Op een menselijke en slimme manier omgaan met werkdruk

Wat maakt werken bij de Jong & Laan zo fijn? Vooral de leuke, open sfeer; iedereen wil elkaar helpen. Wat je ook doet, je doet het samen. Natuurlijk is er soms piekdrukte, maar daar gaat we op een slimme, goede en menselijke manier mee om.
Lees ervaringen van collega's

Ruimte voor eigen invulling

Wat is jouw ambitie? Kun jij ondernemers in staat stellen hun optimale koers uit te zetten? Dat is waar een professional zich voor inzet. Afspraak hier, afspraak daar. En bij afspraken horen deadlines. Dat brengt soms druk met zich mee, vooral in ons vakgebied is dat een bekend gegeven. Maar verlies de balans niet uit het oog!

Hard werken is niet verkeerd, maar goed werken is beter. Krijg handvatten door interne (online) cursussen te volgen die jou helpen om bijvoorbeeld taken te delegeren, je planning goed in te delen en hoe je mentaal fit blijft. 

Binnen de verschillende teams zijn er ook eigen werkwijzen. Zo organiseren sommige teams wekelijkse meetings om te monitoren hoe het werk bij iedereen gaat. Daarnaast is communicatie en openheid erg belangrijk. We trekken aan de bel als het even mis loopt en lossen het samen op!

We zijn immers een team om elkaar te versterken! Zo haal je het beste uit jezelf, dat komt uiteindelijk ten goede voor de klant.

Hoe ervaar jij werkdruk?

Een goede balans, dat zit 'm niet alleen in tijd. Een prettige werksfeer is een vereiste. Samen streven naar kwaliteit, in alle openheid eerlijk tegen elkaar durven zijn. Zeggen waar het op staat, niet aanvallend, juist opbouwend. En samen de mooie resultaten vieren.

Als dat goed zit, wordt 'werkdruk' al heel anders ervaren. Dan gaat het niet alleen om druk zijn, maar hoe jij die druk ervaart. Piekperiodes kennen we allemaal, belangrijk is het om dan om toch de tijd voor je werk te nemen, met de vrijheid om zelf in te delen hoe je dat doet. Zo doen we geen afbreuk aan de kwaliteit en geen afbreuk aan jou als persoon.

Werken bij
een werkgever

die naar je
omkijkt?

Kom eens langs voor een kopje koffie! Ben je er toch nog niet over uit? Bekijk dan onze vacatures.