Josefien is Josefien bij de Jong & Laan (en assistent-accountant controlepraktijk)

Accountants­controle

Uitdagende controleopdrachten

Laten we beginnen met onze eigen ambitie: wij willen de beste controlepraktijk bouwen voor het MKB. En we dagen jou uit om daar een bijdrage aan te leveren.

Vanuit de vestigingen Groningen, Zwolle, Vriezenveen, Enschede, Apeldoorn en Elst voeren wij uitdagende controleopdrachten uit voor de top van het MKB.

Onze controleaanpak is vernieuwend en maakt gebruik van de modernste technologie, waaronder data-analyse. Juist omdat wij zo innovatief zijn kiezen steeds meer MKB plus bedrijven voor de Jong & Laan.

In diverse sectoren winnen wij dankzij onze persoonlijke benadering en kwaliteit steeds meer terrein. Het is deze diversiteit aan klanten en opdrachten die het werken in onze controlepraktijk zo aantrekkelijk maakt.

Collega Esmée van der Veen begon haar carrière als assistent-accountant in de controlepraktijk. In de onderstaande video deelt ze haar ervaringen: 

"Je hebt hier de ruimte om naast je werk leuke dingen te doen."

Bij mooie bedrijven een kijkje in de keuken nemen

Bij de Jong & Laan werk je voornamelijk voor klanten in Noord- en Oost-Nederland binnen diverse branches. De meeste werkzaamheden voer je direct bij de klant uit. Hierdoor wordt er een groot beroep gedaan op jouw aanpassingsvermogen en natuurlijk je persoonlijke vaardigheden.

We weten dus allemaal wat hard werken is, maar we hebben altijd oog voor elkaar.

Je bent jij bij de Jong & Laan, maar op locatie bij de klant natuurlijk ook ons visitekaartje. Daar staat tegenover dat je steeds weer bij mooie bedrijven in de keuken mag kijken. Zo leer je snel alle aspecten van het MKB kennen.

Bij de Jong & Laan word je omringd door jonge en ambitieuze collega’s die elkaar graag scherp houden. Verder studeren aan Nyenrode of de RUG is bij ons vanzelfsprekend. We weten dus allemaal wat hard werken is, maar we hebben altijd oog voor elkaar.

Collegialiteit, gezelligheid en teamgeest zijn de pijlers van onze praktijk. Mogen we binnenkort ook op jou rekenen?

Niels van der Wolf is extern accountant bij de Jong & Laan. In de onderstaande video vertelt hij meer over zijn werkervaring in de controlepraktijk:

"Wat ik vooral leuk vind is om collega's on the job training te geven en dingen te leren."

Uitgelichte vacatures

Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, pro-activiteit en persoonlijke aandacht staan voorop bij de Jong & Laan. Ter uitbreiding van ons team in Twente zijn we op zoek naar professioneel-kritische accounta...

Enschede
32 - 40 uur

Ben je bezig met de opleiding tot RA en heb je een aantal jaren ervaring in de controlepraktijk bij een accountantskantoor? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vriezenveen
32 - 40 uur

Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, pro-activiteit en persoonlijke aandacht staan voorop bij de Jong & Laan. Ter uitbreiding van ons team in Twente zijn we op zoek naar professioneel-kritische accounta...

Vriezenveen
32 - 40 uur
10.000+