Welkom in Harderwijk
de bruizende handelsstad.

Zuiderzeestad Harderwijk staat als sinds 1252 bekend als handelsstad. Die ondernemende spirit ervaar je nog steeds. Met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin weet je zeker dat de middagwandeling heerlijk uitwaaien is.
Kennismaken in Harderwijk

Werken bij de Jong & Laan in Harderwijk

In Harderwijk timmeren we hard aan de weg met ons team. We hebben naast de accountancytak, veel aandacht voor de discipline Personeel. Klanten voorzien van een 360 graden advies waarmee wij, en zij, echt het verschil maken, dat is ons doel. 

De basis voor succes is een goede sfeer. Onze vestiging groeit de laatste jaren sterk en we weten steeds meer mooie bedrijven aan ons te binden. We hebben een lekker divers team waarin jong en oud met elkaar samenwerkt en van elkaar leert. 

We hechten veel waarde aan ons team. Daarom vinden we het ook leuk om zo nu en dan buiten werktijd samen dingen te ondernemen. We lunchen samen en laten iedere dag lunch op kantoor komen, waar iedereen op vrijwillige basis bij mee kan doen. 

Annemarie Wonink
Annemarie Wonink Vestigingsmanager

Ontspanning en kwaliteit

We halen door de weeks ontspanning uit het spelen van een potje tafelvoetbal of darten. Tussen de werkzaamheden door of na de lunch even ontspannen komt ons werk, en de sfeer, ten goede.

Naast sfeer en gezelligheid, gaan we ook voor kwaliteit en ontwikkeling. Veel van onze collega's volgen opleidingen. Dit kan zijn op vaktechnisch gebied (bijvoorbeeld om een AA/RA-titel te halen) of op persoonlijk gebied (bijvoorbeeld met het Personal Development traject).

Naast sfeer en gezelligheid, gaan we ook voor kwaliteit en ontwikkeling. Veel van onze collega's volgen opleidingen.

Kortom, aan alle kanten proberen we er alles aan te doen zodat het je aan niets ontbreekt. Maar weet ook, als jij aangeeft dat je ergens (nog) niet klaar voor bent of je bent geen carrière tijger? Ook dan kun jij je draai echt bij ons vinden. Dat is ook het mooie van werken bij de Jong & Laan, we zijn een grote organisatie, maar op de vestigingen ervaar je juist de gemoedelijkheid. 

Wij staan, letterlijk en figuurlijk, dicht bij onze klanten. Als mens én als specialist. De vestiging telt zo'n twintig knappe koppen vanuit verschillende vakgebieden en met ieder zijn of haar eigen specialisme. We werken samen aan onze klantenportefeuille die de afgelopen jaren sterk is gegroeid.

Wil je wat meer informatie over het type klanten, sfeer proeven en je oriënteren wat er mogelijk is? Dat kan! Neem dan contact met mij op via het onderstaande formulier, of bel mij direct op: 0341-496430.

Arjen werkt als

Adviseur mkb

Of ik nu bij een klant of op kantoor in Harderwijk werk, iedere dag ga ik er met plezier naartoe. Ik heb een mooie balans in mijn werkzaamheden tussen uitvoerend en adviserend. Benieuwd naar mijn werkweek?

Past dit bij jou?

Harderwijk
32 - 40 uur
Harderwijk
32 - 40 uur
HR
Harderwijk
28 - 40 uur

Kom kennismaken in Harderwijk!

Neem een kijkje in onze vestiging!

Neem een kijkje in onze vestiging!

Annemarie Wonink
Annemarie Wonink Vestigingsmanager