Arbeids­voorwaarden.

Professionaliteit, innovatieve werkwijzen, de fijne sfeer en een mensgerichte cultuur zijn veel genoemde redenen van collega's waarom zij zo graag bij de Jong & Laan werken. Een club om trots en zuinig op te zijn! Op deze pagina vertellen we je meer over de arbeidsvoorwaarden die wij bieden aan onze werknemers.
Lees meer

Alles is voor jou goed geregeld

Er is meer dan alleen goede primaire arbeidsvoorwaarden. We faciliteren je in meer aspecten zoals een premievrij pensioen, verzekeringen en goede studieregelingen. We doen alles zodat jij het beste uit jezelf haalt en je op professioneel en persoonlijk vlak verder ontwikkelt.

Mattijs Buitinga
Mattijs Buitinga Manager HR

Arbeidsvoorwaarden

Salaris & Contract

 • Salaris: we hebben een transparant beloningsbeleid, waarbij de verschillende functies gekoppeld zijn aan een salarislevel met een minimum en maximum. In de functiematrix zie je welke stappen je kunt maken binnen je huidige functie en bij een promotie. In mei ontvang je de vakantietoeslag van 8%. 
 • Contract: als je een afgeronde beroepsopleiding hebt, krijg je vanaf het begin dat je bij ons komt werken een contract voor onbepaalde tijd

Lees meer over direct een vast contract

Eindejaarsuitkering en tantièmeregeling

Jaarlijks wordt gegarandeerd een eindejaarsuitkering aan de collega's toegekend. Deze bedraagt 2.08% van het bruto jaarsalaris exclusief vakantiegeld. 

 

Daarnaast is er een tantièmeregeling waarbij er 22,5% van de winst wordt verdeeld over de collega's voor een resultaatafhankelijke uitkering. 

Pensioen

Bij de Jong & Laan hebben we een pensioenregeling volgens het middelloonsysteem, een zogenaamde CDC-regeling (Collective Defined Contribution). Je hebt hierbij een opbouwpercentage van 1,365% (2024) van de pensioengrondslag per jaar.

Daarnaast is het partnerpensioen verzekerd voor als je komt te overlijdens tijdens het dienstverband. 

Het is mogelijk om op vrijwillige basis een pensioen voor je partner op te bouwen voor als je komt te overlijden ná je pensioendatum of nadat je uit dienst bent getreden. Het geeft natuurlijk een goed gevoel dat in de toekomst het pensioen voor jou en je partner goed geregeld is!

Lees meer over onze gewoon goede pensioenregeling

Flexibel (thuis)werken

 • Parttime werken: parttime werken is op alle functieniveaus mogelijk.
 • Regeling flexibel werken: deze regeling geeft je flexibiliteit in de keuze van locatie(s) en werktijden. Bij de Jong & Laan werk je waar en wanneer jij wilt.
 • Thuiswerkfaciliteiten: je krijgt de beschikking over een beeldscherm en toetsenbord voor thuis. Daarnaast kun je voor thuis een (zit-sta) bureau of een ergonomische bureaustoel bestellen, om op een prettige manier thuis te werken
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden: hiermee heb je de mogelijkheid om (over)uren in te zetten voor andere arbeidsvoorwaarden.

Blog: flexibel thuiswerken volgens Emiel

Verzekeringen

 • Zorgverzekering: de collectieve zorgverzekering met premiekorting is afgesloten bij CZ.
 • WGA-hiaatverzekering: een verzekering ter aanvulling op de inkomensderving bij arbeidsongeschiktheid. De premie wordt door de Jong & Laan betaald.
 • WIA-excedent verzekering: een vrijwillige aanvulling op de WGA-hiaatverzekering. De helft van de premie wordt door de Jong & Laan betaald.

Studie & carrière

 • Opleidingsmogelijkheden: je kunt gebruikmaken van het uitgebreide interne educatieaanbod. Daarnaast worden diverse externe vaktechnische opleidingen aangeboden met daarbij passende voorwaarden.
 • Development trajecten: naast de meer vaktechnisch gerichte opleidingen kun je afhankelijk van je ambities deelnemen aan een Young Developmenttraject, Personal Developmenttraject, Human Developmenttraject en Management Developmenttraject.

Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden

Mobiliteitsregeling

Mobiliteitsregelingen

 • Reiskostenvergoeding: woon-werkverkeer en kilometers ten behoeve van studie worden tegen € 0,23 per kilometer vergoed. Zakelijke reiskosten worden vergoed tegen € 0,31 per kilometer. Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
 • Mobiliteitsregeling: indien van toepassing kun je kiezen tussen een leaseauto of een mobiliteitsbudget.
 • Fietsregeling: de mogelijkheid om (met fiscaal voordeel) een fiets aan te schaffen of te leasen.

Jorine gebruikte de fietsregeling

Vakantiedagen, overuren & verlof

 • Vakantiedagen: je krijgt 31 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Overwerkvergoeding: overuren kunnen voor vrije tijd worden opgenomen, worden uitbetaald tegen 130% of worden ingezet voor andere arbeidsvoorwaarden.
 • Verlof: wij ondersteunen de diverse wettelijke regelingen voor verlof. Denk aan ouderschapsverlof, kortdurend en langdurend zorgverlof.
 • Op erkende feestdagen ben je (vanzelfsprekend) vrij, maar je kunt ook feestdagen flexibel inzetten. Dus als je een feestdag viert zoals bijvoorbeeld het Suikerfeest, dan kun je een andere feestdag in overleg met je vestigingsmanager daarvoor ruilen.

Personeelsvereniging & feest

Personeelsvereniging & feest

 • Personeelsvereniging: elke vestiging heeft haar eigen personeelsvereniging die activiteiten organiseert.
 • Feest: naast de activiteiten per vestiging zijn er grote organisatiefeesten en een jaarlijks sportevenement voor alle collega's.

Bekijk de aftermovie van &LIVE!

Het jaarlijkse voetbaltoernooi: óók dit is de Jong & Laan

Het jaarlijkse voetbaltoernooi: óók dit is de Jong & Laan

Meer weten
over werken

bij de Jong
& Laan?

Kom eens langs voor een kopje koffie of bekijk onze vacatures.