Bij de Jong & Laan kijken we naar elkaar om

Wat maakt werken bij de Jong & Laan zo fijn? Vooral de leuke, open sfeer; iedereen wil elkaar helpen. Wat je ook doet, je doet het samen. Met je collega's, je leidinggevende en de directie.
Ik wil kennismaken

Mensgerichtheid

Collega’s geven vaak dezelfde reden waarom ze komen werken bij de Jong & Laan, namelijk vanwege de mensgerichtheid. Werken, ontwikkelen en doorgroeien zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. We kijken naar elkaar om en helpen elkaar verder. Dat doen we niet alleen als collega's onderling, dit werkt ook door op de samenwerking die we hebben met onze klanten.

Jij staat als specialist naast de klant. Met innovatie, energie én oog voor elkaar. Dat maakt ook dat klanten de samenwerking met de Jong & Laan als fijn en betrokken ervaren.

Waaruit blijkt dat we een mensgerichte organisatie zijn? Collega's schreven er verschillende verhalen over. Deze hebben we gebundeld op deze pagina. Klik er gerust doorheen. Wil je liever je vragen beantwoord krijgen tijdens een koffiemoment? Kom vrijblijvend kennismaken

Waarom de Jong & Laan?

Goede werk-privé balans

Werken, ontwikkelen en doorgroeien zonder dat we jouw persoonlijke situatie uit het oog verliezen.

Sportieve collega's

Samen blijven we vitaal! We doen er alles aan om dit te faciliteren voor jou als medewerker.

Met plezier naar je werk

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

Sluit jij je aan

bij ons team?

Kom eens langs voor een kopje koffie! Ben je er toch nog niet over uit? Bekijk dan onze vacatures.