Ac­coun­tants­con­tro­le

Ga jij de uitdaging aan? Samen de beste controlepraktijk bouwen, door middel van het uitvoeren van uitdagende opdrachten voor de top van het mkb.
Benieuwd naar vacatures?

&NUJIJ!

Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, pro-activiteit en persoonlijke aandacht staan in de controlepraktijk altijd voorop. Belangrijk is dat je een brede blik hebt en deze bij alle werkzaamheden toepast. In de controlepraktijk zijn we kritisch en heeft iedereen veel kennis. Niet alleen klanten profiteren hiervan, maar ook jij als collega. Je tilt elkaar naar een hoger niveau: je spart, wisselt kennis uit en stelt vragen. 

Onze controleaanpak is met de toepassing van data-analyse vernieuwend en innovatief. Iedere werkdag start je met je team vol enthousiasme bij één van onze prachtige klanten uit het midden en groot mkb.

 Door de sterke groei van onze controlepraktijk hebben wij bijna altijd plek voor een ondernemende persoonlijkheid die een goede sparringpartner is voor klanten en waar het team op kan bouwen. We geven je de ruimte om je ambities waar te maken. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en worden zeker gestimuleerd.

Maak kennis met
team controle

Duidelijk stappenplan

Waar leg jij de accenten in de controle? Je weet vast als geen ander dat er veer verschillen zitten tussen ondernemingen in de productie-, industrie-, zorg-, of transportbranche.

Je voert bij de Jong & Laan met een duidelijk stappenplan de controle uit. Dit geeft duidelijkheid voor de klant, maar is ook voor jou en je collega’s prettig en efficiënt werken. Met behulp van data-analysetechnieken komen bijzonderheden snel aan het licht. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Opvallend meer uitgaven in een bepaalde maand.
  • Een achterblijvende omzet op debiteurniveau.
  • Een afwijkend hoog of laag btw-bedrag.
Bijna afgestudeerd, nog lang niet uitgeleerd

In de schoolbanken, daar is mijn loopbaan bij de Jong & Laan begonnen. Als sinds ik mijn vwo-diploma op zak heb, volg ik via de Jong & Laan een deeltijdstudie accountancy. Daarna ben ik van plan een master te volgen. En als dat is gelukt, misschien zelfs een post master. Voorlopig nog niet uitgeleerd dus.

Lees meer
Van Big 4 kantoor naar de Jong & Laan. Een wijs besluit?

Dit was de kernvraag waar Robbert Koopmans antwoord op wilde geven toen hij werd benaderd door de Jong & Laan. Overstappen naar een nieuwe omgeving is altijd spannend. Je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Waar hij eerst werkte in een Big 4 kantoor, heeft hij nu de overstap gemaakt naar de Jong & Laan.

Lees meer
Het is bijna een uur rijden naar werk, maar dat heb ik er graag voor over

Mijn naam is Serdar Babadagi, senior assistent-accountant in de controlepraktijk bij de Jong & Laan. Ik ben hier begonnen in september 2020, op aanraden van een klasgenoot (en nu ook mijn collega). En daar heb ik nog geen moment spijt van.

Lees meer

Proactieve advisering

Klanten komen niet verder als jij ze alleen vertelt wat er in het verleden is gebeurd. Pas als je advisering toepast naar de toekomst wordt het waardevol. Leg verbanden, merk trends op en zie seizoenspatronen. Met deze extra kwaliteitscheck, waarbij je de financiële administratie analyseert op bijzondere gebeurtenissen en/of patronen, maak jij het verschil!

&NUJIJ!