Jasper is Jasper bij de Jong & Laan (en senior relatiebeheerder)

Accountancy

Sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied

Bij de Jong & Laan ben je als accountant sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied. Natuurlijk stel je de jaarrekening(en) samen en zorg je voor tijdige deponering van de jaarstukken bij de KvK. Dat is de basis. Maar jij kijkt verder dan cijfers. Klanten helpen om hun prestaties te verbeteren, daar ga jij voor.

Steeds vaker voeren wij trendanalyses of prognoses uit, die jou in staat stellen om samen met de klant vooruit te kijken. En dan komt het aan op jouw adviesvaardigheden: kansen signaleren, knelpunten benoemen, vertrouwen geven. Dus ook als mens jezelf laten zien en dicht bij je klant durven staan.

10.000+

Klanten krijgen inzicht met het management dashboard

Samen werken aan één doel

Binnen de vestigingen werken we in kleine teams met eigen klantportefeuilles, korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Als accountant in de samenstelpraktijk heb jij daarin een belangrijke spilfunctie. Jij kent de klant als geen ander en bent hierdoor in staat om snel te schakelen met adviseurs uit andere vakgebieden.

Samen werken we aan dat ene doel: met de juiste dienstverlening MKB-ondernemers zo goed en zo efficiënt mogelijk ondersteunen.

Online boekhouden en het management dashboard voor realtime inzicht in ken- en stuurgetallen worden daarbij steeds vaker ingezet. Bij de Jong & Laan investeren wij veel in IT. Heeft deze kant van het accountancyvak ook jouw belangstelling? Ook dan zit je goed bij de Jong & Laan.

Blog van relatiebeheerder Dirk Jan
Dirk Jan PruntelDoor Dirk Jan Pruntel

De Ondernemer | Waarde toevoegen op basis van vertrouwen

Sparren met ondernemers vind ik sowieso het mooiste wat er is. Omdat je naast kansen ook elkaar moet zien te vinden.

Lees blog

Uitgelichte vacatures

Sta jij aan het begin van je carrière en zoek je een uitdagende startersfunctie als assistent-accountant? De Jong & Laan Groningen kan jou deze kans bieden!

Groningen
32 - 40 uur

Voor de vestiging Groningen zijn we op zoek naar een senior relatiebeheerder / aankomend accountant.

Groningen
32 - 40 uur

Heb jij al enige ervaring binnen de accountancy en ben je toe aan een volgende stap? Dan zoekt de Jong & Laan in Oldenzaal jou!

Oldenzaal
32 - 40 uur

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.