Belastingadvies

Jij bent diegene die de klant richting en houvast biedt. Hoe kunnen zij hun fiscale positie optimaliseren? Welke structuur past hier het beste bij en liggen er nog kansen voor een optimale inkomens- en vermogenspositie?
Benieuwd naar de vacatures?

&NUJIJ!

Je zit altijd dicht op de klant dankzij het regionale vestigingsnetwerk van professionals. Je bouwt snel en eenvoudig relaties op en je hebt snel inzicht in de actualiteiten op fiscaal gebied. Persoonlijke betrokkenheid voert de boventoon en geeft een extra dimensie aan je werk.

De Jong & Laan is aangesloten bij verschillende nationale en internationale instanties en samenwerkingsverbanden die als kennisbron, ondersteuning, klankbord en sparringpartner fungeren. Zo zijn wij aangesloten bij NBA, SRA, NOB, RB, GGI en VVP. Dit biedt veel kansen voor jou en hierdoor kun jij je werk nog beter uitvoeren.

Samen met de ondernemer

Maak samen met de ondernemer een strategie hoe zij voldoende flexibiliteit inbouwen om in te spelen op verschillende belastingen en/of fiscale regelingen, zoals btw, loonheffingen, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, fiscale due diligence en beloningsstructuren (binden en belonen). 

Met dit inzicht geef jij hen grip op belastingzaken. Samen weet je waar je naartoe werkt en waar je het voor doet. Deze persoonlijke en nauwe samenwerking, maakt werken bij de Jong & Laan uniek!

 

Wij kunnen ons absoluut meten met de big four, we hebben dezelfde kwaliteit.

Twee jaar geleden zijn we een NOB-kantoor geworden. Belastingen kunnen veel kansen bieden voor ondernemers, maar het vraagt van onze kant veel kennis en flexibiliteit. We hebben op dit moment ruim dertig NOB-leden en vijftien aspirant-leden.

Lees verder

Het begint bij jou

Jouw baan moet passen bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wil worden. Het begint bij jou. Bij je eigen nieuwsgierigheid, betrokkenheid en drive om het beste uit jezelf te halen. Voor onze klanten en óók voor jezelf! 

Dat zijn wij als werkgever. Een accountant- en advieskantoor bij wie het niet alleen draait om cijfers, maar ook om mensen. Om jou dus.

Of je nu bij ons komt werken als belastingadviseur, accountant, HR-adviseur of IT-consultant, samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jezelf, onze klanten en onze organisatie vooruit te helpen. Samen werken we aan de toekomst.

Maak kennis met
team belastingadvies

Samenwerken & kennis verbreden

Een vraagstuk van een klant kent vaak veel kanten. Zo kan het zijn dat je hiervoor samenwerkt met één (of meerdere) andere disciplines. Multidisciplinair samenwerken noemen we dat.

Je vaktechnische kennis bijhouden is heel belangrijk. Dit is waarom je bij de Jong & Laan toegang hebt tot ons grote en gevarieerde educatieaanbod. We organiseren zelf inhouse (meerdaagse) cursussen, webinars en periodieke vaktechnische bijeenkomsten. We zijn aangesloten bij de NOB en het RB. Dit biedt jou de mogelijkheid om de verschillende educatietrajecten die aangeboden worden te volgen.

Ondernemers vooruithelpen, dat is wat mij drijft als belastingadviseur

De voornaamste uitdaging binnen onze organisatie is het opbouwen van een nieuw team van btw-specialisten. Mijn werk staat ook volop in het teken van nieuwe uitdagingen en het omarmen van nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals data-analyse. Daar haal ik veel voldoening uit.

Lees meer
Grotere kantoren spreken tot de verbeelding, maar het werk is hier een stuk afwisselender

In die 27 jaar heb ik als belastingadviseur bij verschillende werkgevers gewerkt. Ik heb bij kleine, middelgrote en bij Big 4 kantoren gewerkt. Het fijne van werken bij de Jong & Laan vind ik de persoonlijke benadering. Ik begrijp wel dat de grote kantoren tot de verbeelding van jonge fiscalisten spreken.

Lees meer

Neem de klant mee

Samen met de klant kijk je hoe hij voldoende flexibiliteit inbouwt om in te spelen op verschillende belastingen en/of fiscale regelingen, zoals btw, loonheffingen, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, fiscale due diligence en beloningsstructuren (binden en belonen). Met dit inzicht krijgt je klant grip op belastingzaken. Neem klanten mee en zorg dat ze weten waar ze naartoe werken.

Hoe jij je als startende fiscalist kan doorontwikkelen tot volwaardig belastingadviseur

Hoe jij je als startende fiscalist kan doorontwikkelen tot volwaardig belastingadviseur