Corporate finance

De aankoop of verkoop van een bedrijf, een complex proces. Begrijp je de klant? Snap je de persoonlijke emoties? Het vraagt kennis, maar ook het vermogen om duurzame relaties op te bouwen. Spreekt jou dat aan?

Corporate finance

Betrokken bij belangrijke ondernemersbeslissingen

Als adviseur corporate finance ben je betrokken bij zeer belangrijke ondernemersbeslissingen. De mijlpalen in het ondernemersbestaan. Van fusies en aankopen tot het verkopen van bedrijven. Maar ook als het net even wat minder met een onderneming gaat. Complexe processen waarbij zowel juridische, fiscale als emotionele zaken een rol spelen.

Het begeleiden van de ondernemer bij het realiseren van zijn droom of visie is hier de grote uitdaging.

Het begeleiden van de ondernemer bij het realiseren van zijn droom of visie is hier de grote uitdaging. Dat vraagt om kennis van zaken, maar ook om het vermogen om een duurzame relatie op te bouwen. Begrijp je de klant? Snap je de persoonlijke emoties? Kun jij daar de ratio tegenover zetten? Durf jij te staan voor jouw visie? Heb jij het vertrouwen van de klant? Oftewel: kun jij zijn wie je bent?

Jeroen Martens is senior adviseur corporate finance bij de Jong & Laan. In de onderstaande video vertelt hij meer over zijn werkervaring:

"Het leuke is dat je met de ondernemende persoon zelf om tafel zit."

Bedrijfsoverdracht als specialisme

Bij de Jong & Laan begeleiden wij al jaren ondernemers bij het totale proces van bedrijfsovername. Bedrijfsoverdracht beschouwen wij zelfs als ons specialisme. Al onze adviseurs zijn hoog (universitair) opgeleid en hebben een goede reputatie.

Wij delen onze kennis regelmatig via presentaties en workshops op het gebied van overname en opvolging. Maar natuurlijk ook intern, onderling. Werken binnen corporate finance betekent elke dag werken aan nieuwe uitdagingen.

Spreekt jou het werken binnen de discipline corporate finance aan? Stuur vrijblijvend een motivatiebrief