Combinatie inhoudelijk & menselijk: dat maakt de agrosector interessant

Als er één sector is waarbij continu wetten en regelgevingen veranderen... Dan is het de agrarische sector wel! Robert helpt en adviseert ze zo goed als hij kan om slimme beslissingen te maken en - onopgemerkte - kansen te grijpen.

Elke dag nieuwe uitdagingen

Iedere dag weer nieuwe uitdagingen; als er één sector is waarbij continu wetten en regelgevingen veranderen... Dan is het de agrarische sector wel! Of wat dacht je van de sterk fluctuerende markt, agrarische ondernemers staan altijd weer voor nieuwe uitdagingen. En ik help en adviseer ze zo goed als ik kan om slimme beslissingen te maken en - onopgemerkte - kansen te grijpen.

Het vraagt van mij veel kennis en kunde om altijd op de hoogte te zijn van alles wat anders is en/of wordt voor mijn klanten. Ik vind het leuk om mij daarin te verdiepen. Daarom lees ik mij veel in en zorg dat ik inhoudelijk diep in kan gaan op de materie. Daarnaast werk ik veel met kengetallen en dashboarding.

Ik besef me goed dat ik werk met gepassioneerde mensen waarbij bedrijven vaak al generatie op generatie bestaan.

Mijn portefeuille is heel divers, van melkveehouders tot akkerbouwers en pluimveehouders. Ik zie ze allemaal en stuk voor stuk dagen ze mij uit om al mijn kennis te gebruiken. Ik besef me goed dat ik werk met gepassioneerde mensen waarbij bedrijven vaak al generatie op generatie bestaan. Dat vind ik mooi en het geeft mij daarom extra voldoening als ik hen kan bijstaan en gedegen en onderbouwd kan adviseren.

Robert Reuver
Robert Reuver Senior adviseur agro
Ervaren adviseur in de agrarische sector
Mijn naam is Robert en ik ben alweer ruim 30 jaar met veel plezier werkzaam als adviseur in de agrarische sector. Ik heb veel ervaring met onder meer agrarische bedrijfsoverdrachten in familieverband en de financiering van agrarische bedrijven. Daarnaast ben ik graag een sparringpartner voor agrarische ondernemers; zeker in deze tijd is het heel belangrijk om samen vooruit te kijken.
Neem contact op

Echte mensen

Het is vooral de combinatie tussen het inhoudelijke gedeelte van mijn vak en het menselijke dat het zo leuk maakt. Ik werk met echte mensen, die bij ons op klompen of met overall aan binnenkomen. Of ik loop over het erf om vervolgens aan de keukentafel alles door te nemen. Het is afwisselend en zo mooi om bij mijn klanten pure passie en gedrevenheid voor het bedrijf te zien en ervaren.

Ik werk met echte mensen, die bij ons op klompen of met overall aan binnenkomen.

Dit is mijn verhaal, wat is die van jou? Zie jij jezelf werken met agrarische ondernemers met een hart voor de zaak en met heel veel uitdagingen? Laten we dan eens contact hebben.  

Ik kom echt tot mijn recht als assistent-accountant voor agrarische ondernemers.

Passie voor de agrarische sector komt bij mij niet uit de lucht vallen. Ik kom en werk zelf ook in deze prachtige sector en draag hen daarom natuurlijk ook een extra warm hart toe. Ik steek met plezier mijn handen uit de mouwen op de boerderij, maar ik kom ook tot mijn recht in mijn huidige rol als adviseur voor agrarische ondernemers. 

Lees het blog van Alette