Corporate finance

Betrokken bij belangrijke ondernemersbeslissingen

Als adviseur corporate finance ben je betrokken bij zeer belangrijke ondernemersbeslissingen: de aankoop of verkoop van (een deel van) een bedrijf. Soms is er door de klant al jaren naar zo’n bedrijfsoverdracht toe gewerkt. Het betreft een complex proces waarbij zowel juridische, fiscale als emotionele zaken een rol spelen.

Het begeleiden van de ondernemer bij het realiseren van zijn droom of visie is hier de grote uitdaging. Dat vraagt om kennis van zaken, maar ook om het vermogen om een duurzame relatie op te bouwen. Begrijp je de klant? Snap je de persoonlijke emoties? Kun jij daar de ratio tegenover zetten? Durf jij te staan voor jouw visie? Heb jij het vertrouwen van de klant? Oftewel: kun jij zijn wie je bent?

Team Corporate finance

Bedrijfsoverdracht als specialisme

Bij de Jong & Laan begeleiden wij al jaren ondernemers bij het totale proces van bedrijfsovername. Bedrijfsoverdracht beschouwen wij zelfs als ons specialisme. Al onze adviseurs zijn hoog (universitair) opgeleid en hebben een goede reputatie.

Wij delen onze kennis regelmatig via presentaties en workshops op het gebied van overname en opvolging. Maar natuurlijk ook intern, onderling. Werken binnen corporate finance betekent elke dag werken aan nieuwe uitdagingen. Spreekt jou dat aan?

Uitgelichte vacatures

Geen passende vacature gevonden?

Geen zorgen! We zien ook open sollicitaties graag tegemoet. 
Of maak een vacature alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.