Arbeids­voorwaarden: het draait om jóu!

Bij de Jong & Laan draait het niet alleen draait om cijfers, maar vooral om mensen. Om jou dus. Daarom luisteren we naar onze mensen en bieden we ze wat ze verdienen: een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en relatief veel vakantiedagen.
Veelgestelde vragen

Arbeidsvoorwaarden de Jong & Laan

Bij de Jong & Laan zijn onze collega's vooral heel tevreden over:

Direct een vast contract

Met het oog op vertrouwen en zekerheid die we belangrijk vinden voor onze collega's hebben we besloten om iedereen die wordt aangenomen met een afgeronde beroepsopleiding, direct een contract voor onbepaalde tijd te bieden. Uniek en onderscheidend in de accountancybranche.

Lees meer

Dit traject helpt mij voor het leven verder, zowel zakelijk als privé

Uitgeleerd naarmate ik ouder word of groei in mijn functie? Absoluut niet. In 2020 rondde ik het Personal Development programma af. Vervolgens sprak ik naar Marieke (vestigingsmanager Groningen) uit dat ik het hoogst haalbare binnen de Jong & Laan ambieer. Er volgden gesprekken met Tom, Ellen en Marieke spraken met mij en we kwamen tot de conclusie dat het Human Development programma de volgende stap was.

Naar blog van Yoran
medewerker de jong en laan

Ik verras mijn klanten door flexibel te zijn, niet alleen door hard te werken!

Ik ben, naast partner van de vestiging Putten, ook (onder andere) echtgenoot, vader en voetbaltrainer. Om al deze rollen goed te vervullen, is flexibiliteit in mijn werk belangrijk. Denk hierbij aan het flexibel indelen van mijn werkuren, maar ook mijn agenda. Door deze vrijheid heb ik de mogelijkheid om mijn kinderen naar school te brengen voordat mijn werkdag begint.Het is fijn dat de Jong & Laan hierin meedenkt!

Naar blog van Emiel
medewerker de jong en laan

Veelgestelde vragen

Tjitske Nijland
Tjitske Nijland Beleidsadviseur HR

Hoe zit het met de pensioenregeling binnen de Jong & Laan?

Bij de Jong & Laan kennen we een pensioenregeling dit is een Collective Defined Contribution (CDC), ook wel collectieve beschikbare premieregeling genoemd. Je hebt hierbij een opbouwpercentage van 1,358% (2023) van de pensioengrondslag per jaar volgens het middelloonsysteem.

Daarnaast is het mogelijk om, op vrijwillige basis, een pensioen voor je partner op te bouwen voor als je komt te overlijden ná je pensioendatum of nadat je uit dienst bent getreden. Dit is een zogeheten risicoverzekering. Het geeft natuurlijk een goed gevoel dat in de toekomst het pensioen voor jou en je partner goed geregeld is!

Wat houdt de mobiliteitsregeling binnen de Jong & Laan in?

  • Reiskostenvergoeding: de kosten woon-werkverkeer worden tegen € 0,23 per kilometer vergoed en zakelijke reiskosten tegen € 0,31 per kilometer. Kosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
  • Mobiliteitsregeling: indien van toepassing kun je kiezen tussen een leaseauto of een mobiliteitsbudget.
  • Fietsregeling: de mogelijkheid om (met fiscaal voordeel) een fiets aan te schaffen of te leasen.

Hoeveel vakantiedagen heb je binnen de Jong & Laan?

  • Vakantiedagen: je krijgt 31 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
  • Overwerkvergoeding: overuren kunnen voor vrije tijd worden opgenomen, worden uitbetaald tegen 130% of worden ingezet voor andere arbeidsvoorwaarden.
  • Verlof: wij ondersteunen de diverse wettelijke regelingen voor verlof. Denk aan ouderschapsverlof, kortdurend en langdurend zorgverlof.
  • Op erkende feedstdagen ben je (vanzelfsprekend) vrij, maar je kunt ook feestdagen flexibel inzetten. Dus als je een feestdag viert zoals bijvoorbeeld het Suikerfeest, dan kun je een andere feestdag in overleg met je vestigingsmanager daarvoor ruilen.
Alle arbeidsvoorwaarden

Waarom de Jong & Laan?

Goede werk-privé balans

Werken, ontwikkelen en doorgroeien zonder dat we jouw persoonlijke situatie uit het oog verliezen.

Sportieve collega's

Samen blijven we vitaal! We doen er alles aan om dit te faciliteren voor jou als medewerker.

Met plezier naar je werk

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

Sluit jij je aan

bij ons team?

Kom eens langs voor een kopje koffie! Ben je er toch nog niet over uit? Bekijk dan onze vacatures.