Belastingadvies

Jij bent diegene die de klant richting en houvast biedt. Hoe kunnen zij hun fiscale positie optimaliseren? Welke structuur past hier het beste bij en liggen er nog kansen voor een optimale inkomens- en vermogenspositie?

&NUJIJ!

Je zit altijd dicht op de klant dankzij het regionale vestigingsnetwerk van professionals. Je bouwt snel en eenvoudig relaties op en je hebt snel inzicht in de actualiteiten op fiscaal gebied. Persoonlijke betrokkenheid voert de boventoon en geeft een extra dimensie aan je werk.

Maak kennis met
team belastingadvies

Neem de klant mee

Samen met de klant kijk je hoe hij voldoende flexibiliteit inbouwt om in te spelen op verschillende belastingen en/of fiscale regelingen, zoals btw, loonheffingen, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, fiscale due diligence en beloningsstructuren (binden en belonen). Met dit inzicht krijgt je klant grip op je belastingzaken. Neem klanten mee en zorgt dat ze weten waar ze naartoe werken.

Nieuwe uitdagingen en buiten je comfortzone treden: daar krijg ik energie van!

Mijn naam is Peter van der Sluis, getrouwd met Maaike en woonachtig in Nijverdal. Sinds juni van dit jaar ben ik werkzaam bij de Jong & Laan als btw-specialist. De voornaamste uitdaging binnen onze organisatie is het opbouwen van een nieuw team van btw-specialisten.

Lees meer
Grotere kantoren spreken tot de verbeelding, maar het werk is hier een stuk afwisselender

In die 27 jaar heb ik als belastingadviseur bij verschillende werkgevers gewerkt. Ik heb bij kleine, middelgrote en bij Big 4 kantoren gewerkt. Het fijne van werken bij de Jong & Laan vind ik de persoonlijke benadering. Ik begrijp wel dat de grote kantoren tot de verbeelding van jonge fiscalisten spreken.

Lees meer
Hier wordt echt gekeken naar wat ik kan en wil

Een leuke sfeer, collega’s die elkaar helpen, volop uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Dat is waar de ideale baan aan moet voldoen, vind ik. En dat is ook precies wat ik vond bij de Jong & Laan, toen ik er vier jaar geleden kwam werken. Hier wordt echt gekeken naar wat ik kan en wil.

Lees meer

Samenwerken & kennis verbreden

Een vraagstuk van een klant kent vaak veel kanten. Zo kan het zijn dat je hiervoor samenwerkt met één (of meerdere) andere disciplines. Multidisciplinair samenwerken noemen we dat.

Je vaktechnische kennis bijhouden is heel belangrijk. Dit is waarom je bij de Jong & Laan toegang hebt tot ons grote en gevarieerde educatieaanbod. We organiseren zelf inhouse (meerdaagse) cursussen, webinars en periodieke vaktechnische bijeenkomsten. We zijn aangesloten bij de NOB en RB en heb je toegang tot de verschillende educatietrajecten die vanuit hier worden aangeboden. 

&NUJIJ!

Hoe jij je als startende fiscalist kan doorontwikkelen tot volwaardig belastingadviseur

Hoe jij je als startende fiscalist kan doorontwikkelen tot volwaardig belastingadviseur