Ida is Ida bij de Jong & Laan (en medewerker facilitaire zaken)

Opleidings­mogelijk­heden

Jij hebt de regie

Zoals we naar jou als medewerker kijken, zo kijken we ook aan tegen jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het begint bij jou en wordt voor een groot deel ook bepaald door jou. Jij hebt de regie.

Aantrekkelijke studieregeling

Wij kennen een zeer aantrekkelijke studieregeling die je in staat stelt om jezelf continu te verbreden of te verdiepen, zowel binnen als buiten je vakgebied. Op basis van jouw persoonlijke ambities, wensen en idealen gaan we daar graag een goed gesprek met je over aan.

Erkende opleidingsinstelling

Natuurlijk gaan we ervan uit dat je vaktechnisch voortdurend bijblijft. Ben je starter? Dan helpen wij je daarbij met eigen in-company trainingen. En als professional blijf je scherp door regelmatig te sparren met collega’s, aan te schuiven bij vaktechnische kringen en actief deel te nemen aan onze summercourses. De Jong & Laan is erkend als opleidingsinstelling door het NBA en het RB. Veel van ons educatieaanbod staat daardoor garant voor PE-punten.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast een inspirerende omgeving, waarin je talenten alle ruimte krijgen voor ontwikkeling, bieden wij je ook Human Development, Personal Development en Management Development trajecten aan. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen.

In de praktijk

Blog
Een soepel carrièrepad met praktijkopleidingen
Lees blog
Blog
Meedoen aan het Young Development Programma? Een aanrader!
Lees blog
Blog
Studeren naast je baan is behoorlijk pittig, maar dat is de nasi van mijn oma ook
Lees blog