Vestiging Emmeloord: wij zijn gesloten!

Ons kantoor in Emmeloord is gesloten. Gelukkig zijn er nog 23 andere kantoren waar je met plezier kunt gaan werken! Bekijk een andere vestiging voor meer informatie.
Naar andere vestiging

Over de Jong & Laan

De Jong & Laan is een accountants- en advieskantoor waarbij het niet alleen draait om cijfers, maar vooral om mensen. Om jou dus. We zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om ondernemers vooruit te helpen en samen kansen te grijpen. De organisatie van de klant, klaar voor de toekomst! Dat is waar we voor gaan. Samen.

We kijken samen met klanten vooruit naar de kansen die er liggen om doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om hen vooruit te helpen.

Daarbij helpen we klanten met strategische vraagstukken op verschillende vakgebieden. Maar we gaan wel net een stap verder. Want, naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we het vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze.

Én nog belangrijker, we doen dat altijd samen! Achter je eigen vestiging staat een grote organisatie met 24 vestigingen en ruim 975 professionals in diverse vakgebieden.

Emmeloord
Platinaweg 6
8304 BL Emmeloord
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
E-mail deze vestiging

Vacatures in Emmeloord

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar in Emmeloord .

Bekijk alle vacatures

Een inkijkje in
onze organisatie