Al vanaf het begin voel ik mij hier thuis!

De goede sfeer, de fijne collega’s om me heen, dat is wat ik direct ervaarde bij de Jong & Laan. Het leukste aan mijn werk vind ik de data-analyses: het onderzoeken van financiële transacties om te kijken of er bijzonderheden inzitten.

Een fijne werkplek, uitdagend werk en leuke collega's

De goede sfeer, de fijne collega’s om me heen: dat is niet overal vanzelfsprekend, weet ik uit ervaring. Maar wél wat ik direct ervaarde bij de Jong & Laan. Het is voor mij bijna een uur rijden naar werk, maar dat heb ik er graag voor over.

Ik ben graag met vrienden en ik vind mijn sociale leven erg belangrijk. Gamen, sporten, uitgaan: ik vind het allemaal leuk om met mijn vrienden te doen! Op het werk is dat niet anders. Daarom vind ik fijne collega’s zo belangrijk.

Dat is ook de reden dat ik ben overgestapt naar de Jong & Laan. Bij mijn vorige werkgevers voelde ik mij niet altijd onderdeel van de groep, helemaal in de coronaperiode. Mijn klasgenoot/collega vertelde mij over de Jong & Laan en hoe leuk het daar is. Ik kon op dezelfde vestiging terecht als hij en die kans heb ik gegrepen.

Serdar Babadagi
Serdar Babadagi Controleleider

Hier voel ik me thuis

De verwachtingen die ik had, zijn meer dan waargemaakt. Ik voel me hier vanaf het begin echt thuis en heb goed contact met al mijn collega’s. Dat maakt het werk echt leuker. Natuurlijk moeten de werkzaamheden je liggen, maar ik ben altijd goed met cijfers geweest dus dat zit wel goed.

Wat ik het leukst vind aan mijn werk? Ik denk de data-analyses: het onderzoeken van financiële transacties om te kijken of er bijzonderheden inzitten. Ook vind ik het leuk om werk van collega’s te reviewen en ze te coachen waar mogelijk. Wat gaat goed en wat kan er misschien beter? Daar help ik ze graag bij.

medewerker de jong en laan

We proberen elkaar echt te helpen en dat is super waardevol.

Dan is er nog de diversiteit aan klanten. Als controlerend senior assistent-accountant kom ik veel bij klanten over de vloer. Dit zijn heel verschillende klanten, van schouwburgen tot zorginstellingen. Met name de zorginstellingen vind ik interessant, vanwege de maatschappelijke rol die ze hebben. De twee die ik in mijn portefeuille heb, worden gefinancierd vanuit de gemeente met belastinggeld. Dan is het extra interessant om te zien wat er met dat geld gebeurt.

Focus op ambitie

Ik ben binnengekomen als assistent-accountant en sinds 1 januari 2022 werkzaam als senior assistent-accountant. Uiteindelijk wil ik doorgroeien tot registeraccountant, daarom ben ik nu bezig met mijn post master. Deze rond ik hopelijk eind dit jaar af. Daarna moet ik nog twee jaar praktijkstage volgen, voordat ik echt als registeraccountant aan het werk kan.

De Jong & Laan faciliteert mij gelukkig goed. Studiekosten worden vergoed, tijd wordt vrijgemaakt zodat ik kan studeren en voor een tentamen kan ik ook altijd een dag vrij krijgen. Maar ik ervaar ook veel steun van mijn collega’s. Zowel bij het werk als bij de studie, want er zijn genoeg collega’s die dezelfde studie volgen. We proberen elkaar echt te helpen en dat is super waardevol. Samen gaan!

Wil je meer weten over mijn ervaring bij de Jong & Laan? Neem gerust contact met mij op.