Wij helpen je met een goede werk-privé balans

Wat is jouw ambitie? Kun jij ondernemers in staat stellen hun optimale koers uit te zetten? Dat is waar een professional zich voor inzet. Afspraak hier, afspraak daar. En bij afspraken horen deadlines. Dat brengt soms druk met zich mee, vooral in ons vakgebied is dat een bekend gegeven. Maar verlies de balans niet uit het oog!
Ik wil kennismaken

Ruimte voor eigen invulling

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de balans niet uit het oog! Natuurlijk zijn er regels, maak je afspraken binnen het team: wij bieden je wel ruimte voor eigen invulling. Eenrichtingsverkeer, daar houden we niet van. We zijn immers een team om elkaar te versterken?! Zo haal je het beste uit jezelf, dat komt uiteindelijk ten goede van de klant.

Het gaat om de ervaring

Een goede balans, dat zit 'm niet alleen in tijd. Een prettige werksfeer is een vereiste. Samen streven naar kwaliteit, in alle openheid eerlijk tegen elkaar durven zijn. Zeggen waar het op staat, niet aanvallend, juist opbouwend. En samen de mooie resultaten vieren.

Als dat goed zit, wordt 'werkdruk' al heel anders ervaren. Dan gaat het niet alleen om druk zijn, maar hoe jij die druk ervaart. Piekperiodes kennen we allemaal, belangrijk is het om dan om toch de tijd voor je werk te nemen, met de vrijheid om zelf in te delen hoe je dat doet. Zo doen we geen afbreuk aan de kwaliteit en geen afbreuk aan jou als persoon.

Sluit jij je aan

bij ons team?

Kom eens langs voor een kopje koffie! Ben je er toch nog niet over uit? Bekijk dan onze vacatures.