Hoe blijf jij vitaal?

Vitale medewerkers; dat vinden we belangrijk

Op een gemiddelde werkdag zit je ongeveer 8 uur per dag achter een bureau. Je stapt in de auto om naar je werk of naar de klant te gaan en als je ’s avonds weer thuis bent is het heel verleidelijk om na het eten op de bank te gaan zitten en een aflevering van je favoriete Netflix-serie te kijken. Niets mis mee natuurlijk!  

Maar omdat je overdag al veel met je hoofd bezig bent en veel zit, is het belangrijk om dat af te wisselen met voldoende beweging.

Wij stimuleren onze collega's om voldoende te bewegen, en hoe leuk is het om dit in teamverband te doen. Om deze reden besloten wij om met heel de Jong & Laan mee te doen aan Stapril - elke dag 10.000 stappen, waarbij opbrengsten naar het goede doel zijn gegaan (Nationaal Fonds Kinderhulp). Zie hieronder de aftermovie: 

Aftermovie Vitaliteitsweek

Zo blijven we vitaal

Natuurlijk ben jij zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en levensstijl. Maar als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's hier graag bij. Dat doen we op de volgende manier:

✔️ Op elke vestiging ligt twee keer per week vers fruit klaar.
✔️ Heb je een sportabonnement? Dan vergoeden we maximaal € 15,- bruto per maand van jouw abonnement.
✔️ Maak gebruik van de Jong & Laan sportkledinglijn. Als nieuwe collega krijg je bij indiensttreding een tegoed van € 75,-. Daarnaast kun je onbeperkt shoppen in onze webshop!   
✔️ In ons opleidingsaanbod kun je diverse vitale trainingen volgen.
✔️ Je kunt een (online) werkplekcheck aanvragen voor het juist instellen van je (thuis)werkplek
✔️ We faciliteren de inrichting van je thuiswerkplek met een extra beeldscherm, toetsenbord en muis en een budget om een goede bureaustoel of bureau aan te kunnen schaffen.
✔️ Op onze intranetomgeving hebben we een ‘de Jong & Laan Vitaal’-groep waar tips worden gedeeld over vitaliteit. 
✔️ Ook zorgen we er natuurlijk voor dat werkplekken en werkomgeving goed zijn geregeld en voldoen aan alle Arbo-eisen.
✔️ Als laatste vragen we jaarlijks naar de tevredenheid over het werken bij de Jong & Laan en meten we de bevlogenheid van onze collega's. 

Samen staan we sterk! Om deze reden daagden wij onze collega's uit om minimaal 5 km af te leggen om samen zoveel mogelijk rondes van 495 km af te leggen. 495 km is precies 1 ronde langs alle vestigingen. Zie hieronder de aftermovie van onze #jonglaanchallenge: 

Aftermovie #jonglaanchallenge

⚽️ Jaarlijks voetbaltoernooi

Kunstgraskorrels, gezelligheid en schnitzels zorgen keer op keer voor een gigantisch succes. Elk jaar rond juni is het weer zo ver, het is tijd voor het jaarlijkse de Jong & Laan voetbaltoernooi. Teams van alle vestigingen gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk de felbegeerde beker in handen te krijgen.

Bekijk hieronder een video van het voetbaltoernooi:

Aftermovie voetbaltoernooi

Voetbal niet helemaal jouw ding?

We hebben actieve groepjes collega's die samen hardlopen of die houden van wielrennen. Haak jij bij hen aan?

Ook zin in zo'n vitale baan?

Bekijk snel onze vacatures!