Mariska is Mariska bij de Jong & Laan (en junior belastingadviseur)

Belasting­advies

Allround gesprekspartner of specialist?

Als belastingadviseur bij de Jong & Laan ben je vraagbaak op fiscaal terrein voor klanten in diverse branches. Onze vraag aan jou is nu: waar kies je voor?

  • Wil jij jezelf ontwikkelen tot een allround gesprekspartner voor de klant?
  • Of uitgroeien tot specialist die alles weet van bijvoorbeeld btw, estate-planning, loon- en premieheffing, pensioenen of internationaal belastingrecht?

Bij de Jong & Laan kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Fred Rouhof is senior belastingadviseur bij de Jong & Laan. In de onderstaande video deelt hij zijn ervaringen over het werken bij onze organisatie:

"We voelen ons nergens te groot voor, maar we kunnen wel hele grote dingen aan."

Multidisciplinaire teams

Wij zijn een grote speler in het noorden en oosten van Nederland met hoogwaardige expertise binnen onze vestigingen. Dankzij ons regionale vestigingennetwerk opereren wij bovendien altijd dicht bij de klant, waardoor je makkelijker relaties opbouwt en sneller inzicht krijgt in wat er speelt. Die persoonlijke betrokkenheid geeft het belastingadvieswerk een extra dimensie. Ook met je collega's van andere disciplines is de samenwerking hecht; we werken in multidisciplineare teams om elkaar te versterken.

Vaktechnische kennis blijven verrijken

Nog een reden om als belastingadviseur voor de Jong & Laan te kiezen is ons grote en gevarieerde educatieaanbod. Wij stellen jou continu in staat om je vaktechnische kennis goed bij te houden en waar mogelijk te verrijken.

Wij zijn aangesloten bij NOB en RB en bieden je bij beide organisaties een educatietraject aan.

Wij zijn aangesloten bij NOB en RB en bieden je bij beide koepelorganisaties een educatietraject aan. Daarnaast organiseren we inhouse (meerdaagse) cursussen, webinars en periodieke vaktechnische bijeenkomsten. Aansprekende events waarbij wij graag het nuttige met het aangename combineren. Het zijn ideale gelegenheden om je collega’s van andere vestigingen persoonlijk beter te leren kennen en zo je netwerk binnen de Jong & Laan te vergroten.

Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde: wij willen ook graag weten wie jij bent!

Fiscaal partner Ellen Punte vertelt in de onderstaande video meer over de opleidingsmogelijkheden voor belastingadviseurs binnen de Jong & Laan:

Hoe jij je als startende fiscalist kan doorontwikkelen tot volwaardig belastingadviseur

Uitgelichte vacatures

Is het geven van btw-advies jouw passie en zit je vol ambitie? De Jong & Laan zoekt ter uitbreiding van ons team btw-specialisten een nieuwe collega!

Zwolle
32 - 40 uur

Is het geven van btw-advies jouw passie en zit je vol ambitie? De Jong & Laan zoekt ter uitbreiding van ons team btw-specialisten een nieuwe collega!

Almelo
32 - 40 uur

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie op fiscaal gebied? Ter versterking van ons team in Apeldoorn zoeken wij een nieuwe collega.

Apeldoorn
24 - 40 uur