Young Professional

Je staat aan het begin van je carrière of je hebt een paar jaar werkervaring. Je bent nieuwsgierig, betrokken en hebt de drive om het beste uit jezelf te halen. Dan kun je maar zo een echte jonglaan’er zijn! De open cultuur, goede werk-privé balans en vooruitstrevende werkwijze zijn de meest doorslaggevende factoren waarom collega's voor de Jong & Laan kiezen.
Jij hebt de regie, ontdek hoe!

&NUJIJ!

Het begint bij jou! Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Niet alleen bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wil worden. Bij de Jong & Laan weet je in ieder geval één ding zeker: je staat er nooit alleen voor! Achter je eigen vestiging staat een grote organisatie met ruim 850 professionals in diverse disciplines. Wat je ook doet, je doet het samen. Met je collega's, je leidinggevende(n) en de directie.

Jij hebt de regie!

Reken op 100% vertrouwen in jou. Je krijgt de ruimte om te ontdekken en nieuwsgierig te zijn waar jouw persoonlijke kracht en interesses liggen. Maar houd er rekening mee dat alles op jouw tempo gaat en hoe het in jouw leven past. Dit is de reden waarom jij de regie hebt. Denk bijvoorbeeld aan de regie op het gebied van:

  • Op welke vestiging je werkt;
  • Welke opleiding je wil volgen;
  • Hoeveel uren per week je werkt;
  • Welke taken je nu op je neemt en welke (nog) niet.

Timo deed het!

Ook onze collega Timo gaf bij zijn leidinggevende aan dat hij als assistent-accountant zich meer bezig wilde houden met familieadvies:

"Nog diezelfde middag zat ik aan tafel bij een gesprek met een familie om te ervaren hoe familieadvies werkt en te leren wat het zoal inhield. Dit was precies waar ik naar op zoek was, persoonlijk contact, werken met mensen in combinatie met het cijfermatige."

Lees de hele blog van Timo.

Mijn privéleven is belangrijk. Op het werk is dat niet anders.

Daarom ben ik overgestapt naar de Jong & Laan en werk ik nu als senior assistent-accountant in de controlepraktijk. De menselijke maat vind je in alles terug.

Lees verder

Begeleiding, ontwikkelen & doorgroeien

Je staat aan het begin van je carrière. Persoonlijke en professionele begeleiding is dan extra belangrijk en voor jou erg waardevol. Zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Hier kun je zeker op rekenen als je bij ons werkt. Niet alleen je leidinggevende, maar ook andere collega's staan voor je klaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen en uiteindelijk om door te groeien. Wij faciliteren jouw ambities en jij bepaalt wanneer en of je eraan toe bent.

Lees meer over de ontwikkelmogelijkheden.

Als je bij ons werkt

Goede werk-privé balans

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar we verliezen jouw werk-privé balans nooit uit het oog!

Sportieve collega's

Als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's vitaal te blijven.

Toffe personeelsfeesten

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk! 

10.000+