Niels is Niels bij de Jong & Laan (en accountant)

Accountancy

Sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied

Bij de Jong & Laan ben je als accountant sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied. Natuurlijk stel je de jaarrekening(en) samen en zorg je voor tijdige deponering van de jaarstukken bij de KvK. Dat is de basis. Maar jij kijkt verder dan cijfers. Klanten helpen om hun prestaties te verbeteren, daar ga jij voor.

Steeds vaker voeren wij trendanalyses of prognoses uit, die jou in staat stellen om samen met de klant vooruit te kijken. En dan komt het aan op jouw adviesvaardigheden: kansen signaleren, knelpunten benoemen, vertrouwen geven. Dus ook als mens jezelf laten zien en dicht bij je klant durven staan.

10.000+

Samen werken aan één doel

Binnen de vestigingen werken we in kleine teams met eigen klantportefeuilles, korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Als accountant in de samenstelpraktijk heb jij daarin een belangrijke spilfunctie. Jij kent de klant als geen ander en bent hierdoor in staat om snel te schakelen met adviseurs uit andere vakgebieden.

Samen werken we aan dat ene doel: met de juiste dienstverlening MKB-ondernemers zo goed en zo efficiënt mogelijk ondersteunen.

Data-analyse is onmisbaar geworden

Online boekhouden en het management dashboard voor realtime inzicht in ken- en stuurgetallen worden daarbij steeds vaker ingezet. In IT investeren we veel. Data-analyse is onmisbaar geworden bij onze werkzaamheden. Heeft deze kant van het accountancyvak ook jouw belangstelling? Ook dan zit je goed bij de Jong & Laan.

Blog

Inzicht voor de accountant en de klant door Samenstellen 2.0

Samenstellen 2.0: een vooruitstrevend traject. Niet alleen bedoeld om ergens mee voorop te lopen. Ons hoofddoel is heel basaal en simpel; kwaliteit en innovatie.

Door Eric Revenberg
Lees blog

Uitgelichte vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Diverse vestigingen
32 - 40 uur

Ben jij een ondernemende accountant die op zoek is naar een nieuwe werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tubbergen
32 - 40 uur

De vestiging Rijssen is volop in beweging en er is ruimte ontstaan voor een ondernemende en ervaren assistent accountant MKB.

Rijssen
32 - 40 uur

Transparant over cijfers

Benieuwd hoe wat het resultaat is van onze multidisciplinaire samenwerking? de samenwerking tot stand komt tussen onze praktijken? Hoe onze visuele jaarrekening eruit ziet? Dan ben je op de juiste plek. Dit en veel meer vind je gebundeld in ons kwaliteitsverslag over 2019.

Geautomatiseerde administratie: tijd winnen en volop inzicht

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.