Ac­coun­tants­con­tro­le

Draag je steentje bij aan het bieden van zekerheid over de cijfers en financiële prestaties aan klanten. Werk je bij de Jong & Laan? Dan staat kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, pro-activiteit en persoonlijke aandacht altijd voorop!
Verhalen van collega's

&NUJIJ!

In de controlepraktijk is jouw brede blik die je bij alle werkzaamheden toepast erg belangrijk. We zijn kritisch en schakelen veel met bijvoorbeeld collega's uit de samenstelpraktijk. Hierdoor weet jij precies waar je de accenten moet leggen bij de controle. 

Niet alleen klanten profiteren hiervan, maar ook jij als collega. Je tilt elkaar naar een hoger niveau: je spart, wisselt kennis uit en stelt vragen. We volgen bij de Jong & Laan de controle altijd uit via een duidelijk stappenplan. 

Hierbij is er ook aandacht voor interne controlemaatregelen. ICT speelt een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering, daar sluiten wij bij de uitvoering van de controle op aan met data-analysetechnieken.

Enthousiasme, vertrouwen

& goede communicatie

Onze controleaanpak is met de toepassing van data-analyse vernieuwend en innovatief. Iedere werkdag start je met je team vol enthousiasme bij één van onze prachtige klanten uit het midden en groot mkb. Door de sterke groei van onze controlepraktijk hebben wij bijna altijd plek voor een ondernemende persoonlijkheid die een goede sparringpartner is voor klanten en waar het team op kan bouwen.

Grip op de werkdruk

Binnen de verschillende teams is er altijd veel afstemming, juist wanneer het druk is. Zo houden we grip op de werkdruk en kunnen we elkaar altijd helpen waar nodig. Daarnaast krijg jij ruimte om ambities na te streven op jouw tempo en wanneer jij hieraan toe bent. We hebben duidelijke opleidingspaden en doorgroeimogelijkheden die jou faciliteren en helpen.

Maak kennis met
team controle

Duidelijkheid en inzicht

Waar leg jij de accenten in de controle? Je weet vast als geen ander dat er veer verschillen zitten tussen ondernemingen in de productie-, industrie-, zorg-, of transportbranche.

Je voert bij de Jong & Laan met een duidelijk stappenplan de controle uit. Dit geeft duidelijkheid voor de klant, maar is ook voor jou en je collega’s prettig en efficiënt werken. Met behulp van data-analysetechnieken komen bijzonderheden snel aan het licht. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Opvallend meer uitgaven in een bepaalde maand.
  • Een achterblijvende omzet op debiteurniveau.
  • Een afwijkend hoog of laag btw-bedrag.

Proactieve advisering

Klanten komen niet verder als jij ze alleen vertelt wat er in het verleden is gebeurd. Pas als je advisering toepast naar de toekomst wordt het waardevol. Leg verbanden, merk trends op en zie seizoenspatronen. Met deze extra kwaliteitscheck, waarbij je de financiële administratie analyseert op bijzondere gebeurtenissen en/of patronen, maak jij het verschil!

&NUJIJ!

Ik emigreerde van Zuid-Afrika naar Nederland

Mijn man en ik gingen met twee koffers en twee honden van Zuid-Afrika naar Nederland. Mijn man om te werken als engineer en ik als controleleider in de controlepraktijk.

Lees meer
Van Big 4 kantoor naar de Jong & Laan. Een wijs besluit?

Dit was de kernvraag waar Robbert Koopmans antwoord op wilde geven toen hij werd benaderd door de Jong & Laan. Overstappen naar een nieuwe omgeving is altijd spannend. Je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Waar hij eerst werkte in een Big 4 kantoor, heeft hij nu de overstap gemaakt naar de Jong & Laan.

Lees meer
De goede sfeer, de fijne collega’s om me heen, dat is wat ik direct ervaarde bij de Jong & Laan.

Ik ben graag met vrienden en ik vind mijn sociale leven erg belangrijk. Gamen, sporten, uitgaan: ik vind het allemaal leuk om met mijn vrienden te doen! Op het werk is dat niet anders. Daarom vind ik fijne collega’s zo belangrijk. Dat is ook de reden dat ik ben overgestapt naar de Jong & Laan.

Lees meer