Josefien is Josefien bij de Jong & Laan (en assistent-accountant controlepraktijk)

Accountants­controle

Uitdagende controleopdrachten

Laten we beginnen met onze eigen ambitie: wij willen de beste controlepraktijk bouwen voor het MKB. En we dagen jou uit om daar een bijdrage aan te leveren.

Vanuit de vestigingen Groningen, Zwolle, Vriezenveen, Enschede, Apeldoorn en Elst voeren wij uitdagende controleopdrachten uit voor de top van het MKB.

Onze controleaanpak is vernieuwend en maakt gebruik van de modernste technologie, waaronder data-analyse. Juist omdat wij zo innovatief zijn kiezen steeds meer MKB plus bedrijven voor de Jong & Laan.

In diverse sectoren winnen wij dankzij onze persoonlijke benadering en kwaliteit steeds meer terrein. Het is deze diversiteit aan klanten en opdrachten die het werken in onze controlepraktijk zo aantrekkelijk maakt.

Collega Esmée van der Veen begon haar carrière als assistent-accountant in de controlepraktijk. In de onderstaande video deelt ze haar ervaringen: 

"Je hebt hier de ruimte om naast je werk leuke dingen te doen."

Bij mooie bedrijven een kijkje in de keuken nemen

Bij de Jong & Laan werk je voornamelijk voor klanten in Noord- en Oost-Nederland binnen diverse branches. De meeste werkzaamheden voer je direct bij de klant uit. Hierdoor wordt er een groot beroep gedaan op jouw aanpassingsvermogen en natuurlijk je persoonlijke vaardigheden.

We weten dus allemaal wat hard werken is, maar we hebben altijd oog voor elkaar.

Je bent jij bij de Jong & Laan, maar op locatie bij de klant natuurlijk ook ons visitekaartje. Daar staat tegenover dat je steeds weer bij mooie bedrijven in de keuken mag kijken. Zo leer je snel alle aspecten van het MKB kennen.

Bij de Jong & Laan word je omringd door jonge en ambitieuze collega’s die elkaar graag scherp houden. Verder studeren aan Nyenrode of de RUG is bij ons vanzelfsprekend. We weten dus allemaal wat hard werken is, maar we hebben altijd oog voor elkaar.

Collegialiteit, gezelligheid en teamgeest zijn de pijlers van onze praktijk. Mogen we binnenkort ook op jou rekenen?

Uitgelichte vacatures

Studeer jij een master in accountancy én ben jij ambitieus en gedreven? Wil jij graag een scriptie schrijven terwijl je kennismaakt met het werk van een assistent-accountant in de controlepraktijk? Dan...

Diverse vestigingen
32 - 40 uur

Sta je aan het begin van jouw accountancy carrière? Kom eens praten bij de Jong & Laan. Wij bieden je alle ruimte om jouw carrière in de accountantscontrole een vliegende start te geven!

Enschede
32 - 40 uur

Sta je aan het begin van jouw accountancy carrière? Kom eens praten bij de Jong & Laan. Wij bieden je alle ruimte om jouw carrière in de accountantscontrole een vliegende start te geven!

Vriezenveen
32 - 40 uur
10.000+