Vind jouw goede werk-privé balans

Kun jij ondernemers in staat stellen hun optimale koers uit te zetten? Dat is waar een goede senior professional zich voor inzet. Hard werken zien we graag, maar we houden de balans in het oog!

Vind jouw goede werk-privé balans

Wat is jouw ambitie? Kun jij ondernemers in staat stellen hun optimale koers uit te zetten? Dat is waar een professional zich voor inzet. Afspraak hier, afspraak daar. En bij afspraken horen deadlines. Dat brengt soms druk met zich mee, vooral in ons vakgebied is dat een bekend gegeven.

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de balans niet uit het oog! Natuurlijk zijn er regels, maak je afspraken binnen het team: wij bieden je wel ruimte voor eigen invulling. Eenrichtingsverkeer, daar houden we niet van. We zijn immers een team om elkaar te versterken?! Zo haal je het beste uit jezelf, dat komt uiteindelijk ten goede van de klant.

Pluspunten van werken bij de Jong & Laan

  • Afspraak is afspraak, maar alles is bespreekbaar
  • Open cultuur; korte lijnen
  • Gezonde drive, streven naar kwaliteit
  • Jezelf kunnen zijn

Zo wordt werkdruk heel anders ervaren

Een goede balans, dat zit 'm niet alleen in tijd. Een prettige werksfeer is een vereiste. Samen streven naar kwaliteit, in alle openheid eerlijk tegen elkaar durven zijn. Zeggen waar het op staat, niet aanvallend, juist opbouwend. En samen de mooie resultaten vieren.

Dan gaat het niet alleen om druk zijn, maar hoe jij die druk ervaart. 

Als dat goed zit, wordt 'werkdruk' al heel anders ervaren. Dan gaat het niet alleen om druk zijn, maar hoe jij die druk ervaart.

Piekperiodes kennen we allemaal, belangrijk is het om dan om toch de tijd voor je werk te nemen, met de vrijheid om zelf in te delen hoe je dat doet. Zo doen we geen afbreuk aan de kwaliteit en geen afbreuk aan jou als persoon.

Tevredenheid

Zullen we eens bellen?

Komen er vragen bij je op bij het zien van deze pagina? Benieuwd of onze organisatie bij jou past? We bellen hier graag een keer met je over.

Stel gerust je vraag aan een van onderstaande collega's.

Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt

Voortdurend dagen wij je uit om je grenzen te verleggen en verantwoordelijkheid te nemen. Een flink portie uitdaging gaat een professional niet uit de weg. Dat zijn de momenten waarop jij jouw karakter kunt tonen, door de juiste keuzes te maken: voor de klant, voor je team, maar zeker ook voor jezelf.

We vertrouwen erop dat jij je beste beentje voorzet en verwachten daarom ook dat je het aangeeft als een opdracht goed loopt, of juist eens niet zo lekker loopt. Kunnen we werk verdelen? Uitdelen? Of heb je juist tijd om iets over te nemen? Dat is balans, dat is karakter tonen!

Vind jouw ideale baan

Bekijk snel ons vacatureaanbod en zie of er een geschikte vacature tussenzit.