Jasper is Jasper bij de Jong & Laan (en senior relatiebeheerder)

Accountancy

Sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied

Bij de Jong & Laan ben je als accountant sparringpartner voor ondernemers op financieel gebied. Natuurlijk stel je de jaarrekening(en) samen en zorg je voor tijdige deponering van de jaarstukken bij de KvK. Dat is de basis. Maar jij kijkt verder dan cijfers. Klanten helpen om hun prestaties te verbeteren, daar ga jij voor.

Steeds vaker voeren wij trendanalyses of prognoses uit, die jou in staat stellen om samen met de klant vooruit te kijken. En dan komt het aan op jouw adviesvaardigheden: kansen signaleren, knelpunten benoemen, vertrouwen geven. Dus ook als mens jezelf laten zien en dicht bij je klant durven staan.

10.000+

Klanten krijgen inzicht met het management dashboard

Samen werken aan één doel

Binnen de vestigingen werken we in kleine teams met eigen klantportefeuilles, korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Als accountant in de samenstelpraktijk heb jij daarin een belangrijke spilfunctie. Jij kent de klant als geen ander en bent hierdoor in staat om snel te schakelen met adviseurs uit andere vakgebieden. Samen werken we aan dat ene doel: met de juiste dienstverlening MKB-ondernemers zo goed en zo efficiënt mogelijk ondersteunen.

Online boekhouden en het management dashboard voor realtime inzicht in ken- en stuurgetallen worden daarbij steeds vaker ingezet. Bij de Jong & Laan investeren wij veel in IT. Heeft deze kant van het accountancyvak ook jouw belangstelling? Ook dan zit je goed bij de Jong & Laan.

20 jaar de Jong & Laan
Anja WansinkDoor Anja Wansink

Throwback Thursday

20 jaar geleden zette ik mijn eerste stap over een 'de Jong & Laan drempel'. Een bijzonder moment om aan terug te denken.

Lees verder

Uitgelichte vacatures

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een vliegende start van jouw carrière? De Jong & Laan kan ...

Assen
32 - 40 uur
01-01-2019

De vestiging Dronten is in beweging en er is ruimte ontstaan voor een ondernemende commerciële relati...

Dronten
32 - 40 uur
01-01-2019

De vestiging Zwolle is in beweging en er is ruimte ontstaan voor een ondernemende relatiebeheerder. H...

Zwolle
32 - 40 uur
01-01-2019

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet.
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.