Young Development
Programma

In 6 maanden tijd doorloop je in een groep met 8 collega’s een aantal modules die gericht zijn op de ontwikkeling van je basisvaardigheden en meer zelfinzicht.

Young Development Programma

Je bent young professional en na het afronden van je opleiding wil je je graag ontwikkelen in je persoonlijke vaardigheden. Het Young Development Programma is een traject voor young professionals. In een tijdsbestek van 6 maanden doorloop je in een groep met 8 collega’s een aantal modules die gericht zijn op de ontwikkeling van je basisvaardigheden en meer zelfinzicht. 

In het blog hieronder, geschreven door Danique, vertelt ze meer over hoe zij het YDP heeft ervaren. 

Justin Bonsel
Justin Bonsel HR business partner
Veel geleerd over mijzelf en mijn eigen handelen.

Het leuke aan het YDP is dat je met een groep collega’s wordt ingedeeld die je normaal gesproken niet zo vaak ziet. Dit zijn collega’s van andere vestigingen en andere disciplines.

Lees het verhaal van Danique

De kickstart van jouw carrière

Na je eerste jaar bij de Jong & Laan krijg je de kans om deel te nemen aan het Young Development Programma. Ga met een klein groepje collega’s de uitdaging aan om jezelf te ontwikkelen. Dit traject is echt gefocust op jou als persoon. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens het traject:

  • Zelfmanagement (persoonlijke kracht)
  • Communicatieve vaardigheden binnen commercie
  • Persoonlijke impact
  • Persoonlijke organisatie (timemanagement)

Heb je vragen over de ontwikkelmogelijkheden bij de Jong & Laan? Neem dan eens contact op met Justin voor meer informatie. 

Justin Bonsel
Justin Bonsel HR business partner