Strategie & ambities.

Onze strategie & ambities dragen bij aan de duurzame ontwikkeling van onze klanten én onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer we ons op beide vlakken richten, we elkaar vooruithelpen. Dit met als doel: klaar voor de toekomst. Op deze pagina nemen we je mee in de 5 ambities op weg naar 2025.

5 ambities

We hebben 5 ambities op weg naar 2025: 

  • Imago & bekendheid: we zijn een accountancy- en adviesorganisatie met een landelijke dekking. Daarbij worden we gezien als een vooruitstrevende en veelzijdige partner die organisaties vooruithelpt. We lopen telkens voorop en doen we het net even anders. Een organisatie waar je bij wil horen, als klant en als werknemer.
  • Omvang & groei: we groeien naar een omzet van 175 - 200 miljoen. Onze groei realiseren we autonoom en door buy and build. Ook in het aantal medewerkers groeien we, maar in verhouding is dit beperkt door de inzet van slimme werkwijzen, verdienmodellen en IT toepassingen. We zijn data driven met een human touch.
  • Kwaliteit & leren: we schakelen daadkrachtig en we zijn leergierig, zoals dat past bij een vooruitstrevende organisatie. Een organisatie met expliciete aandacht voor kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.
  • Mensen & middelen: de meerwaarde van onze medewerkers is duidelijk zichtbaar. Zij dragen onze cultuur: een cultuur die aantrekkelijk is voor klanten en jong talent, zowel binnen als buiten het accountancyvak. Naast het aantrekken van nieuwe collega’s, zetten we ons ook in op het behoud van onze bestaande professionals. We investeren in inspirerend leiderschap en focussen ons op meer diversiteit binnen onze organisatie.
  • MVO & duurzaamheid: we voelen ons als organisatie meer betrokken bij de wereld om ons heen. Naast dat we er zelf aan werken, zijn we gericht op duurzame prestaties van onze klanten.

Steeds een stap vooruit, steeds een stap beter. De wereld is in beweging en wij bewegen mee.