Bouw mee aan de beste controlepraktijk voor het mkb

Bouw mee aan de beste controlepraktijk voor het mkb

Wat is jouw ambitie? Kun jij ondernemers in staat stellen hun optimale koers uit te zetten? 

Dat is waar een goede senior assistent-accountant controle zich voor inzet. In deze rol ben je betrokken bij alle fasen van het controleproces. Jij bent het aanspreekpunt voor jouw klanten als het gaat om operationele zaken en hebt oog voor mogelijkheden om de bedrijfsprocessen bij je klanten te verbeteren. 

Bij de opdrachten coachen, begeleiden en ondersteunen onze controleleiders of managers je in jouw taken. Die coachende rol heb je zelf ook voor assistenten en stagiaires in het controleteam. Jij weet hen op een positieve en constructieve manier op het juiste pad te zetten en hun leerproces te versnellen.

Pluspunten van werken bij de Jong & Laan

  • Snel bij klanten aan tafel
  • Open cultuur; korte lijnen
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Interessante mkb klanten
  • Jezelf kunnen zijn

Hoe multidisciplinair samenwerken Team Sunweb naar een hoger niveau tilt

Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt

Voortdurend dagen wij je uit om je grenzen te verleggen en verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je bewust bezig met jouw opleiding tot registeraccountant.

Vanuit 6 vestigingen (Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Enschede, Almelo en Elst) voeren wij uitdagende controleopdrachten uit voor de top van het mkb.

Onze controleaanpak is vernieuwend en maakt gebruik van de modernste technologie, waaronder data-analyse. Juist omdat wij zo innovatief zijn kiezen steeds meer mkb plus bedrijven voor de Jong & Laan.

Zullen we eens bellen?

Komen er vragen op bij het zien van deze pagina? Wil je weten of onze controlepraktijk bij jou past? We bellen hier graag een keer met je over. Vul het contactformulier in, laat gerust ook weten wanneer je graag gebeld wilt worden en dan hoor je natuurlijk van ons!

Over ons