Sharlene is Sharlene bij de Jong & Laan (en adviseur personeel)

Personeel

Operationele en strategische personeelsdiensten

Personele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Daar sta jij voor als HR-professional bij de Jong & Laan. Afhankelijk van je expertise ondersteun je organisaties met operationele of strategische diensten op het gebied van personeel.

Je krijgt een eigen klantenportefeuille, bent fulltime betrokken en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant. 

Steeds meer klanten vertrouwen ons hun personeelszaken toe. Onze discipline personeel verwerkt inmiddels meer dan 30.000 loonstroken en heeft daarbij te maken met zo’n 75 verschillende cao’s. We maken dus serieus werk van personeel!

Blog
Harold SchenkDoor Harold Schenk

De Mensenmens | Aandacht voor individuele competenties en persoonlijke drijfveren

Door aandacht te besteden aan individuele capaciteiten en persoonlijke drijfveren van medewerkers kun je als ondernemer innoveren. Benut het aanwezige talent, daar profiteren twee partijen van.

Lees blog

Veelzijdige carrièrekansen

Onze dienstverlening richt zich op vier hoofdgebieden: strategie, ontwikkeling, systemen en advies. Daarbinnen vind je volop mogelijkheden. Een voorbeeld? Bij de Jong & Laan vinden wij het logisch om HR-zaken en salarisverwerking te benaderen als één geheel. 

In digitale vorm bieden wij klanten hiervoor HR & Salaris online aan. Heb je affiniteit met IT, dan ga je hiermee aan de slag. Als personeelsadviseur kijk je weer breder en ondersteun je bedrijven met het aanleggen van personeelsdossiers, verlofaanvragen, verzuimbeheer, inschaling en functieomschrijvingen.

Kortom, carrièrekansen zijn er genoeg! Met goede opleidingsmogelijkheden en personal development trajecten, waarbij je communicatieve en adviesvaardigheden centraal staan.

Voor starters kennen we een tweejarig traineetraject, waarbij de focus ligt op het praktijkdiploma loonadministratie (PDL), arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wanneer kun jij beginnen?

Uitgelichte vacatures

Heb jij een passie voor HR en ben je ondernemend? Én wil jij dit het liefst in 1 functie verenigd zien? Dan zoekt de Jong & Laan jou!

HR
Enschede
32 - 40 uur

Heb je net de master fiscaal recht/ fiscale economie afgerond en vind je het leuk om te puzzelen met diverse regelgeving in combinatie met cijfers? Dan hebben wij de baan voor jou!

HR
Enschede
32 - 40 uur

Heb jij een passie voor HR en commercie? Én wil jij dit het liefst in 1 functie verenigd zien? Dan zoekt de Jong & Laan jou!

HR
Zwolle
32 - 40 uur

Van onze personeelsadviseurs

Case
De voordelen van een strak ingerichte HR-afdeling
Bekijk klantcase
Blog
Ontwikkelkansen bieden: een must voor elke werkgever
Lees blog
Case
Groei in personeel vereiste een nieuwe HR-aanpak
Bekijk klantcase

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.