Marieke is Marieke bij de Jong & Laan (en senior assistent-accountant controlepraktijk)

Accountants­controle

Uitdagende controleopdrachten

Laten we beginnen met onze eigen ambitie: wij willen de beste controlepraktijk bouwen voor het MKB. En we dagen jou uit om daar een bijdrage aan te leveren.

Vanuit de vestigingen Groningen, Zwolle, Vriezenveen, Enschede, Apeldoorn en Elst voeren wij uitdagende controleopdrachten uit voor de top van het MKB.

Onze controleaanpak is vernieuwend en maakt gebruik van de modernste technologie, waaronder data-analyse. Juist omdat wij zo innovatief zijn kiezen steeds meer MKB plus bedrijven voor de Jong & Laan.

In diverse sectoren winnen wij dankzij onze persoonlijke benadering en kwaliteit steeds meer terrein. Het is deze diversiteit aan klanten en opdrachten die het werken in onze controlepraktijk zo aantrekkelijk maakt.

10.000+

Bij mooie bedrijven een kijkje in de keuken nemen

Bij de Jong & Laan werk je voornamelijk voor klanten in Noord en Oost Nederland binnen diverse branches. De meeste werkzaamheden voer je direct bij de klant uit. Hierdoor wordt er een groot beroep gedaan op jouw aanpassingsvermogen en natuurlijk je persoonlijke vaardigheden.

Je bent jij bij de Jong & Laan, maar op locatie bij de klant natuurlijk ook ons visitekaartje. Daar staat tegenover dat je steeds weer bij mooie bedrijven in de keuken mag kijken. Zo leer je snel alle aspecten van het MKB kennen.

Bij de Jong & Laan word je omringd door jonge en ambitieuze collega’s die elkaar graag scherp houden. Verder studeren aan Nyenrode of de RUG is bij ons vanzelfsprekend. We weten dus allemaal wat hard werken is, maar we hebben altijd oog voor elkaar.

Collegialiteit, gezelligheid en teamgeest zijn de pijlers van onze praktijk. Mogen we binnenkort ook op jou rekenen?

Blog

Multidisciplinair werken: zoals het (niet) hoort

“Het werken met multidisciplinaire teams is steeds vaker onderwerp van gesprek in de accountancy. We zijn een team om elkaar te versterken! En daar profiteren wij niet alleen van, maar vooral de klant.” Mooie woorden, maar wat levert het op in de praktijk?

Lees blog

Transparant over cijfers

Benieuwd hoe wat het resultaat is van onze multidisciplinaire samenwerking? de samenwerking tot stand komt tussen onze praktijken? Hoe onze visuele jaarrekening eruit ziet? Dan ben je op de juiste plek. Dit en veel meer vind je gebundeld in ons kwaliteitsverslag over 2019.

Uitgelichte vacatures

Ben je op zoek naar een goede werk- privé balans? En werk je graag in een organisatie met korte lijnen en een mensgerichte cultuur? Dan hebben wij bij de Jong & Laan de baan voor jou!

Apeldoorn
32 - 40 uur

Ben je op zoek naar een betere werk- privé balans? En ambieer je een baan als controleleider met een werkgebied in de omgeving van Zwolle? Dan hebben wij bij De Jong & Laan de baan voor jou!

Zwolle
32 - 40 uur

Onze audit praktijk groeit, groei jij met ons mee? Voor de vestiging in Apeldoorn zoeken we een ondernemende senior assistent-accountant controle.

Apeldoorn
32 - 40 uur

Hoe multidisciplinair samenwerken Team Sunweb naar een hoger niveau tilt