De Jong & Laan zit bij de top 10 accountantskantoren van Nederland.

De Jong & Laan is één van de top 10 accountantskantoren van Nederland

De afgelopen jaren hebben we met al onze collega’s hard gewerkt om te komen waar we nu staan. We doen het samen en dat maakt ons trots! Dat we nu bij de top 10 accountantskantoren van Nederland horen, is een mooi compliment.

Uiteindelijk gaat het ons om de reis ergens naartoe en niet per se om de bestemming. Belangrijker nog, het gaat ons om onze klanten. Die ervaren onze multidisciplinaire samenwerking aan hun klantendossiers. Die brede kennis maakt ons de (kritische) gesprekspartner voor ondernemers. Daarbij maken we op innovatieve wijze gebruik van data-analyse. We zijn ondernemers een stapje voor door financiële zaken op te merken, voor zij dat doen. Alles om de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Marco Lokhorst
Marco Lokhorst Directeur
Directielid van de Jong & Laan
Marco Lokhorst is sinds 2008 werkzaam voor de Jong & Laan en sinds 1 juli 2019 algemeen directeur. "Vooruitdenken, proactief stappen ondernemen om een visie te realiseren; daarin spelen we een grote rol voor onze klanten. Samen kijken we naar mogelijkheden en kansen voor een duurzame toekomst. Op die manier kijken we natuurlijk ook naar onze eigen organisatie. Een rol die ik privé ook graag vervul in allerlei bestuurlijke rollen die op mijn pad komen. Ik heb een druk bestaan, waarbij mijn gezin een belangrijke motiverende en ondersteunende factor is."
Neem contact op

Dit is niet alleen waardevol voor onze klanten, het maakt ook het werk voor onze collega’s uitdagender en het geeft meer diepgang. Daarbij speelt onze informele en nuchtere cultuur ook een rol, net als de (door)groeimogelijkheden. Niemand kiest namelijk zomaar een baan, deze moet vooral goed bij je passen. De (nieuwe) collega’s geven vaak aan dat zij niet alleen kijken naar wie ze nu zijn, maar ook naar wie ze willen worden. Ze willen een baan die met hen meegroeit. En dat is precies wat wij ze kunnen geven. 

Dit is niet alleen waardevol voor onze klanten, het maakt ook het werk voor onze collega’s uitdagender en het geeft meer diepgang. 

 

De arbeidsmarkt is krap, toch weten we relatief goed aan personeel te komen. Het aantal fte’s groeide van 563 naar 588. Dit zijn zowel de jonge professionals als de ervaren mensen. In totaal staan we nu met ruim 750 collega’s klaar om samen met onze klanten te werken aan een duurzame toekomst. 

Benieuwd naar het complete interview of wil je meer weten over de Jong & Laan?