Kwaliteit van het werk verhogen
en meer uitdaging bieden.

De Jong & Laan en de afdeling Kwaliteit & vaktechniek staan nooit stil. We zijn altijd bezig met het optimaliseren van de (primaire)werkprocessen voor collega’s. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit van het werk dat we leveren en zorgen we voor een prettige werkwijze.

We verwachten dat jij de klant echt goed kent

Wat het werken bij de Jong & Laan echt anders maakt dan bij andere kantoren? Aan de ene kant de wijze waarop wij multidisciplinair werken hebben vormgegeven en aan de andere kant de combinatie van de toepassing van data-analyse in de controlepraktijk, de samenstelpraktijk en de fiscale praktijk.

Multidisciplinair werken: niets wordt dubbel vastgelegd, alles op één centrale plek

Bij het accepteren van een nieuwe klant vragen we veel informatie op. Als je bij ons werkt, wordt verwacht dat je de klant echt goed kent en dat precies duidelijk is op welke manier de klant zaken doet voordat je aan de slag gaat. Dit leggen we, gezamenlijk met alle betrokken specialisten, op één centrale plek vast. Nieuwe informatie voegen we toe zodat de klantinformatie altijd up-to-date is.

Alle collega’s die werkzaam zijn voor de klant, bijvoorbeeld btw-specialisten, accountants en salarisadviseurs, kunnen bij de informatie over de klant. Ook alle informatie die we daarna toevoegen over een klant, is inzichtelijk voor deze collega's.

Annemieke Stokvis
Annemieke Stokvis Manager kwaliteit & vaktechniek

Een compleet klantbeeld en geen dubbele vragen

Doordat alle informatie op één plek wordt vastgelegd ontstaat een completer beeld van de klant. Een collega van de fiscale praktijk kijkt vanuit een andere invalshoek naar een klant dan een collega van bijvoorbeeld de samenstelpraktijk. Dit helpt ons bij het kwalitatief beter uitvoeren van onze werkzaamheden en voorkomt dat we dubbele vragen stellen aan onze klanten.

We hanteren de regels omtrent dataverwerking en persoonsgegevens volgens de AVG. Alleen collega’s die bij de dienstverlening aan een klant betrokken zijn kunnen de gegevens raadplegen. Hierdoor is de informatie bij ons in vertrouwde handen.

Waarom de Jong & Laan?

Tijd voor innovatie

Er is altijd ruimte voor innovatie binnen je werkzaamheden.

Goede werk-privé balans

Carrière maken is belangrijk, maar we verliezen jouw persoonlijke situatie niet uit het oog.

Met plezier naar je werk

Bij ons gaat het niet alleen om presteren, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

Aantrekkelijk en meer inhoudelijk werk

Sinds kort passen we bij al onze samenstelklanten verplicht data-analyse toe.  In de controlepraktijk doen we dat al langer. Hierin zijn wij echt uniek en lopen we voorop in vergelijking met de rest van de branche.

Het werk blijft aantrekkelijk en inhoudelijk meer uitdagend. Ook verhoogt het de kwaliteit van het werk dat we leveren.

Wij brengen door middel van data-analyse de complete klantdata in beeld. Via onze analyses halen we bijzonderheden naar boven, doordat we beeld krijgen bij de totale data. Daardoor voeren wij in ons werk zo weinig mogelijk steekproeven uit.

Dit maakt dat collega’s gelijk de diepte in kunnen met analyses. Het werk blijft hierdoor aantrekkelijk en inhoudelijk meer uitdagend. Verder verhoogt het de kwaliteit van ons werk, omdat we meer zien dan alleen de items uit een steekproef.

Continu in beweging

De Jong & Laan en de afdeling Kwaliteit & vaktechniek staan nooit stil. We zijn altijd bezig met het optimaliseren van de (primaire)werkprocessen voor collega’s. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit van het werk dat we leveren en zorgen we voor een prettige werkwijze. Wat bijvoorbeeld nog op de planning staat is het realiseren van een digitale manier van identificeren en verifiëren van onze klanten.

We werken aan projecten die bijdragen aan de kwaliteit van de hele organisatie. We werken hiervoor nauw samen met collega’s uit de praktijk om te horen, zien en ervaren wat optimalisaties en aanpassingen in de dagelijkse praktijk doen.

Werken bij onze club betekent dus echt dat je werkt in een omgeving waar alles draait om kwaliteit en innovatie. We proberen altijd voorop te lopen en betrekken collega’s actief. Niet alleen voor de afdeling Kwaliteit & vaktechniek zijn we op zoek naar nieuwe collega’s, maar voor onze gehele de organisatie. Benieuwd naar de kansen voor jou? Bekijk dan eens de vacatures of neem contact met mij op.

Werken met de

hoogste kwaliteits-
standaarden.

De Jong & Laan en de afdeling Kwaliteit & vaktechniek staan nooit stil. We zijn altijd bezig met het optimaliseren van de (primaire)werkprocessen voor collega’s. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit van het werk dat we leveren en zorgen we voor een prettige werkwijze.