Werken bij de Jong & Laan

Werken bij de Jong & Laan

“Bij de Jong & Laan vind ik alle ingrediënten voor een mooie carrière”

Jonathan is Jonathan bij de Jong & Laan: Wat is er nou leuker dan voortdurend bij andere grote bedrijven in de keuken kijken. Mooie klanten, leuke collega's, vaktechniek op hoog niveau. Het voelt echt als een warm bad.

Vacatures bij de Jong & Laan

Werken bij de Jong & Laan betekent naast goede arbeidsvoorwaarden en jouw rol als professional, vooral ook dat je jezelf kan zijn. Wij geloven dat 'jezelf kunnen zijn' ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en je persoonlijke doelstellingen nastreeft. Benieuwd of er een vacature of stageplek die bij jou past tussen zit? Bekijk dan onze actuele vacatures of stageplaatsen. 

Onze actuele vacatures

Onze audit praktijk groeit, groei jij met ons mee? Voor de vestiging in Apeldoorn zoeken we een ondernemende senior assistent-accountant controle.

Apeldoorn
32 - 40 uur

Ben jij de specialist op het gebied van loonbelasting? De Jong & Laan in Nijverdal zoekt een nieuwe collega als senior loonbelastingspecialist.

Nijverdal
32 - 40 uur

Heb jij al enige ervaring binnen de accountancy en ben je toe aan een volgende stap? Dan zoekt de Jong & Laan in Oldenzaal jou!

Oldenzaal
32 - 40 uur
10.000+

Aftermovie Personeelsfeest Future Festival