Human Development
programma

Het Human Development programma is bedoeld ter ondersteuning bij de uitvoering van je huidige, maar vooral ook de toekomstige taken. Daarbij komen niet de vaktechnische aspecten aan de orde, maar de ontwikkeling en ontplooiing van zelfkennis en de persoonlijke competenties op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, marketing, leiding geven en visie.

Human Development Programma

Je hebt inmiddels je vaktechnische opleiding (bijna) afgerond, bezit ruime werkervaring en stuurt direct of indirect collega’s aan. Je hebt het YDP- of PD-Programma doorlopen of bij vorige werkgevers vergelijkbare ontwikkeltrajecten gevolgd. Super! Dan kun jij je verder ontwikkelen met het Human Development Programma. De volgende onderwerpen kun je verwachten:

  • Ontdekken, benutten van persoonlijke kracht
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Klantgerichte communicator
  • Advies verkopen en meerwaarde creëren
  • Samenwerken en teams

Als start van het HD-traject heb je een online assessment gemaakt dat je tijdens een intakegesprek bespreekt met de trainer van het HD-traject. Na je definitieve aanmelding start je in een groep met 10-12 HD-deelnemers.

In een tijdspad van 14 maanden doorloop je tijdens dit traject 5 modules (elk van 2 dagen inclusief overnachting) die afgewisseld worden met 4 intervisiebijeenkomsten. Tussentijds plan je coachingsgesprekken met je interne coach (een vestigingsmanager of partner van een andere vestiging). Een compleet programma dus om jouw maximaal te ondersteunen in je ontwikkeling als professional.

 

Justin Bonsel
Justin Bonsel HR business partner
Yoran nam deel aan het HD traject

Uitgeleerd naarmate ik ouder word of groei in mijn functie? Absoluut niet. Ik kreeg de kans om het Human Development programma te volgen. Ik greep deze kans met beide handen!

Lees meer

Opleidingen &

trainingen

Investeren in jouw toekomst. Ontwikkel je op de manier hoe het bij jou en jouw leven past. Het is aan jou om te bepalen wanneer je wat wilt doen. Samen maken we een plan en maak je ambities waar!