Jonathan is Jonathan bij de Jong & Laan (en controleleider)

Accountantscontrole

Uitdagende controleopdrachten

Laten we beginnen met onze eigen ambitie: wij willen de beste controlepraktijk bouwen voor het MKB. En we dagen jou uit om daar een bijdrage aan te leveren.

Vanuit de vestigingen Groningen, Zwolle, Vriezenveen, Enschede, Apeldoorn en Elst voeren wij uitdagende controleopdrachten uit voor de top van het MKB.

Onze controleaanpak is vernieuwend en maakt gebruik van de modernste technologie, waaronder data-analyse. Juist omdat wij zo innovatief zijn kiezen steeds meer MKB plus bedrijven voor de Jong & Laan.

In diverse sectoren winnen wij dankzij onze persoonlijke benadering en kwaliteit steeds meer terrein. Het is deze diversiteit aan klanten en opdrachten die het werken in onze controlepraktijk zo aantrekkelijk maakt.

"Controle blijft controle, maar we gebruiken steeds meer nieuwe technieken zoals data-analyse"

10.000+

Bij mooie bedrijven een kijkje in de keuken nemen

Bij de Jong & Laan werk je voornamelijk voor klanten in Noord en Oost Nederland binnen diverse branches. De meeste werkzaamheden voer je direct bij de klant uit. Hierdoor wordt er een groot beroep gedaan op jouw aanpassingsvermogen en natuurlijk je persoonlijke vaardigheden.

Je bent jij bij de Jong & Laan, maar op locatie bij de klant natuurlijk ook ons visitekaartje. Daar staat tegenover dat je steeds weer bij mooie bedrijven in de keuken mag kijken. Zo leer je snel alle aspecten van het MKB kennen.

Bij de Jong & Laan word je omringd door jonge en ambitieuze collega’s die elkaar graag scherp houden. Verder studeren aan Nyenrode of de RUG is bij ons vanzelfsprekend. We weten dus allemaal wat hard werken is, maar we hebben altijd oog voor elkaar.

Collegialiteit, gezelligheid en teamgeest zijn de pijlers van onze praktijk. Mogen we binnenkort ook op jou rekenen?

Uitgelichte vacatures

Zoek jij een uitdagende stage binnen de controle? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Diverse vestigingen
32 - 40 uur

Zoek je een baan als controleleider in de omgeving van Enschede? De Jong & Laan zoekt een nieuwe collega als controleleider. Bekijk de vacature hier!

Enschede
32 - 40 uur

Onze audit praktijk groeit, groei jij met ons mee? Voor de vestiging in Apeldoorn zoeken we een ondernemende senior assistent-accountant controle.

Apeldoorn
32 - 40 uur

Kwaliteitsverslag

Benieuwd hoe er een samenwerking tot stand komt tussen de controle- en samenstelpraktijk? Hoe een accountancypraktijk kan doorontwikkelen op technologisch gebied? Hoe het is om als accountant bij de Jong & Laan te werken? Dan ben he op de juiste plek. Dit en veel meer vind je gebundeld in ons kwaliteitsverslag over 2018.