Vestiging Utrecht (Marshoek).

Marshoek -Onderdeel van de Jong & Laan- is dé financiële retailspecialist, de partner op het gebied van administratie, advies, HR services en/of retail consultancy. Samen met onze collega's en met retailers realiseren we hun ambities!

Marshoek

Met financiële en salarisadministratie, deskundige adviezen, trainingen en doordachte software ondersteunt Marshoek bij het realiseren van ambities van retailers.

Adviseren, ontzorgen, verbinden en innoveren. Dat is waar we goed in zijn! Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we onze klanten het best kunnen helpen en creeëren we hiervoor een prettige werkomgeving.

Zorgvuldig samen gaan met de Jong & Laan

Als marktleider in de retail branche gaat Marshoek als zelfstandige entiteit onder eigen label verder, met als toevoeging dat Marshoek onderdeel is van de Jong & Laan. Ton van Loon treedt toe als partner bij de Jong & Laan en blijft als directeur verantwoordelijk voor Marshoek. Er wordt een programma opgesteld om de dienstverlening en processen op elkaar af te stemmen om zo optimaal te kunnen profiteren van de wederzijdse sterktes.

Utrecht (Marshoek)
Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
E-mail deze vestiging

Vacatures in Utrecht (Marshoek)

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar in Utrecht (Marshoek).

Bekijk alle vacatures

Werken bij Marshoek

Wij zijn Marshoek, de financieel specialist voor (food)retailers.
Onze missie: “Wij realiseren met retailers hun ambities”. Samen met 120 gedreven collega’s en als onderdeel van de Jong & Laan, bedienen we ruim 650 klanten op het gebied van administratie, salarisverwerking, advies en/of retail consultancy. Als Marshoeker werk je samen in een team met vakgedreven professionals.

Om je te ontwikkelen in je vak en vaardigheden, investeren we in jouw ontwikkeling. Onze basis is een continue bijdrage leveren aan het samenwerkingsverband tussen Marshoek en de klant. In een voortdurende veranderende retailmarkt is het onze ambitie om verder te groeien in de branche en met onze producten.

Wij realiseren samen

met retailers hun ambities.