Interne
academie

We hebben onze eigen academy waarmee we een intern opleidingsaanbod bieden. Hierbij maken we gebruik van een online leerplatform, interne specialisten en uitwisseling van kennis. Zo leren we 'on the job' van elkaar en is het daarnaast ook mogelijk om thuis op een tijd die jou uitkomt te werken aan jouw ontwikkelbehoeftes.

Interne academie

Jij hebt de regie over jouw carrière, daarvoor hebben wij onze eigen Interne Academie. Je beschikt hiermee over een groot opleidingsaanbod. Hierbij maken we gebruik van een online leerplatform, externe en interne docenten en specialisten en uitwisseling van kennis. Je leert 'on the job' van collega’s en is het daarnaast ook mogelijk om thuis te werken aan jouw ontwikkelbehoeftes.

Anja Wansink
Anja Wansink Beleidsadviseur opleiding & training
Opleidingsmogelijkheden bij
de Jong & Laan

Jaarlijks krijgen we een breed aanbod aan opleidingen en trainingen. Dit betreffen cursussen en trainingen die goed zijn afgestemd op de behoefte van de collega’s. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de 'verplichte vakken'; ook de softskills en trainingen die jou verder brengen in je persoonlijke ontwikkeling komen aan bod. Kortom, elk jaar staat er een mooi en gevarieerd educatieprogramma tot jouw beschikking.

Lees meer

Groot intern opleidingsaanbod

We hebben onze eigen academy waarmee we een intern opleidingsaanbod bieden. Hierbij maken we gebruik van een online leerplatform, interne specialisten en uitwisseling van kennis. Zo leren we 'on the job' van elkaar en is het daarnaast ook mogelijk om thuis op een tijd die jou uitkomt te werken aan jouw ontwikkelbehoeftes. Via onze eigen academie heb je o.a. toegang tot:

  • Onboarding traject
  • Tweedaagse introductiecursus
  • Interne trainingen voor o.a. Caseware, Exact Online en AFAS
  • Traineetraject voor de personeelspraktijk
  • Vaktechnische kringen
  • Summercourse
  • Vaktechnische trainingen en intervisies
  • Onlinetrainingen via GoodHabitz

En daag jezelf uit met onze development programma's