Jonathan is Jonathan bij de Jong & Laan (en controleleider)

Accountantscontrole

Uitdagende controleopdrachten

Laten we beginnen met onze eigen ambitie: wij willen de beste controlepraktijk bouwen voor het MKB. En we dagen jou uit om daar een bijdrage aan te leveren. Vanuit vijf vestigingen (Groningen, Zwolle, Vriezenveen, Enschede en Elst) voeren wij uitdagende controleopdrachten uit voor de top van het MKB.

Onze controleaanpak is vernieuwend en maakt gebruik van de modernste technologie, waaronder data-analyse. Juist omdat wij zo innovatief zijn kiezen steeds meer MKB plus bedrijven voor de Jong & Laan. In diverse sectoren winnen wij dankzij onze persoonlijke benadering en kwaliteit steeds meer terrein. Het is deze diversiteit aan klanten en opdrachten die het werken in onze controlepraktijk zo aantrekkelijk maakt.

“Bij de Jong & Laan vind ik alle ingrediënten voor een mooie carrière”

Bij mooie bedrijven een kijkje in de keuken nemen

Bij de Jong & Laan werk je voornamelijk voor klanten in Noord en Oost Nederland binnen diverse branches. De meeste werkzaamheden voer je direct bij de klant uit. Hierdoor wordt er een groot beroep gedaan op jouw aanpassingsvermogen en natuurlijk je persoonlijke vaardigheden. Je bent jij bij de Jong & Laan, maar op locatie bij de klant natuurlijk ook ons visitekaartje. Daar staat tegenover dat je steeds weer bij mooie bedrijven in de keuken mag kijken. Zo leer je snel alle aspecten van het MKB kennen.

Bij de Jong & Laan word je omringd door jonge en ambitieuze collega’s die elkaar graag scherp houden. Verder studeren aan Nyenrode of de RUG is bij ons vanzelfsprekend. We weten dus allemaal wat hard werken is, maar we hebben altijd oog voor elkaar. Collegialiteit, gezelligheid en teamgeest zijn de pijlers van onze praktijk. Mogen we binnenkort ook op jou rekenen?

Kwaliteitsverslag

De basis is in 2016 gelegd. Maar we zijn er nog niet. De komende jaren blijven we verder bouwen aan kwaliteit. Op naar de beste controlepraktijk van Nederland voor het mkb. Dat is toch een prachtig doel voor zo'n nuchter accountantskantoor uit het noordoosten!

10.000+

Uitgelichte vacatures

Ben jij accountant in de controlepraktijk en zie je het als uitdaging om mee te bouwen aan de beste controlepraktijk voor het MKB? Als accountant RA kr

Groningen
32 - 40 uur
09-03-2018

Wil je meebouwen aan de beste controlepraktijk voor het MKB? En ben je bezig met de master RA en heb je een aantal jaren ervaring in de controlepraktij

Enschede
32 - 40 uur
09-03-2018

Onze audit praktijk groeit, groei jij met ons mee? Voor onze controlepraktijken in Groningen, Zwolle, Vriezenveen, Enschede en Elst zijn we continu

32 - 40 uur
Jasper VissermanDoor Jasper Visserman

Data-analyse in de controlepraktijk: de basis van ons advies?

Data-analyse in de controlepraktijk. Waarom is het voor ons zo belangrijk ermee aan de slag te gaan? En wat doen we er dan mee?

Lees verder