Martijn is Martijn bij de Jong & Laan (en belastingadviseur)

Belasting­advies

Allround gesprekspartner of specialist?

Als belastingadviseur bij de Jong & Laan ben je vraagbaak op fiscaal terrein voor  klanten in diverse branches. Onze vraag aan jou is nu: waar kies je voor?

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een allround gesprekspartner voor de klant? Of uitgroeien tot specialist die alles weet van bijvoorbeeld btw, estate-planning, loon- en premieheffing, pensioenen of internationaal belastingrecht? Bij de Jong & Laan kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Als RB kantoor zijn wij een grote speler in het noorden en oosten van Nederland met hoogwaardige expertise binnen onze vestigingen. Dankzij ons regionale vestigingennetwerk opereren wij bovendien altijd dicht bij de klant, waardoor je makkelijker relaties opbouwt en sneller inzicht krijgt in wat er speelt. Die persoonlijke betrokkenheid geeft het belastingadvieswerk een extra dimensie.

Vaktechnische kennis blijven verrijken

Nog een reden om als belastingadviseur voor de Jong & Laan te kiezen is ons grote en gevarieerde educatieaanbod. Wij stellen jou continu in staat om je vaktechnische kennis goed bij te houden en waar mogelijk te verrijken.

Dat doen we onder meer door het organiseren van webinars en periodieke vaktechnische bijeenkomsten. Aansprekende events waarbij wij graag het nuttige met het aangename combineren. Het zijn ideale gelegenheden om je collega’s van andere vestigingen persoonlijk beter te leren kennen en zo je netwerk binnen de Jong & Laan te vergroten.

Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde: wij willen ook graag weten wie jij bent!

Van onze fiscalisten

Blog
Ik ben er echt van overtuigd dat moed telt in dit vak.
Lees meer
Blog
Mijn route naar de Jong & Laan: bestemming bereikt!
Lees meer
Blog
Fiscaal advies voor een klant? Let op de kleine lettertjes!
Lees meer

Uitgelichte vacatures

Op zoek naar een uitdagende functie als junior belastingadviseur? Dan zoekt de vestiging Dronten jou!

Dronten
32 - 40 uur

Ben je als belastingadviseur in de aangiftepraktijk op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? De Jong & Laan Emmeloord zoekt een nieuwe collega.

Emmeloord
32 - 40 uur

“Ik wil groeien als belastingadviseur, maar ook m’n kinderen zien opgroeien”

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet. 
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.