Accountancy

Achter de cijfers, waar jij je dagelijks in verdiept en mee werkt, zitten de ambities van je klanten. Met dit in je achterhoofd gaan cijfers meer leven. Je bent van grote toegevoegde waarde voor je klanten.

&NUJIJ!

Bij de Jong & Laan ben je als accountant sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied. Natuurlijk stel je de jaarrekening(en) samen en zorg je voor tijdige deponering van de jaarstukken bij de KvK. Dat is de basis. Maar jij kijkt verder dan cijfers. Klanten helpen om hun prestaties te verbeteren, daar ga jij voor.

Steeds vaker voeren wij trendanalyses of prognoses uit, die jou in staat stellen om samen met de klant vooruit te kijken. En dan komt het aan op jouw adviesvaardigheden: kansen signaleren, knelpunten benoemen, vertrouwen geven. Dus ook als mens jezelf laten zien en dicht bij je klant durven staan.

Maak kennis met
team accountancy

Zeggen waar het op staat

Je werkt heel nauw samen met je klanten. Je zit bij dga’s aan tafel en geeft eerlijke adviezen. Doordat je een persoonlijke band hebt en veel weet van een klant, is er geen drempel om de waarheid te zeggen. Aan jou de taak om je klant te zeggen waar het op staat, oprecht en gedegen, in iedere situatie.

Accountant? Ik ben meer een huisarts voor bedrijven

Je mag me best een echte ambassadeur van de Jong & Laan noemen. Ik werk er al sinds 1999 en doe dat nog elke dag met veel plezier. Contact met mensen. Met mijn collega’s, en natuurlijk onze klanten, voor wie we echt van betekenis zijn. Dát is waar ik de meeste energie van krijg.

Lees meer
Van Big 4 kantoor naar de Jong & Laan. Een wijs besluit?

Dit was de kernvraag waar Robbert Koopmans antwoord op wilde geven toen hij werd benaderd door de Jong & Laan. Overstappen naar een nieuwe omgeving is altijd spannend. Je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Waar hij eerst werkte in een Big 4 kantoor, heeft hij nu de overstap gemaakt naar de Jong & Laan.

Lees meer
Geen vraag is te moeilijk, het antwoord is nooit ver weg

Het wil wat zeggen: als je ergens begint als stagiair en er tien jaar later nog werkt. Ik ben hier begonnen om de simpele reden dat de Jong & Laan één straat van mijn ouderlijk huis vandaan lag. Lekker dichtbij dus, al is dat nu allang niet meer dé reden dat ik er nog werk.

Lees meer

Samen werken aan één doel

Binnen de vestigingen werken we in kleine teams met eigen klantportefeuilles, korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Als accountant in de samenstelpraktijk heb jij daarin een belangrijke spilfunctie. Jij kent de klant als geen ander en bent hierdoor in staat om snel te schakelen met adviseurs uit andere vakgebieden.

Samen werken we aan dat ene doel: met de juiste dienstverlening mkb-ondernemers zo goed en zo efficiënt mogelijk ondersteunen.

&NUJIJ!

Uitgelichte vacatures

Rijssen
32 - 40 uur
Tubbergen
32 - 40 uur