Juliëtte is Juliëtte bij de Jong & Laan (en jurist arbeidsrecht)

Personeel

Operationele en strategische personeelsdiensten

Personele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Daar sta jij voor als HR-professional bij de Jong & Laan. Afhankelijk van je expertise ondersteun je organisaties met operationele of strategische diensten op het gebied van personeel.

Je krijgt een eigen klantenportefeuille, bent fulltime betrokken en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant. 

Steeds meer klanten vertrouwen ons hun personeelszaken toe. Onze discipline personeel verwerkt inmiddels meer dan 30.000 loonstroken en heeft daarbij te maken met zo’n 75 verschillende cao’s. We maken dus serieus werk van personeel!

Michelle Vennegoor is consultant personeel bij de Jong & Laan. In de onderstaande video deelt ze haar ervaringen: 

"Het leukste aan het werken binnen de Jong & Laan is de samenwerking met elkaar."

Veelzijdige carrièrekansen

Onze dienstverlening richt zich op vier hoofdgebieden: strategie, ontwikkeling, systemen en advies. Daarbinnen vind je volop mogelijkheden. Een voorbeeld? Bij de Jong & Laan vinden wij het logisch om HR-zaken en salarisverwerking te benaderen als één geheel. 

In digitale vorm bieden wij klanten hiervoor HR & Salaris online aan. Heb je affiniteit met IT, dan ga je hiermee aan de slag. Als personeelsadviseur kijk je weer breder en ondersteun je bedrijven met het aanleggen van personeelsdossiers, verlofaanvragen, verzuimbeheer, inschaling en functieomschrijvingen.

Kortom, carrièrekansen zijn er genoeg! Met goede opleidingsmogelijkheden en personal development trajecten, waarbij je communicatieve en adviesvaardigheden centraal staan.

Voor starters kennen we een tweejarig traineetraject, waarbij de focus ligt op het praktijkdiploma loonadministratie (PDL), arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wanneer kun jij beginnen?

Uitgelichte vacatures

Ben jij die ondernemende HR consultant die onze mkb (+) klanten op operationeel en tactisch niveau van advies kan voorzien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HR
Emmeloord
24 - 40 uur

Voor het clusterteam Personeel van regio Noord zijn we op zoek naar een ondernemende jurist arbeidsrecht. Voor deze regio zet je jouw expertise op het gebied van arbeidsrecht in.

HR
Hoogeveen
28 - 40 uur

Ben jij die ondernemende HR adviseur die onze mkb (+) klanten op operationeel en tactisch niveau van advies kan voorzien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HR
Dronten
24 - 40 uur