Marloes is Marloes bij de Jong & Laan (en belastingadviseur)

Belasting­advies

Allround gesprekspartner, of specialist?

Als belastingadviseur bij de Jong & Laan ben je vraagbaak op fiscaal terrein voor  klanten in diverse branches. Onze vraag aan jou is nu: waar kies je voor? Wil jij jezelf ontwikkelen tot een allround gesprekspartner voor de klant? Of uitgroeien tot specialist die alles weet van bijvoorbeeld btw, estate-planning, loon- en premieheffing, pensioenen of internationaal belastingrecht? Bij de Jong & Laan kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op.
 

Als RB kantoor zijn wij een grote speler in het noorden en oosten van Nederland met hoogwaardige expertise binnen onze vestigingen. Dankzij ons regionale vestigingennetwerk opereren wij bovendien altijd dicht bij de klant, waardoor je makkelijker relaties opbouwt en sneller inzicht krijgt in wat er speelt. Die persoonlijke betrokkenheid geeft het belastingadvieswerk een extra dimensie.

“Ik wil groeien als belastingadviseur, maar ook m’n kinderen zien opgroeien”

Vaktechnische kennis blijven verrijken

Nog een reden om als belastingadviseur voor de Jong & Laan te kiezen is ons grote en gevarieerde educatieaanbod. Wij stellen jou continu in staat om je vaktechnische kennis goed bij te houden en waar mogelijk te verrijken. Dat doen we onder meer door het organiseren van webinars en periodieke vaktechnische bijeenkomsten. Aansprekende events waarbij wij graag het nuttige met het aangename combineren. Het zijn ideale gelegenheden om je collega’s van andere vestigingen persoonlijk beter te leren kennen en zo je netwerk binnen de Jong & Laan te vergroten. Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde: wij willen ook graag weten wie jij bent! Zien we je binnenkort op één van onze events?

Dit zijn wij kort samengevat

Rien PolDoor Rien Pol

Fiscaal advies voor een klant? Let op de kleine lettertjes!

'De kleine lettertjes' zijn belangrijk. In de praktijk zijn nog wel eens van doorslaggevende betekenis. Vooral als een klant zelf probeert de boel op te lichten ...

Lees verder

Uitgelichte vacatures

Op zoek naar een functie als belastingadviseur waarbij je fiscale vraagstukken op nationaal gebied ka...

Nijverdal
32 - 40 uur
01-01-2019

Ben jij een fiscalist met een helicopterview en scherp oog voor detail? Zie je het als uitdaging om h...

Oldenzaal
32 uur
01-01-2019

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als estate planner? Deze mogelijkheid kunnen wij jou bieden bij onz...

Nijverdal
32 - 40 uur
01-01-2019

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet. 
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.