Direct een
vast contract.

Met het oog op vertrouwen en zekerheid die we belangrijk vinden voor onze collega's hebben we besloten om iedereen die wordt aangenomen met een afgeronde beroepsopleiding, direct een contract voor onbepaalde tijd te bieden. Uniek en onderscheidend in de accountancybranche.

Zekerheid kent geen tijd

Waarom zou je, de mensen waar je vertrouwen in hebt, opzadelen met druk of stress van het wel of niet krijgen van een vast contract? Vanuit betrokkenheid en oog op de toekomst van zowel onze organisatie als die van onze collega's kiezen wij heel bewust voor deze insteek.

Duurzame relatie juist met collega's 

Als het gaat om het aangaan van een relatie, dan gaan we altijd voor een persoonlijke en duurzame relatie. Dit geldt niet alleen voor klanten, maar juist ook voor collega's! Veel van onze collega's werken al jaren bij onze club.

Iedereen die nieuw bij ons komt, past bij de cultuur en we hopen dat iemand het hier ook nog jaren naar zijn/haar zin heeft. 

Horst in 't Veld
Horst in 't Veld Partner
Directielid bij de Jong & Laan
Horst in ’t Veld is sinds 1 juli 2019 directeur van de Jong & Laan. Mensen en middelen is één van zijn belangrijkste aandachtsgebieden. "Onze medewerkers inspireren is wat mij drijft. Krachten benutten en focus aanbrengen leidt tot gemotiveerde medewerkers. Zo bouwen we samen aan onze duurzame organisatie, energie en een fijne werksfeer. Ik ben dan ook trots op onze cultuur die meer dan goed gewaardeerd wordt; ik ben graag onder de mensen én vaak te vinden in de natuur."
Neem contact op

De mening van onze collega's telt

Ieder jaar schenken we aandacht aan het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Het ene jaar focussen we ons op één specifiek onderwerp en het andere jaar betreft het een grootschalig onderzoek waarin we de balans organisatie breed opmaken.

Zien we de energie die we hebben gestoken in de verbeterpunten van het vorige MTO terug? Waar zijn nieuwe kansen waar we wat mee kunnen en wat gaat er juist goed? Voor ons is het MTO van grote toegevoegde waarde. De mening van onze collega's staat centraal, zij maken de organisatie tot een succes. Hieronder een tweetal uitkomsten van het laatste onderzoek.

Beoordeling visie en strategie

Beoordeling perspectief en ontwikkeling

Je kiest niet zomaar voor een baan.

Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wil worden. Want of je nu net van school komt of al een tijdje meedraait, je bent nog lang niet uitgeleerd. Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Als professional, maar vooral als mens.

Meer over ons