Nieuwe uit­da­ging­en,
buiten je com­fort­zo­ne treden.

Btw wordt vaak als ingewikkeld ervaren. Ik vind het mooi als ik anderen ermee kan helpen vanuit mijn kennis. Dat heb ik jarenlang gedaan bij een Big 4 kantoor en een ander groot regionaal accountantskantoor, maar ik kreeg behoefte aan een nieuwe uitdaging.

Peter, onze btw-specialist

Een nieuw team bouwen in een nieuwe organisatie is een sprong in het diepe. Maar dat past bij me. Nieuwe uitdagingen, buiten je comfortzone treden: daar krijg ik energie van.

Dat sluit ook aan bij mijn interesses. In mijn vrije tijd mag ik graag reizen en nieuwe dingen ontdekken. De mooiste plek waar ik geweest ben is denk ik Noord-Noorwegen, in hartje winter. Prachtig is het daar. Nieuw-Zeeland staat nog op mijn bucketlist. Vooral vanwege de prachtige natuur en de verschillende klimaten binnen één land. Maar met de komst van onze dochter zoeken we de bestemmingen wat dichter bij huis. Daar zijn ook mooie dingen te ontdekken.

Veel groeipotentieel

Mijn werk staat ook volop in het teken van nieuwe uitdagingen en het omarmen van nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals data-analyse. Daar haal ik veel voldoening uit. Ondernemers vooruithelpen, dat is wat mij drijft.

Ondernemers vooruithelpen, dat is wat mij drijft.

Btw wordt vaak als ingewikkeld ervaren. Ik vind het mooi als ik anderen ermee kan helpen vanuit mijn kennis. Dat heb ik jarenlang gedaan bij een Big 4 kantoor en een ander groot regionaal accountantskantoor, maar ik kreeg behoefte aan een nieuwe uitdaging.

Uiteindelijk besloot ik de overstap te maken van Big 4 naar een ander accountantskantoor en vervolgens naar de Jong & Laan. Ik zag bij de Jong & Laan veel groeipotentieel, zowel voor het btw-specialisme als voor mijzelf. Samen het btw-team verder uitbouwen, daar krijg ik alle vrijheid in. En dat is wat ik nodig heb.

Peter van der Sluis
Peter van der Sluis Senior belastingadviseur

Best wel uniek

Als nieuwe collega valt direct op hoe vriendelijk, persoonlijk en constructief iedereen met elkaar omgaat. Ik ga iets nieuws doen en ik merk dat iedereen daarvoor openstaat, bereid is zijn schouders eronder te zetten en voor een gezamenlijk doel wil gaan. Dat geeft mij super veel energie.

Als nieuwe collega valt direct op hoe vriendelijk, persoonlijk en constructief iedereen met elkaar omgaat.

Die persoonlijke benadering tussen collega’s zie ik ook terug in ons contact met klanten. We staan letterlijk dicht bij de klanten door onze vele vestigingen en hebben daardoor veel regionale binding. Dat miste ik erg bij het werken bij één van de Big 4 kantoren. Daar werkte ik vóór een ondernemer, maar niet zozeer mét de ondernemer. Hier zit je bij ze aan tafel, heb je echt contact en een directe samenwerking met elkaar.

Topsportmentaliteit met een goede sfeer

Natuurlijk heb ik genoeg persoonlijke doelen en ambities waar ik hier alle ruimte voor krijg. Maar alles in één keer oppakken gaat niet, dus wil ik me nu volledig focussen op waarvoor ik ben aangenomen: het allerleukste team bouwen, dat van elkaar leert en elkaar aanvult. Een team met een topsportmentaliteit en toch een goede sfeer. En in een organisatie als de Jong & Laan moet dat zeker goed komen, daar ben ik van overtuigd.

Wil je meer weten over mijn ervaring bij de Jong & Laan? Neem gerust contact met mij op of reageer onder deze blog.