Ar­beids­voor­waar­den

Een club om trots en zuinig op te zijn! Professionaliteit, innovatieve werkwijzen, de fijne sfeer en een mensgerichte cultuur zijn veel genoemde redenen van collega's waarom zij zo graag bij de Jong & Laan werken.
Meer over de Jong & Laan

Alles is voor jou goed geregeld

Er is meer dan alleen goede primaire arbeidsvoorwaarden. We faciliteren je in meer aspecten zoals een premievrij pensioen, verzekeringen en goede studieregelingen. We doen alles zodat jij het beste uit jezelf haalt en je op professioneel en persoonlijk vlak verder ontwikkelt.

Mattijs Buitinga
Mattijs Buitinga Manager HR

Arbeidsvoorwaarden

Salaris & Contract

 • Salaris: we hebben een transparant salarishuis waarbij de levels gekoppeld zijn aan de desbetreffende functies. In dit salarishuis zie je ook welke stappen je kunt maken binnen je huidige functie en bij een promotie. Daarnaast krijg je een vakantietoeslag van 8%. 
 • Contract: als je een afgeronde beroepsopleiding hebt, krijg je vanaf het begin dat je bij ons komt werken een contract voor onbepaalde tijd

Lees meer over direct een vast contract

Eindejaarsuitkering en tantièmeregeling

Jaarlijks wordt gegarandeerd een eindejaarsuitkering aan de collega's toegekend. Deze bedraagt 2.08% van het bruto jaarsalaris exclusief vakantiegeld. 

 

Daarnaast is er een tantièmeregeling waarbij er 22,5% van de winst wordt verdeeld over de collega's voor een resultaatafhankelijke uitkering. 

Pensioen

Bij de Jong & Laan kennen we een pensioenregeling dit is een Collective Defined Contribution (CDC), ook wel collectieve beschikbare premieregeling genoemd. Je hebt hierbij een opbouwpercentage van 1,358% (2023) van de pensioengrondslag per jaar volgens het middelloonsysteem.

Daarnaast is het mogelijk om, op vrijwillige basis, een pensioen voor je partner op te bouwen voor als je komt te overlijden ná je pensioendatum of nadat je uit dienst bent getreden. Dit is een zogeheten risicoverzekering. Het geeft natuurlijk een goed gevoel dat in de toekomst het pensioen voor jou en je partner goed geregeld is!

Flexibel (thuis)werken

 • Parttime werken: parttime werken is op alle functieniveaus mogelijk.
 • Regeling flexibel werken: deze regeling geeft je flexibiliteit in de keuze van locatie(s) en werktijden. Bij de Jong & Laan werk je waar en wanneer jij wilt.
 • Thuiswerkfaciliteiten: je krijgt de beschikking over een extra beeldscherm en toetsenbord voor thuis. Daarnaast kun je voor thuis een (zit-sta) bureau of een ergonomische bureaustoel bestellen, om op een prettige manier thuis te werken
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden: hiermee heb je de mogelijkheid om (over)uren in te zetten voor andere arbeidsvoorwaarden.

Blog: flexibel thuiswerken volgens Emiel

Verzekeringen

 • Zorgverzekering: de collectieve zorgverzekering met premiekorting is afgesloten bij CZ.
 • WGA-hiaatverzekering: een verzekering ter aanvulling op de inkomensderving bij arbeidsongeschiktheid. De premie wordt door de Jong & Laan betaald.
 • WIA-excedent verzekering: een vrijwillige aanvulling op de WGA-hiaatverzekering. De helft van de premie wordt door de Jong & Laan betaald.

Studie & carrière

 • Opleidingsmogelijkheden: je kunt gebruikmaken van het uitgebreide interne educatieaanbod. Daarnaast worden diverse externe vaktechnische opleidingen aangeboden met daarbij passende voorwaarden.
 • Development trajecten: naast de meer vaktechnisch gerichte opleidingen kun je afhankelijk van je ambities deelnemen aan een Young Developmenttraject, Personal Developmenttraject, Human Developmenttraject en Management Developmenttraject.

Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden

Mobiliteitsregeling

Mobiliteitsregelingen

 • Reiskostenvergoeding: de kosten woon-werkverkeer worden tegen € 0,21 per kilometer vergoed en zakelijke reiskosten tegen € 0,31 per kilometer. Kosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
 • Mobiliteitsregeling: indien van toepassing kun je kiezen tussen een leaseauto of een mobiliteitsbudget.
 • Fietsregeling: de mogelijkheid om (met fiscaal voordeel) een fiets aan te schaffen of te leasen.

Jorine gebruikte de fietsregeling

Vakantiedagen, overuren & verlof

 • Vakantiedagen: je krijgt 31 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Overwerkvergoeding: overuren kunnen voor vrije tijd worden opgenomen, worden uitbetaald tegen 130% of worden ingezet voor andere arbeidsvoorwaarden.
 • Verlof: wij ondersteunen de diverse wettelijke regelingen voor verlof. Denk aan ouderschapsverlof, kortdurend en langdurend zorgverlof.

Personeelsvereniging & feest

Personeelsvereniging & feest

 • Personeelsvereniging: elke vestiging heeft haar eigen personeelsvereniging die activiteiten organiseert.
 • Feest: naast de activiteiten per vestiging zijn er grote organisatiefeesten en een jaarlijks sportevenement voor alle collega's.

Bekijk de aftermovie van &LIVE!

óók dit is de Jong & Laan

óók dit is de Jong & Laan

&NUJIJ!

Ben je ook enthousiast geworden om je bij ons team te voegen, maar wil je nog iets meer weten over onze organisatie? Lees dan rustig verder via de knop hieronder. Ben je wel benieuwd naar de vacatures die we eventueel voor je open hebben? Ook daar kun je naartoe via de onderstaande knop.

Mattijs Buitinga
Mattijs Buitinga Manager HR