Opleidingen & trainingen

Zoals we naar jou als medewerker kijken, zo kijken we ook aan tegen jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het begint bij jou en wordt voor een groot deel ook bepaald door jou. Jij hebt de regie.

Opleidingsmogelijkheden

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Het continu ontwikkelen van kennis en vaardigheden is nog nooit zo belangrijk geweest. Investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling is dan ook heel belangrijk.

Jij neemt de verantwoordelijkheid, wij houden de focus op kwaliteit.

Met onze aantrekkelijke studieregelingen en ontwikkelprogramma's bieden we je een omgeving waarin jij jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, je talenten optimaal kunt benutten en ook jouw karakter tot z'n recht laat komen.

Lees hieronder welke mogelijkheden je bij de Jong & Laan kunt benutten.

Anja Wansink
Anja Wansink Beleidsadviseur opleiding & training

Vaktechnische opleidingen

Na het behalen van jouw (hbo/wo) diploma doe je praktijkervaring op. Samen leggen we de basis voor jouw loopbaan en bieden we ruimte voor het volgen van opleidingen. Met deze brede basis ontwikkel jij jouw vakinhoudelijke kennis.

Lees meer

Interne academie

Jij hebt de regie over jouw carrière, daarvoor hebben wij onze eigen Interne Academie. Je kunt kiezen uit een breed opledingsaanbod. Hierbij maken we gebruik van een online leerplatform, externe en interne docenten en specialisten en uitwisseling van kennis. Je leert 'on the job' van collega’s en is het daarnaast ook mogelijk om thuis gebruik te maken van het online leerplatform.

Lees meer
Vestiging-Enschede-393

Goed gesprek

De traditionele functionerings- of beoordelingsgesprekken vind je bij ons niet meer, we gaan voor een Goed gesprek. Dit betekent:

  • Minstens 1 keer per jaar een goed gesprek en jij bepaalt de agenda en met wie je dit gesprek voert.
  • Het gesprek is toekomstgericht met de focus op jou, jouw ontwikkeling, vitaliteit en ambities voor de komende jaren. Vooruitkijken in plaats van achterom.
  • Naast een blik op de toekomst, spreek je gericht doelen af voor het komende jaar.

Tijdens het Goede gesprek biedt het online platform PerforMens handvatten. Via dit platform houd je ontwikkeldoelstellingen bij en vraag je feedforward van collega’s op. Het geeft je een geweldig startpunt om je ontwikkeldoelen te formuleren. Je hoort op een positieve, opbouwende manier van collega’s waar jij goed in bent en waar nog kansen liggen. Ook deze input neem je mee in jouw Goede gesprek.

Studieregeling

Wij kennen een zeer aantrekkelijke studieregeling die je in staat stelt om jezelf continu te verbreden of te verdiepen, zowel binnen als buiten je vakgebied. In onze arbeidsvoorwaarden vind je onder andere:

  • Studieverlofdagen aanvullend op je vakantiesaldo; 
  • 50% vergoed voor het volgen van colleges onder werktijd (max 4 uur per week); 
  • Mogelijkheden tot overname van studiekosten.

Heb je vragen over de ontwikkelmogelijkheden bij de Jong & Laan? Neem dan eens contact op met Anja.

Neem contact op met Anja
Anja Wansink beleidsadviseur opleiding & training | de Jong & Laan
Anja Wansink
Anja Wansink Beleidsadviseur opleiding & training