Professional

Je kiest niet zomaar voor een baan. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wilt worden. Je bent betrokken, op zoek naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Op het hoogste niveau met je vak bezig zijn; dat is het mooiste wat er is!
Lees verder

&NUJIJ!

Werken in een team waar je op kunt bouwen, werken met klanten uit verschillende branches en snel schakelen met collega's uit andere disciplines. Juist dat maakt het werk zo afwisselend en uitdagend. 

Je hebt de vaardigheid om situaties vanuit het perspectief van de klant te bekijken. Klanten werken graag met je samen, omdat ze weten dat jij diegene bent die ze kunnen vertrouwen voor het beste advies. 

Spreekt dit je aan en is dit wie jij bent? Sluit je dan aan bij ons team!

Accountant? Ik ben meer een huisarts voor bedrijven

Je mag me best een echte ambassadeur van de Jong & Laan noemen. Ik werk er al sinds 1999 en doe dat nog elke dag met veel plezier. Contact met mensen. Met mijn collega’s, en natuurlijk onze klanten, voor wie we echt van betekenis zijn. Dát is waar ik de meeste energie van krijg.

Lees verder
Toekomstbestendigheid en een duurzame toekomst

Vooruitkijkend naar 2023 vervolgen we onze koers en blijven we volop werken aan onze toekomstbestendigheid en groei. Onze focus ligt op de ontwikkeling van onze mensen, de kwaliteit van onze werkprocessen en het implementeren van vernieuwingen.

Lees verder

Groeien als professional

Laat jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht komen binnen onze ondernemende organisatie. Een onderneming waarbinnen jij met jouw ervaring en kennis iets in gang kan zetten. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. 

En dat begint bij jou! Bij je eigen nieuwsgierigheid, betrokkenheid en drive om het beste uit jezelf te halen. Voor onze klanten, maar óók voor jezelf! Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor!

Als je bij ons werkt

Goede werk-privé balans

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de werk-privé balans niet uit het oog!

Sportieve collega's

Als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's vitaal te blijven.

Toffe personeelsfeesten

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk!