Martijn is Martijn bij de Jong & Laan (en belastingadviseur)

Belasting­advies

Allround gesprekspartner of specialist?

Als belastingadviseur bij de Jong & Laan ben je vraagbaak op fiscaal terrein voor  klanten in diverse branches. Onze vraag aan jou is nu: waar kies je voor?

  • Wil jij jezelf ontwikkelen tot een allround gesprekspartner voor de klant?
  • Of uitgroeien tot specialist die alles weet van bijvoorbeeld btw, estate-planning, loon- en premieheffing, pensioenen of internationaal belastingrecht?

Bij de Jong & Laan kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Multidisciplinaire teams

Wij zijn een grote speler in het noorden en oosten van Nederland met hoogwaardige expertise binnen onze vestigingen. Dankzij ons regionale vestigingennetwerk opereren wij bovendien altijd dicht bij de klant, waardoor je makkelijker relaties opbouwt en sneller inzicht krijgt in wat er speelt. Die persoonlijke betrokkenheid geeft het belastingadvieswerk een extra dimensie. Ook met je collega's van andere disciplines is de samenwerking hecht; we werken in multidisciplineare teams om elkaar te versterken.

Blog
Daniël MolDoor Daniël Mol
Twee piloten die te maken hebben met een complexe belastingaangifte

De meest gemaakte fout bij complexe belastingaangifte en hoe je deze voorkomt

De belastingplicht is voor sommige beroepen complexe materie. Zo ook voor piloten. Zelfs belastingadviseurs zien een behoorlijke uitdaging in dit internationale vraagstuk. Deze meest gemaakte fout ligt daarbij op de loer voor fiscalisten ...

Lees blog

Vaktechnische kennis blijven verrijken

Nog een reden om als belastingadviseur voor de Jong & Laan te kiezen is ons grote en gevarieerde educatieaanbod. Wij stellen jou continu in staat om je vaktechnische kennis goed bij te houden en waar mogelijk te verrijken.

Wij zijn aangesloten bij NOB en RB en bieden je bij beide koepelorganisaties een educatietraject aan. Daarnaast organiseren we inhouse (meerdaagse) cursussen, webinars en periodieke vaktechnische bijeenkomsten. Aansprekende events waarbij wij graag het nuttige met het aangename combineren. Het zijn ideale gelegenheden om je collega’s van andere vestigingen persoonlijk beter te leren kennen en zo je netwerk binnen de Jong & Laan te vergroten.

Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde: wij willen ook graag weten wie jij bent!

Uitgelichte vacatures

Ben jij als belastingadviseur op zoek naar een rol waarbij je het fiscale proces van a tot z gaat managen? Dan hebben wij, in de regio Zwolle, de vacature voor jou!

Zwolle
32 - 40 uur

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie op fiscaal gebied? Ter versterking van ons team in Hardenberg zoeken wij een nieuwe collega.

Hardenberg
24 - 40 uur

Ben jij de specialist op het gebied van btw? De Jong & Laan zoekt een nieuwe collega als btw specialist.

Groningen
32 - 40 uur

Van onze fiscalisten

Blog
Opleidingsmogelijkheden binnen de Jong & Laan: Anouska vertelt
Lees meer
Blog
Ik ben er echt van overtuigd dat moed telt in dit vak.
Lees meer
Blog
Mijn route naar de Jong & Laan: bestemming bereikt!
Lees meer

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet. 
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.