Mariska is Mariska bij de Jong & Laan (en accountant)

Accountancy

Sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied

Bij de Jong & Laan ben je als accountant sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied. Natuurlijk stel je de jaarrekening(en) samen en zorg je voor tijdige deponering van de jaarstukken bij de KvK. Dat is de basis. Maar jij kijkt verder dan cijfers. Klanten helpen om hun prestaties te verbeteren, daar ga jij voor.

Steeds vaker voeren wij trendanalyses of prognoses uit, die jou in staat stellen om samen met de klant vooruit te kijken. En dan komt het aan op jouw adviesvaardigheden: kansen signaleren, knelpunten benoemen, vertrouwen geven. Dus ook als mens jezelf laten zien en dicht bij je klant durven staan.

Lianne van de Geest is adviseur mkb bij de Jong & Laan. In de onderstaande video vertelt ze over haar werkervaring bij onze organisatie:

"Wat ik het allerleukste vind aan mijn werk is het vele klantcontact."

Samen werken aan één doel

Binnen de vestigingen werken we in kleine teams met eigen klantportefeuilles, korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Als accountant in de samenstelpraktijk heb jij daarin een belangrijke spilfunctie. Jij kent de klant als geen ander en bent hierdoor in staat om snel te schakelen met adviseurs uit andere vakgebieden.

Samen werken we aan dat ene doel: met de juiste dienstverlening mkb-ondernemers zo goed en zo efficiënt mogelijk ondersteunen.

Data-analyse is onmisbaar geworden

Online boekhouden en het management dashboard voor realtime inzicht in ken- en stuurgetallen worden daarbij steeds vaker ingezet. In IT investeren we veel. Data-analyse is onmisbaar geworden bij onze werkzaamheden. Heeft deze kant van het accountancyvak ook jouw belangstelling? Ook dan zit je goed bij de Jong & Laan.

Webshop Fashcom won tijd en inzicht door automatisering in de administratie

Fashcom is een online fashion bedrijf bekend van o.a. boxers.nl en sokken.nl. Ze groeiden hard, waardoor er nieuwe vraagstukken kwamen. Relatiebeheerder Maaike ging voor ze aan de slag met Smartbooqing.

Naar klantcase

Uitgelichte vacatures

Heb jij affiniteit met cijfers en de agrarische branche? En heb je interesse in een baan in de accountancy? Dan hebben wij wellicht de baan voor jou! De Jong & Laan Tubbergen heeft plek voor een gedrev...

Tubbergen
32 - 40 uur

Ben jij een adviseur MKB die op zoek is naar innovatie, ontwikkeling en vernieuwing binnen een inspirerende werkomgeving? De Jong & Laan biedt je deze kans!

Emmeloord
28 - 40 uur

Ben jij een adviseur MKB die op zoek is naar innovatie, ontwikkeling en vernieuwing binnen een inspirerende werkomgeving? De Jong & Laan biedt je deze kans!

Emmen
28 - 40 uur
10.000+