Pak de regie over jouw carrière

Als je jezelf wil ontwikkelen, dan krijg je daar bij de Jong & Laan alle kansen voor. Het werkt natuurlijk wel twee kanten op. Je moet uitspreken wat je wil en dan wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden. Alles op jouw tempo en hoe het in jouw leven past. Dat is de reden waarom jij de regie hebt.
Kennismaken

Een vaste route is er niet

Jij krijgt bij de Jong & Laan een kans om te werken in een organisatie waar alle ruimte is voor je ambities en je voldoende wordt uitgedaagd om je te ontwikkelen. Hier wordt echt gekeken naar wat je kan en wat je wil. Wij bieden de kansen, aan jou om ze te grijpen.

Een vaste route? Die is er niet. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Zo bepaal jij, samen met je (vestigings)manager op welke vestiging je werkt, welke opleiding je wil volgen, hoeveel uren per week je werkt, welke taken je nu op je neemt en welke (nog) niet.

&NUJIJ!

Waarom de Jong & Laan?

Jij bepaalt het tempo

Er is geen uitgestippeld carrièrepad. Jíj bepaalt het tempo over de route die je aflegt.

Goede werk-privé balans

Carrière maken is belangrijk, maar we verliezen jouw persoonlijke situatie niet uit het oog.

Met plezier naar je werk

Bij ons gaat het niet alleen om presteren, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

Ik begon als stagiair, nu ben ik partner

Talent krijgt bij de Jong & Laan altijd een kans. Dat je van stagiair binnen niet al te lange tijd zelfs partner kan worden, is de onvervalste waarheid.

Lees blog
Roy is senior adviseur mkb en heeft nu zijn AA-titel

Begonnen als stagiair en nu zijn beroepseed afgelegd, Roy is als persoon en professional gegroeid bij de Jong & Laan. Waar krijgt hij energie van en wat geeft hem voldoening? Hij vertelt erover in zijn blog.

Lees blog
Ik hing mijn toga aan de wilgen en dit is waarom

Na een aantal jaren als advocaat in Rotterdam, ben ik verhuisd naar Twente. Dat was voor mij ook het moment om te kijken of ik arbeidsrechtelijke werkzaamheden buiten de advocatuur kon verrichten. Bij de Jong & Laan pakte ik de regie over mijn carrière. 

Lees blog
Hier wordt echt gekeken naar wat ik kan en wil

Een leuke sfeer, collega’s die elkaar helpen, volop uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Dat is waar de ideale baan aan moet voldoen, vind ik. En dat is ook precies wat ik vond bij de Jong & Laan, toen ik er vier jaar geleden kwam werken. Hier wordt echt gekeken naar wat ik kan en wil.

Lees meer

Studieregeling

Wij kennen een zeer aantrekkelijke studieregeling die je in staat stelt om jezelf continu te verbreden of te verdiepen, zowel binnen als buiten je vakgebied. In onze arbeidsvoorwaarden vind je onder andere:

  • Studieverlofdagen aanvullend op je vakantiesaldo; 
  • 50% vergoed voor het volgen van colleges onder werktijd (max 4 uur per week); 
  • Mogelijkheden tot overname van studiekosten.
Meer over de opleidingen
medewerker de jong en laan

Sluit jij je aan

bij ons team?

Kom eens langs voor een kopje koffie! Ben je er toch nog niet over uit? Bekijk dan onze vacatures.