Jasper is Jasper bij de Jong & Laan (en senior relatiebeheerder)

Accountancy

Sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied

Bij de Jong & Laan ben je als accountant sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied. Natuurlijk stel je de jaarrekening(en) samen en zorg je voor tijdige deponering van de jaarstukken bij de KvK. Dat is de basis. Maar jij kijkt verder dan cijfers. Klanten helpen om hun prestaties te verbeteren, daar ga jij voor.

Steeds vaker voeren wij trendanalyses of prognoses uit, die jou in staat stellen om samen met de klant vooruit te kijken. En dan komt het aan op jouw adviesvaardigheden: kansen signaleren, knelpunten benoemen, vertrouwen geven. Dus ook als mens jezelf laten zien en dicht bij je klant durven staan.

10.000+

Geautomatiseerde administratie: tijd winnen en volop inzicht

Samen werken aan één doel

Binnen de vestigingen werken we in kleine teams met eigen klantportefeuilles, korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Als accountant in de samenstelpraktijk heb jij daarin een belangrijke spilfunctie. Jij kent de klant als geen ander en bent hierdoor in staat om snel te schakelen met adviseurs uit andere vakgebieden.

Samen werken we aan dat ene doel: met de juiste dienstverlening MKB-ondernemers zo goed en zo efficiënt mogelijk ondersteunen.

Online boekhouden en het management dashboard voor realtime inzicht in ken- en stuurgetallen worden daarbij steeds vaker ingezet. Bij de Jong & Laan investeren wij veel in IT. Heeft deze kant van het accountancyvak ook jouw belangstelling? Ook dan zit je goed bij de Jong & Laan.

Blog van relatiebeheerder Dirk Jan
Dirk Jan PruntelDoor Dirk Jan Pruntel

De Ondernemer | Waarde toevoegen op basis van vertrouwen

Sparren met ondernemers vind ik sowieso het mooiste wat er is. Omdat je naast kansen ook elkaar moet zien te vinden. In mijn rol als relatiebeheerder komt dit heel goed van pas.

Lees blog

Uitgelichte vacatures

Heb jij al enige ervaring binnen de accountancy en ben je toe aan een volgende stap? Dan zoekt de Jong & Laan in Enschede jou!

Enschede
32 - 40 uur

Sta je aan het begin van jouw accountancy carrière of beschik je reed over enige ervaring als assistent-accountant en ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom eens praten bij de Jong & Laan in...

Enschede
32 - 40 uur

Sta je aan het begin van jouw accountancy carrière of beschik je reeds over enige ervaring als assistent-accountant en op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom eens praten bij de Jong & Laan in Putten...

Putten
32 - 40 uur

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.