Personeel

Strategie, ontwikkeling, systemen en advies. We maken serieus werk van Personeel. Carrièrekansen genoeg voor HR-professionals. Wanneer kun je beginnen?

Personeel

Operationele en strategische personeelsdiensten

Personele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Daar sta jij voor als HR-professional bij de Jong & Laan. Afhankelijk van je expertise ondersteun je organisaties met operationele of strategische diensten op het gebied van personeel. Je krijgt een eigen klantenportefeuille, bent fulltime betrokken en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant.

Maak kennis met
team Personeel

Brede blik

Onze dienstverlening richt zich op vier hoofdgebieden: strategie, ontwikkeling, systemen en advies. Daarbinnen vind je volop mogelijkheden. Een voorbeeld? Bij de Jong & Laan vinden wij het logisch om HR-zaken en salarisverwerking te benaderen als één geheel. 

In digitale vorm bieden wij klanten hiervoor HR & Salaris online aan. Heb je affiniteit met IT, dan ga je hiermee aan de slag. Als personeelsadviseur kijk je weer breder en ondersteun je bedrijven met het aanleggen van personeelsdossiers, verlofaanvragen, verzuimbeheer, inschaling en functieomschrijvingen.

Vertrouwen, opleidingsmogelijkheden en een fijne werksfeer trokken mij (weer) over de streep

Ik weet het nog goed, een zaterdagochtend in oktober 2005, even de krant uit de brievenbus voor bij het ontbijt. En daar stond hij, een pagina grote advertentie (op broadsheet formaat) vol met vacatures in de Tubantia. Ik dacht doe eens gek en stuur een sollicitatie.

Lees meer
Een arbeids- en organisatiepsycholoog bij de Jong & Laan? Zeker wel!

Je zou misschien niet zo snel een arbeids- en organisatiepsycholoog bij een accountantskantoor verwachten. Ik tot voor kort in ieder geval niet. En toch werk ik sinds afgelopen maart met veel plezier in die functie bij de Jong & Laan. Hoe dat is gekomen en hoe ik dat ervaar, vertel ik je graag in deze blog!

Lees meer

Carrièrekansen

Kortom, carrièrekansen zijn er genoeg! Met goede opleidingsmogelijkheden en developmenttrajecten, waarbij je communicatieve en adviesvaardigheden centraal staan.

Voor starters kennen we een tweejarig traineetraject, waarbij de focus ligt op het praktijkdiploma loonadministratie (PDL), arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wanneer kun jij beginnen?

Uitgelichte vacatures

HR
Hoogeveen
32 - 40 uur
HR
Emmeloord
24 - 40 uur
HR
Almelo
32 - 40 uur