Jij bent een
Professional.

Samen werken we aan ons succes, ieder vanuit zijn eigen expertise. Je bent betrokken, op zoek naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Op het hoogste niveau met je vak bezig zijn; dat is het mooiste wat er is!
Lees verder

&NUJIJ!

Werken in een team waar je op kunt bouwen, werken met klanten uit verschillende branches en snel schakelen met collega's uit andere disciplines. Juist dat maakt het werk zo afwisselend en uitdagend. 

Je hebt de vaardigheid om situaties vanuit het perspectief van de klant te bekijken. Klanten werken graag met je samen, omdat ze weten dat jij diegene bent die ze kunnen vertrouwen voor het beste advies. 

Jij staat als specialist naast de klant. Wat je ook gaat doen en hoe je klanten ook vooruithelpt, we doen het samen! Me innovatie, energie én oog voor elkaar!

Onze visuele jaarrekening is data gedreven en faciliteert interactief adviseren.

Bij de jaarrekening zagen we kansen om processen duidelijker en gemakkelijker weer te geven. Dit is een innovatief dashboard geworden: de visuele jaarrekening. Waarbij door Power BI gegevens automatisch worden ingelezen en worden gepresenteerd in een overzichtelijk en gevisualiseerd Power BI dashboard.

Lees verder
Accountant? Ik ben meer een huisarts voor bedrijven.

Je mag me best een echte ambassadeur van de Jong & Laan noemen. Ik werk er al sinds 1999 en doe dat nog elke dag met veel plezier. Contact met mensen. Met mijn collega’s, en natuurlijk onze klanten, voor wie we echt van betekenis zijn. Dát is waar ik de meeste energie van krijg.

Lees verder
Cijfers gaan leven, ook voor ons!

Het is voor mij heel belangrijk om goed en secuur mijn werk te doen, daarom vind ik het heel belangrijk dat de Jong & Laan hierin (blijft) investeren. Gelukkig doen we dit ook met z’n allen en maakt het echte een team effort.

Lees verder

Groeien als professional

Laat jouw kennis en kunde volledig tot zijn recht komen binnen onze ondernemende organisatie. Een onderneming waarbinnen jij met jouw ervaring en kennis iets in gang kan zetten. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. 

En dat begint bij jou! Bij je eigen nieuwsgierigheid, betrokkenheid en drive om het beste uit jezelf te halen. Voor onze klanten, maar óók voor jezelf! Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor!

Als je bij ons werkt

Goede werk-privé balans

Hard werken is zeker niet verkeerd, maar goed werken is beter: verlies de werk-privé balans niet uit het oog!

Sportieve collega's

Als werkgever willen we onze verantwoordelijkheid nemen en helpen we onze collega's vitaal te blijven.

Toffe personeelsfeesten

Bij ons gaat het niet alleen om werk, sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk!