Samen werken aan de toekomst.

En dat begint bij jou. Bij je eigen nieuwsgierigheid, betrokkenheid en drive om het beste uit jezelf te halen. Voor onze klanten en óók voor jezelf. Of je nu bij ons komt werken als accountant, belasting adviseur, HR consultant of strategisch adviseur. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jezelf, onze klanten en onze organisatie vooruit te helpen. Samen werken we aan de toekomst. Nu ben jij aan zet!

Het begint allemaal bij jou!

Een andere baan is spannend, het heeft veel impact op je leven. Je werkt om te leven en je leeft niet om te werken. Om die reden kies je niet zomaar voor een baan. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Deze zoektocht begint bij jou. Bij je eigen nieuwsgierigheid, betrokkenheid en drive om het beste uit jezelf te halen.

In een open en informele cultuur waarbij de werk- en privé balans een hoge prioriteit heeft werken we samen aan onze klanten. Ieder vanuit zijn eigen expertise maar als onderdeel van een grote professionele organisatie bouwen we aan de toekomst van onze klanten. Samen gaan we voor succes.

Dat zijn wij als werkgever. Een accountant- en advieskantoor bij wie het niet alleen draait om cijfers, maar vooral om mensen. Om jou dus. Of je nu bij ons komt werken als accountant, belasting adviseur, HR consultant of strategisch adviseur. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jezelf, onze klanten en onze organisatie vooruit te helpen.

Samen werken we aan de toekomst. Nu ben jij aan zet!

Werken bij de Jong & Laan

De Jong & Laan

24 vestigingen

Met onze 24 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland zijn we altijd dichtbij.

975 professionals

Wij zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om ondernemers vooruit te helpen.

9 vakgebieden

Wat je expertise of vraagstuk ook is, jij en je collega's helpen elkaar en werken samen aan het succes van klanten.

We verwachten dat jij de klant echt goed kent.

Wat het werken bij de Jong & Laan echt anders maakt dan bij andere kantoren? Aan de ene kant de wijze waarop wij multidisciplinair werken hebben vormgegeven en aan de andere kant de combinatie van de toepassing van data-analyse in de controlepraktijk, de samenstelpraktijk en de fiscale praktijk.

Lees meer
Jordy groeide door van stagiair naar partner

Tuurlijk had en heb ik mijn ambities en die heb ik altijd uitgesproken, maar dat ik op die bewuste zaterdagochtend, op mijn 29e, gevraagd werd vestigingsmanager van kantoor Tubbergen te worden…Dat had ik niet verwacht. Na ongeveer 6 jaar vestigingsmanager te zijn, ben ik nu partner van de vestiging Tubbergen.

Lees meer
Ik nam het initiatief

Nu kan ik twee dingen doen dacht ik, of ik blijf aandachtig luisteren en ga daarna weer naar mijn bureau, of ik trek mijn stoute schoenen aan en ik geef mijn ambities aan bij Tom. Ik koos voor het tweede en ging het gesprek aan met Tom. Ik vond het erg spannend in de eerste instantie om deze stap te zetten, want ik was net begonnen en moest nog veel leren.

Lees meer