Direct een vast contract

Zekerheid kent geen tijd

Met het oog op vertrouwen en zekerheid die we belangrijk vinden voor onze collega's hebben we besloten om iedereen die wordt aangenomen met een afgeronde beroepsopleiding, direct een contract voor onbepaalde tijd te bieden. Uniek en onderscheidend in de accountancybranche. 

Waarom zou je, de mensen waar je vertrouwen in hebt, opzadelen met druk of stress van het wel of niet krijgen van een vast contract? Vanuit betrokkenheid en oog op de toekomst van zowel onze organisatie als die van onze collega's kiezen wij heel bewust voor deze nieuwe insteek.

Continue jezelf blijven ontwikkelen, en dat samen met je collega's!

De mening van onze collega's telt

Ieder jaar schenken we aandacht aan het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Het ene jaar focussen we ons op één specifiek onderwerp en het andere jaar betreft het een grootschalig onderzoek waarin we de balans organisatie breed opmaken.

Zien we de energie die we hebben gestoken in de verbeterpunten van het vorige MTO terug? Waar zijn nieuwe kansen waar we wat mee kunnen en wat gaat er juist goed? Voor ons is het MTO van grote toegevoegde waarde. De mening van onze collega's staat centraal, zij maken de organisatie tot een succes. Hieronder een tweetal uitkomsten van het laatste onderzoek.

Beoordeling visie en strategie

Beoordeling perspectief en ontwikkeling

Ben je ook enthousiast geworden om je bij ons team te voegen?