Jij bent een
Student.

Ontwikkelen, ontspanning en werken gaan uitstekend samen! Als student maak jij geen overuren bij ons, word jij op je studiedag niet gestoord en begeleiden wij jou gedurende de hele stage.
Lees verder

&NUJIJ!

Tijdens je studie kijk je natuurlijk al regelmatig vooruit. Waar zie jij jezelf straks werken? In welke omgeving kom jij het beste tot je recht? Waar krijg je de kans om je carrière een vliegende start te geven?

Bij de Jong & Laan word je als student vanaf dag één als volwaardige collega gezien. Je krijgt alle kansen om te ontdekken waar je staat.

Bijna afgestudeerd, nog lang niet uitgeleerd

In de schoolbanken, daar is mijn loopbaan bij de Jong & Laan begonnen. Als sinds ik mijn vwo-diploma op zak heb, volg ik via de Jong & Laan een deeltijdstudie accountancy. Benieuwd naar mijn verhaal?

Lees verder

Afstuderen & stages

Goede begeleiding is de basis van een goede stage. Er wordt van jou niet verwacht dat alles meteen goed gaat. Een proactieve en een leergierige houding is wel een vereiste! Laat maar eens zien en horen hoe jij over onderwerpen denkt en hoe je problemen zou oplossen. Wees niet bang om mee te denken en suggesties te doen. Hier houden we juist van! Als jij zo ambitieus bent, wat houd je dan tegen om te solliciteren?

Werk en studie combineren, Niels doet het!

Als je bij ons werkt

Goede werk-privé balans

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de werk-privé balans niet uit het oog!

Sportieve collega's

Als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's vitaal te blijven.

Toffe personeelsfeesten

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

+10.000