Manouk is Manouk bij de Jong & Laan (en junior adviseur personeel)

Personeel

Operationele en strategische personeelsdiensten

Personele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Daar sta jij voor als HR-professional bij de Jong & Laan. Afhankelijk van je expertise ondersteun je organisaties met operationele of strategische diensten op het gebied van personeel. Je krijgt een eigen klantenportefeuille, bent fulltime betrokken en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant. 

Steeds meer klanten vertrouwen ons hun personeelszaken toe. Onze discipline personeel verwerkt inmiddels meer dan 30.000 loonstroken en heeft daarbij te maken met zo’n 75 verschillende cao’s. We maken dus serieus werk van personeel!

We bieden mooie arbeidsvoorwaarden

Veelzijdige carrièrekansen

Onze dienstverlening richt zich op vier hoofdgebieden: strategie, ontwikkeling, systemen en advies. Daarbinnen vind je volop mogelijkheden. Een voorbeeld? Bij de Jong & Laan vinden wij het logisch om HR-zaken en salarisverwerking te benaderen als één geheel. 

In digitale vorm bieden wij klanten hiervoor HR & Salaris online aan. Heb je affiniteit met IT dan ga je hiermee aan de slag. Als personeelsadviseur kijk je weer breder en ondersteun je bedrijven met het aanleggen van personeelsdossiers, verlofaanvragen, verzuimbeheer, inschaling en functieomschrijvingen.

Kortom, carrièrekansen zijn er genoeg binnen onze discipline Personeel en daar investeren wij ook in. Met goede opleidingsmogelijkheden en personal development trajecten, waarbij je communicatieve en adviesvaardigheden centraal staan. Voor starters kennen we een tweejarig traineetraject, waarbij de focus ligt op het praktijkdiploma loonadministratie (PDL), arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wanneer kun jij beginnen?
 

“Ze kijken hier goed naar de mens achter de collega”

Uitgelichte vacatures

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling, waarbij de discipline personeel groeit. Om die reden zoeken wij in de regio Enschede een strategische HR advis

Enschede
32 - 40 uur
31-08-2017

Weet jij veel van salarisadministraties en vind je het een uitdaging ondernemers hierover te adviseren? Dan zoekt de Jong & Laan Hoogeveen jou! Jo

Hoogeveen
32 - 40 uur
31-08-2017

Heb jij een passie voor commercie en HR? Én wil jij dit het liefst in 1 functie verenigd zien? Dan zoekt de Jong & Laan Hoogeveen jou! Binnen de af

Hoogeveen
32 - 40 uur
31-08-2017