Kantoorbaan en toch vitaal?!

Vitaliteit is echt een ‘hot topic’, ook onder onze collega's. Sportieve karakters Eric en Henrike besteden er in combinatie met hun #jonglaanbaan graag aandacht aan. 

Hoe ze dat doen, zie je in de video!

Eric en Henrike over vitaliteit

Even je energie kwijt

Interviewer: Eric, hoe houden jullie je in Almelo bezig met vitaliteit?

Eric: Ik ben één van de collega’s die dagelijks in de pauze lekker aan het tafeltennissen is. Dat gaat behoorlijk fanatiek hier met de collega’s! Het is natuurlijk lekker als je een kantoorbaan hebt, dat je in de pauze even je energie kwijt kunt.

Daarnaast doen we in juni mee aan het voetbaltoernooi van de Jong & Laan. Elk jaar is het weer super gezellig, na de tijd nog lekker een hapje eten en een drankje. We gaan eens kijken hoe ver we dit jaar komen!

Fitness met collega's

Interviewer: Zeg Henrike, ben jij net zo fanatiek?

Henrike: Ja zeker! Op maandag aan het eind van de middag sporten we met ongeveer 10 collega’s bij de sportschool. Collega Francis sportte hier al een tijdje en toen stelde hij voor om samen met een aantal andere collega’s daar te gaan sporten.

Het is heel fijn om aan het einde van de werkdag nog even een uurtje met elkaar te sporten. We doen dit met een club van zowel mannelijke als vrouwelijke collega’s. Vaak sluiten we aan het eind van dat uurtje af met een spel.

Interviewer: En wie wint er bij de jongens tegen de meisjes?

Henrike: Haha, de vrouwen natuurlijk!

 

>>Heb jij ook een sportief karakter? Bekijk de vacatures!<<

Vitaliteitsweek de Jong & Laan

Geen reacties
Plaats je reactie

Reageer op:

Annuleren