Buy & build strategie.

Sinds de participatie met Waterland in 2022 heeft onze organisatie mooie stappen gemaakt. Waterland ondersteunt ons bij onze groeiambities, het verbreden en het kwalitatief verhogen van onze dienstverlening. In lijn met onze groeiambities gingen we in 2023 met drie organisaties samen verder: Marshoek, 5BAR assurance en Horlings.

Groei door aan­sluitingen

Na de participatie met Waterland zijn er nieuwe vestigingen en medewerkers bijgekomen in Utrecht en Amsterdam. Hiermee zetten we een grote stap richting landelijke dekking. Ook versterken we onze dienstverlening met de uitbreiding van de (internationale) controlepraktijk, fiscale praktijk en financieel retailspecialisme.

De cultuur is, naast verbreding en verdieping van onze dienstverlening, een belangrijk onderdeel binnen onze buy and build strategie. Een kwalitatieve werkwijze en het type mens moeten aansluiten bij onze organisatie. We staan bekend om onze nuchtere en no-nonsens cultuur, en dat willen we graag zo houden.

We nemen je hieronder mee in onze aansluitingen met andere kantoren, passend binnen onze buy & build strategie:

April 2023: overname Marshoek

Accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan heeft de eerste stap gezet in haar buy & build strategie met de aansluiting van Marshoek, dé financieel specialist voor retailers. Deze aansluiting draagt voor de Jong & Laan bij aan de ambitie om landelijk te groeien. Ook voor Marshoek, met 100 medewerkers en gevestigd in Utrecht, zorgt deze aansluiting voor groei en het toevoegen van kennis en specialisme aan haar dienstverlening.

Lees verder
marshoek-jonglaan

Juni 2023: overname 5BAR Assurance

Na de aansluiting van Marshoek door accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan volgt de aansluiting van 5BAR Assurance. 5BAR Assurance, gevestigd in Utrecht, levert assurance- en adviesdiensten aan middelgrote en grote ondernemingen die veelal internationaal opereren. Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controletak en positie in het midden van Nederland.

Lees verder
mannen bij oranje ampersand

September 2023: overname Horlings

Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.

Lees verder
directieleden de jong en laan en horlings