Ik ben, naast partner van de vestiging Putten, ook echtgenoot, vader en voetbaltrainer.

Om al deze rollen goed te vervullen, is flexibiliteit in mijn werk belangrijk. Denk hierbij aan het flexibel indelen van mijn werkuren, maar ook mijn agenda.

Wij verrassen klanten juist met onze flexibiliteit!

Ik ben, naast partner van de vestiging Putten, ook (onder andere) echtgenoot, vader en voetbaltrainer. Om al deze rollen goed te vervullen, is flexibiliteit in mijn werk belangrijk. Denk hierbij aan het flexibel indelen van mijn werkuren, maar ook mijn agenda.

Door deze vrijheid heb ik de mogelijkheid om mijn kinderen naar school te brengen voordat mijn werkdag begint. Wie thuis ook jonge kinderen heeft, zal herkennen dat de sporttrainingen al vroeg in de avond beginnen en dat is af en toe best haasten.

Op de maandagavond geef ik altijd voetbaltraining aan een fanatiek JO9 team waarin mijn zoontje voetbalt en daarvoor ga ik iets eerder weg op kantoor. Het flexibel werken zorgt voor mij voor een goede balans tussen werk en privé.

Tekst gaat verder onder de video.

Emiel Hop
Emiel Hop Accountant
Specialist op het gebied van accountancy
Ik ben Emiel Hop en meer dan alleen accountant en partner bij de Jong & Laan. Met mijn expertise en enorme drive ben ik graag een sparringpartner voor ondernemers. Het draait niet alleen om de cijfers, het gaat ook om het verhaal. Ik durf te zeggen waar het op staat en doe er alles aan om ondernemers vooruit te helpen om hun ambities waar te maken. Daadwerkelijk iets toevoegen geeft mij energie!
Neem contact op

Flexibiliteit in de werkdag van Emiel

Gezien mijn rol als partner van de vestiging Putten werk ik zoveel mogelijk op kantoor, maar ook thuis heb ik een verantwoorde werkplek. Met een zit-sta bureau, een laptop, headset en een extra scherm, kan ik ook thuis goed werken.

Kortom, als je waarde hecht aan flexibiliteit en vrijheid dan is de Jong & Laan een organisatie die past bij jou. Want niet alleen ik heb deze mogelijkheden, al mijn collega’s zijn hierin gelijk en maken gebruik van deze vrijheden. Natuurlijk leent de ene functie zich meer voor een bepaalde mate van flexibiliteit, maar in de basis kan iedereen thuiswerken en deelt iedereen zijn/haar tijd zelf in.

Met een zit-sta bureau, een laptop, headset en een extra scherm, kan ik ook thuis goed werken.

Klant verrassen

Ik ben ervan overtuigd dat je niet zozeer met hard werken en veel uren maken je klant verrast, maar juist met flexibiliteit! Wie bereid is om iets meer of anders te doen dan wat verwacht wordt, investeert in een langdurige klantrelatie.

Flexibiliteit is een eigenschap die ondernemers als positief ervaren in hun adviseur. Dit merk ik ook bij mij in Putten en probeer ik ook mee te geven aan mijn collega’s.

Samenwerken

medewerker de jong en laan

Bij de Jong & Laan werken we multidisciplinair aan onze klanten. Flexibiliteit is onontbeerlijk voor het succesvol multidisciplinair samenwerken. Met een flexibele houding zal de samenwerking tussen de teamleden van de verschillende vakgebieden vloeiender verlopen.

Hiermee bedenken we vanuit verschillende invalshoeken creatieve oplossingen voor klanten. Denk bijvoorbeeld aan een klant waar wij merken dat het vasthouden van personeel lastig is. In deze krappe arbeidsmarkt is dat van groot belang.

Samen met een HR-adviseur van de vestiging Harderwijk keken we naar wat we hierin voor onze klant kunnen betekenen. Uiteindelijk is proactief voorgesteld om een medewerkerstevredenheidsonderzoek af te nemen. Hiermee vergroten zij het draagvlak binnen de organisatie en adviseerden we om een bonussystematiek op te zetten. 

Nieuwe dingen leren

Wie nieuwe dingen leert is per definitie flexibel. De Jong & Laan is een professionele club waar iedereen volop de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en om persoonlijke doelstellingen na te streven. We investeren veel in young professionals door een omgeving te bieden waarin talenten optimaal benut kunnen worden.

Met een persoonlijk ontwikkelplan gaan leren en werken gelijk op vanuit samenwerking en coaching. Als leidinggevende geeft het elke dag weer energie om te zien hoe aanstormend talent zich weet te ontplooien en al snel in contact staan met onze klanten.

Aanpassingsvermogen

Flexibel zijn betekent voor mij dat je je gemakkelijk aanpast en snel schakelt. Dat is een eigenschap die ik dagelijks nodig heb in mijn rol als leidinggevende en als adviseur van mijn klanten. Elke dag is eigenlijk anders, dat maakt het zo enorm afwisselend, maar vergt ook enige flexibiliteit.

Voor een goede samenwerking met mijn collega’s ben ik continu bereikbaar. Daarnaast ga ik aan de slag met de veranderingen die zich voordoen binnen onze organisatie. Ook klanten willen graag snel antwoord op hun vragen. Hierin wissel ik snel van de ene naar de andere taak wat zorgt voor een afwisselende baan in een dynamische en gedreven omgeving.

Aan de keukentafel van de klant heb je de beste gesprekken

Onze standaard kantoortijden zijn van 8.00 tot 17.30 uur, maar meerdere klanten hebben behoefte om in de avonduren een afspraak te maken. Gesprekken bij de klant thuis geven weer een andere dynamiek aan je klantrelatie.

Onder het genot van een heerlijk bakje koffie en met een lekkere koek erbij ontstaan aan de keukentafel de meest interessante gesprekken. Deze gesprekken gaan verder dan het bespreken van de jaarstukken. Een keukentafelgesprek geeft je klantrelatie meer vertrouwdheid en zorgt voor een persoonlijke relatie. Dit vraagt van jezelf natuurlijk ook enige flexibiliteit.

Gesprekken bij de klant thuis geven weer een andere dynamiek aan je klantrelatie.

Relaxen en sporten

Ik probeer deze afspraken zoveel mogelijk op de dinsdagavonden in te plannen, zodat ik de overige avonden in de week tijd heb voor de voetbaltraining van mijn zoontje en om zelf nog een rondje te fietsen op m’n racefiets. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om na een drukke werkdag gewoon op de bank te ploffen en een Netflix serie te kijken.

Hoe flexibel ben jij in je werk en ben je tevreden met de situatie bij je huidige werkgever? Wil je eens sparren hoe jouw situatie er bij de Jong & Laan uit zou zien? Bel mij dan gerust of laten we afspreken voor een kop koffie! 

De menselijke maat wordt

nooit uit het oog verloren.

We kijken naar elkaar om en helpen elkaar verder. Dat doen we niet alleen als collega's onderling, dit werkt ook door op de samenwerking die we hebben met onze klanten.