Direct een vast contract

Met het oog op vertrouwen en zekerheid die we belangrijk vinden voor onze collega's hebben we besloten om iedereen die wordt aangenomen met een afgeronde beroepsopleiding, direct een contract voor onbepaalde tijd te bieden. Uniek en onderscheidend in de accountancybranche.

Zekerheid kent geen tijd

Waarom zou je, de mensen waar je vertrouwen in hebt, opzadelen met druk of stress van het wel of niet krijgen van een vast contract? Vanuit betrokkenheid en oog op de toekomst van zowel onze organisatie als die van onze collega's kiezen wij heel bewust voor deze nieuwe insteek.

De mening van onze collega's telt

Ieder jaar schenken we aandacht aan het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Het ene jaar focussen we ons op één specifiek onderwerp en het andere jaar betreft het een grootschalig onderzoek waarin we de balans organisatie breed opmaken.

Zien we de energie die we hebben gestoken in de verbeterpunten van het vorige MTO terug? Waar zijn nieuwe kansen waar we wat mee kunnen en wat gaat er juist goed? Voor ons is het MTO van grote toegevoegde waarde. De mening van onze collega's staat centraal, zij maken de organisatie tot een succes. Hieronder een tweetal uitkomsten van het laatste onderzoek.

Beoordeling visie en strategie

Beoordeling perspectief en ontwikkeling

Je kiest niet zomaar voor een baan.

Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wil worden. Want of je nu net van school komt of al een tijdje meedraait, je bent nog lang niet uitgeleerd. Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Als professional, maar vooral als mens.

Meer over ons