kortom, carrièrekansen zijn er genoeg! Met goede opleidingsmogelijkheden en developmenttrajecten, waarbij je communicatieve en adviesvaardigheden centraal staan.

Voor starters kennen we een tweejarig traineetraject, waarbij de focus ligt op het praktijkdiploma loonadministratie (PDL), arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wanneer begin jij?